Τα 15 καλύτερα εστιατόρια Kosher στο Μπρούκλιν

Το Brooklyn φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά εστιατόρια kosher. Για παράδειγμα, μπορείτε να παραγγείλετε ένα αυθεντικό σάντουιτς παγωτού kosher σε ένα παλιό σχολείο που επίσης διπλασιάζεται ως γκαλερί τέχνης. Εάν ταξιδεύετε με κάποιον που κρατά το kosher -ή αν είστε αυτός-θα έχετε μια πληθώρα επιλογών που σπάνια βρίσκονται σε πολλά μέρη της χώρας και έχουμε επισημάνει μερικά από τα καλύτερα στο Μπρούκλιν.

Υπάρχουν τέσσερις γειτονιές που έχουν μεγάλο ορθόδοξο πληθυσμό και γεμίζουν με Kosher eateries-Crown Heights, Midwood, Borough Park και Ουίλιαμσμπουργκ. Εάν θέλετε να συμπληρώσετε το γεύμα σας με μια επίσκεψη σε ένα φούρνο kosher ή ένα παντοπωλείο, θα έχετε άφθονες επιλογές σε αυτούς τους τομείς.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την κουζίνα του kosher, σημειώστε ότι το γάλα και το κρέας δεν μπορούν να σερβιριστούν μαζί (π.χ. ένα cheeseburger δεν θα είναι στο μενού), έτσι τα περισσότερα εστιατόρια ειδικεύονται είτε σε γαλακτοκομικά είτε σε κρέας. Επιπλέον, η πλειοψηφία αυτών των εστιατορίων είναι κλειστά νωρίς το βράδυ της Παρασκευής για Shabbat (ή Shabbos), και τα περισσότερα δεν ανοίγουν ξανά μέχρι την Κυριακή, αλλά μερικά εστιατόρια ανοίγουν λίγες ώρες μετά το ηλιοβασίλεμα τις νύχτες του Σαββάτου.

Είτε ψάχνετε για ένα vegan cafe ή ένα ρετρό μπιφτέκι, θα βρείτε κάτι για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας.