Ένας οδηγός για το Smorgasburg

Το διάσημο εβδομαδιαίο φεστιβάλ τροφίμων του Μπρούκλιν

Το Smorgasburg, το οποίο ξεκίνησε τον Μάιο του 2011, είναι μια γιγαντιαία αγορά τροφίμων που αποτελείται από παντοπωλεία, καροτσάκια τροφής, πωλητές τροφίμων και άλλες ευχάριστες, βρώσιμες απολαύσεις. Το εβδομαδιαίο φεστιβάλ τροφίμων δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές της εξίσου δημοφιλούς Μπρούκλιν, μιας εβδομαδιαίας αγοράς ψύλλων με μια καλά επιμελημένη επιλογή πωλητών που πωλούν τα πάντα, από οικιακά μέχρι βινύλια. Το Smorgasburg είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Το χειμώνα, στεγάζεται με το φλύαρο Μπρούκλιν στο 1 Hanson Place στο κέντρο του Μπρούκλιν.

Την άνοιξη και κατά τη διάρκεια της πτώσης, το Smorgasburg είναι ανοιχτό στο Williamsburg τα Σάββατα και στο Prospect Park τις Κυριακές.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Λεωφόρος 90 Kent, δίπλα στο State Park του East River.

Ώρες: 11 π.μ. - 6 μ.μ., κάθε Σάββατο (βροχή ή λάμψη)

FYI

Καθώς μπείτε στο Smorgasburg, ίσως να είστε συγκλονισμένοι από τα πλήθη και τις γραμμές, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Εδώ είναι μια λέξη προς τους σοφούς: φτάνουν πριν από τη 1 μ.μ. Μετά το μεσημέρι, το Smorgasburg μπορεί να γίνει είτε συσκευασμένο είτε παραληφθέν από τα πρώτα πουλιά. Εάν πραγματικά αναζητάτε την πλήρη εμπειρία, όσο νωρίτερα είναι η άφιξή σας, τόσο το καλύτερο. Ό, τι κι αν κάνετε, πεινάτε.

Ιστορικό

Ο Smorgasburg ξεκίνησε ως απάντηση στη ζήτηση για περισσότερους πωλητές τροφίμων στο The Brooklyn Flea. Πρόκειται για μια έξυπνη συνεργασία μεταξύ του The Brooklyn Flea και της New York Greenmarkets. Εκτός από τους εκατοντάδες πωλητές, υπάρχουν επίσης εμφανίσεις από τοπικούς σεφ που δίνουν δωρεάν δείγματα και δείγματα.

Ελέγξτε τον ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καθίσματα

Υπάρχουν πολλά τραπέζια μπερδεμένα στο κέντρο της αγοράς, αλλά τα καλύτερα καθίσματα βρίσκονται στο Northside Piers, ακριβώς στα αριστερά της αγοράς. Δεν μπορείτε να το χάσετε: θα υπάρχει πλήθος ανθρώπων που κάθονται στο γρασίδι, τα παγκάκια και την προβλήτα. Απολαύστε το brunch ή το σνακ σας με απίστευτη θέα στο Μανχάταν.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Northside Piers εδώ.

Προμηθευτές

Εκτός από τους πωλητές που εμφανίζονται επίσης στο The Brooklyn Flea όπως η λίβρα Lobster Red Hook, εδώ είναι μια δειγματοληψία από ποιον μπορείτε να περιμένετε να δείτε στο Smorgasburg:

Wowfulls - Αυτές οι βάφλες αυγών του Χονγκ Κονγκ του 1950, είναι η ιδανική έρημος.

Μπλέ καφέ μπουκάλι - κάθε καφέ στάζει κατά παραγγελία και φασόλια για να πάρει σπίτι.

La Buena - νόστιμο gazpacho

Το γουρουνάκι κρέατος - οι τοπικοί κρεοπώλες του Williamsburg ψήνουν τα ζεστά σκυλιά και τα χάμπουργκερ

Λαϊκά Pops - μερικά από τα πιο δημοφιλή (και εκπληκτικά υγιή) popsicles στο Μπρούκλιν

Τυριά McClure - τοπικά τουρσιά

Πολλοί, πολλοί περισσότεροι πωλητές που πωλούν μαρμελάδα, μουστάρδα, μπαχαρικά και άλλα αγαθά, καθώς και αρκετές τοπικές εκμεταλλεύσεις που πωλούν προϊόντα.

Κατευθύνσεις

Αν έρχεστε από το Μανχάταν, πάρτε το L Train στην Bedford Avenue. Έξοδος στη βόρεια 7η οδό, συνεχίστε νότια στη λεωφόρο Bedford στη βόρεια 6η οδό. Πάρτε το δικαίωμα στη Βόρεια 6η οδό. Περάστε το Berry, στη συνέχεια στο Wythe, κατόπιν στη λεωφόρο Kent. Η Μπρούκλιν Flea βρίσκεται στις όχθες του Ανατολικού ποταμού, κρυμμένη πίσω από δύο μεγάλες συγκυριαρχίες.

Αν έρχεστε από το Μπρούκλιν ή τους Κουίνς, πάρτε το Τραίνο G στο Νασάου. Έξοδος στη λεωφόρο Bedford, συνεχίστε νότια στο Bedford (θα περάσετε από το πάρκο McCarren) στη Βόρεια 6η οδό.

Βγείτε δεξιά στη Βόρεια 6η οδό και συνεχίστε την Ανατολή προς το νερό. Περάστε το Berry, στη συνέχεια στο Wythe, κατόπιν στη λεωφόρο Kent. Η Μπρούκλιν Flea βρίσκεται στις όχθες του Ανατολικού ποταμού, κρυμμένη πίσω από δύο μεγάλες συγκυριαρχίες.

Κυριακές στο πάρκο Prospect

Την Κυριακή στο Smorgasburg λαμβάνει χώρα στο Prospect Park. Το Πάρκο Smorgasburg Prospect λειτουργεί από τις 11 π.μ.-6 μ.μ. στο Breeze Hill (East Drive στο Lincoln Rd.). Βρίσκεται κοντά στο Lakeside, το εποχικό παγοδρόμιο, αυτό είναι ένα ιδανικό μέρος για να δειπνήσετε πριν απολαύσετε τις ανέσεις αυτού του απίστευτα καταπράσινου πάρκου. Είναι επίσης κρατούνται σε βροχή ή λάμψη. Και μπορείτε να φέρετε το σκυλί σας!

Απόδραση του Σαββατοκύριακου

Μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το LA και να απολαύσετε το LA Smorgasburg, αλλά υπάρχει ένα άλλο Smorgasburg πιο κοντά στο σπίτι. Το Σαββατοκύριακο της 20ής και 21ης ​​Μαΐου, το Upstate Smorgasburg επιστρέφει. Αυτή η μηνιαία αγορά Σαββατοκύριακου στην ανατολική Νέα Υόρκη λαμβάνει χώρα στο Hutton Brickyards με θέα στον ποταμό Hudson στο γοητευτικό Kingston, NY.

Η διεύθυνση είναι 200 ​​North Street. Το Kingston είναι λίγο πάνω από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Μπρούκλιν, οπότε αν ψάχνετε για ένα γραφικό οδικό ταξίδι και μερικές καλές γεύσεις, σκεφτείτε να επισκεφθείτε αυτήν την αγορά αυτό το καλοκαίρι.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein