Επισκεφθείτε περισσότερα από 4.000 ζώα στον ζωολογικό κήπο του Bronx

Με 265 στρέμματα οικοτόπων και αξιοθέατα της άγριας πανίδας και χλωρίδας, ο ζωολογικός κήπος Bronx αποτελεί τη ναυαρχίδα της συλλογής πάρκων αστικής άγριας πανίδας της Κοινωνίας της Φύσης της Ζωής. Το μέγεθος του ζωολογικού κήπου του Bronx και τα εντυπωσιακά εκθέματα καθιστούν αδύνατο να δούμε τα πάντα σε μια μοναδική επίσκεψη, αλλά είναι ένας υπέροχος προορισμός για τους λάτρεις των ζώων στη Νέα Υόρκη και εκπληκτικά εύκολο να φτάσετε με λεωφορείο από το Μανχάταν.

Καλύτερες συμβουλές

Σχετικά με τον ζωολογικό κήπο Bronx

Ως κέντρο ναυαρχίδας του Wildlife Conservation Society (WCS), ο ζωολογικός κήπος Bronx είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό μέρος για να επισκεφθείτε. Σε όλο το 265 στρέμματα εκθεμάτων και οικοτόπων άγριας πανίδας, οι επισκέπτες θα χαρούν να δουν ότι ο ζωολογικός κήπος Bronx είναι καθαρός και καλά διατηρημένος και ότι τα ζώα είναι καλά φροντισμένα. Το WCS προσπαθεί να εκπαιδεύσει και οι επισκέπτες στον ζωολογικό κήπο του Bronx θα βρουν τα εκθέματα ενημερωτικά και ελκυστικά.

Ακόμα και οι πιο δραστήριοι επισκέπτες θα βρουν μια μέρα στον ζωολογικό κήπο του Bronx εξαντλητική - υπάρχουν τόσα πολλά εκθέματα που βλέπουν και τόσα πολλά για να καλύψουν.

Περάστε λίγο χρόνο στο δικτυακό τόπο The Bronx Zoo ή με ένα χάρτη όταν φτάσετε στο ζωολογικό κήπο για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας. Οι οικογένειες που επισκέπτονται το ζωολογικό κήπο ενδέχεται να ανακαλύψουν ότι ακόμα και τα παιδιά που κανονικά δεν χρειάζονται ένα καροτσάκι μπορούν να απολαύσουν ένα διάλειμμα από το περπάτημα, οπότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε την ενοικίαση ενός καροτσιού στο ζωολογικό κήπο.

Να γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρκετά εκθέματα και αξιοθέατα που δεν περιλαμβάνονται στο κανονικό κόστος εισόδου, όπως το Ζωολογικό Κήπο των Παιδιών, το Carousel Bug, ο Κήπος Πεταλούδων, οι βόλτες με καμήλες, το λεωφορείο για το ζωολογικό κήπο και το Δάσος Γορίλας του Κονγκό.

Τα περισσότερα συμπεριλαμβάνονται (εκτός από τις βόλτες με καμήλες) αν επιλέξετε το "Εισιτήριο συνολικής εμπειρίας" για επιπλέον $ 8-14 ανά άτομο.

Εάν επισκέπτεστε το ζωολογικό κήπο σε μια κρύα ή βροχερή μέρα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε μερικά από τα μεγάλα εσωτερικά εκθέματα και αξιοθέατα του ζωολογικού κήπου του Bronx: το Bug Carousel, τον Κήπο Πεταλούδων, το Monkey House, το Mouse House, τον Russell B. Aitken Sea Bird Colony και υδρόβια πτηνά, τον κόσμο των πτηνών και το JungleWorld.

Όλα τα Βασικά

Να φτάσετε στο ζωολογικό κήπο Bronx

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.bronxzoo.com

Ζωολογικός κήπος Είσοδος:

Bronx Zoo Ώρες: