Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Killington, Βερμόντ

Το Killington Resort του Βερμόντ έχει τα περισσότερα μονοπάτια για σκι από οποιοδήποτε θέρετρο στη Νέα Αγγλία και μια υπερήφανη παράδοση ανοίγματος νωρίτερα και κλεισίματος αργότερα από οποιαδήποτε άλλη περιοχή σκι στην περιοχή. Όχι για τίποτα δεν είναι το ψευδώνυμο του βουνού "Το Τέρας της Ανατολής".

Μεγάλος προορισμός για σκι για σαββατοκύριακα για τους επισκέπτες από την περιοχή Tri-State καθώς και την υπόλοιπη Νέα Αγγλία, το Killington διαθέτει μια υπέροχη σκηνή après-ski και εκτεταμένες επιλογές για φαγητό και νυχτερινή διασκέδαση στην Ανατολή με την εξαίρεση της Stowe , η οποία είναι 90 λεπτά πιο βόρεια.

Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό Βερμόντ, το κτήνος βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στη διασταύρωση των I-91 και I-89 και είναι περίπου 4-1 / 2 ώρες από τη Νέα Υόρκη και κάτω από 3 ώρες από τη Βοστώνη.

Αυτό είναι αρκετά κοντά για μια μεγάλη ημερήσια εκδρομή, αλλά η Killington είναι τόσο μεγάλη, τολμηρή και ενδιαφέρουσα που θα θελήσετε πραγματικά να μείνετε για τουλάχιστον μία νύχτα, αν μπορείτε, και είναι σίγουρα αρκετό για να κάνετε κοντά για να καταλάβετε οικογένεια και φίλους για μια εβδομάδα αν έχετε το χρόνο - μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε σκι μια διαφορετική κορυφή κάθε μέρα.

Εδαφος

Με τους αριθμούς, το βουνό του σκι είναι εντυπωσιακό: επτά κορυφές (συμπεριλαμβανομένου του δεύτερου υψηλότερου στο Βερμόντ), 3.000 πόδια κατακόρυφης πτώσης, το υψηλότερο βουνό εξυπηρέτησης με ανελκυστήρα στο κράτος και 212 μονοπάτια για σκι. Οι 20 ανελκυστήρες του Killington μπορούν να μετακινήσουν έναν απίστευτο 38.000 σκιέρ στο βουνό κάθε ώρα, ενώ το κοντινό (και συνδεδεμένο) Pico Mountain έχει ακόμα περισσότερες πίστες και ανελκυστήρες. (Συμβουλή: αν καταλήξετε να καταλάβετε λίγο από το μέγεθος του The Beast, ο Pico είναι πολύ πιο εύχρηστος και αναμφισβήτητα πιο αρχάριος και ενδιάμεσος σκιέρ φιλικός.)

Συνολικά, το Killington διαθέτει 1.977 στρέμματα (πίστας εντός και εκτός πίστας) και 92 μίλια μονοπατιών, ενώ το Pico διαθέτει άλλα 468 στρέμματα πεζοδρομίου εδάφους και σχεδόν 20 μίλια μονοπατιών. Οι σκιέρ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια του Killington στο Pico, αλλά τα δύο βουνά δεν συνδέονται με μονοπάτια.

Το έδαφος είναι ποικίλο και με τόσες πολλές διαδρομές, το Beast προσφέρει άφθονα πράσινα cruisers όπως το Great Eastern (από την κορυφή του Skye Peak μέσω του Superstar lift) και τις Μεγάλες Βορειοδυτικές πλαγιές για αρχάριους στο Snowshed, στερεά μπλουζ στο Head's Ram οι ανοιχτές όχθες στο Squeeze Play, ένα εξαιρετικό μέρος για να γνωρίσετε το σκι αντοχής), καθώς και μερικές σοβαρές προκλήσεις για τους προχωρημένους σκιέρ, όπως τα περίφημα απότομα και ανώμαλα Outer Limits στο Bear Mountain και τα πτερύγια και πολλαπλές διαδρομές μαύρου διαμαντιού στο The Φαράγγι.

Οι snowboarders (και οι περιπετειώδεις σκιέρ) έχουν επίσης έξι πάρκα εδάφους γεμάτα άλματα, ράγες και φυσικά χαρακτηριστικά για να παίξουν.

Ανέσεις εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων ανελκυστήρων είναι οι ίδιες όπως το ίδιο το κτήνος: Τα μη αποδεκτά εισιτήρια για τα ενήλικα Σαββατοκύριακα είναι $ 115 την ημέρα ($ 89 για τα παιδιά), παρόλο που μπορείτε να εξοικονομήσετε με online αγορές εκ των προτέρων ή να επισκεφθείτε το Killington midweek. Οι περίοδοι πέρασμα ξεκινούν από $ 899 για ενήλικες ηλικίας άνω των 30 ετών, με εκπτώσεις για ηλικιωμένους, σκιέρ ηλικίας 19-29 ετών, νεολαίες ηλικίας 7-18 ετών, παιδιά κάτω των 6 ετών και το νεανικό σύνολο ηλικίας άνω των 80 ετών. Τα εισιτήρια είναι καλά και στα δύο Killington και Pico Mountains.

Φαγητό & Ποτά

Το πολυτελές Preston's Restaurant του Grand Hotel και το απλό Grand Cafe είναι μόνο μερικά από τα 13 εστιατόρια του θέρετρου, τα οποία περιλαμβάνουν επίσης τέτοιους μοναδικούς χώρους όπως:

Άλλα τοπικά καυτά σημεία περιλαμβάνουν το νυχτερινό κλαμπ Pickle Barrel, το Sports Pub Mogul, τις επιλογές και το χυτήριο για δείπνα και το Domenic για πίτσα με χλιαρή κρούστα, χειροποίητη πίτσα και παχουλός καζάνι.

Ενοικιάσεις & Εξοπλισμός

Πακέτα εξοπλισμού σκι και σνόουμπορντ είναι διαθέσιμα στο βουνό στο Snowshed Lodge, το Bear Mountain Lodge, το Ramshead Lodge και το K-1 Lodge. Τα ενοίκια για ενήλικες είναι $ 55 την ημέρα, $ 40 για σκιέρ ηλικίας 18 ετών και κάτω (προσθέστε $ 5 για αναβαθμισμένο εξοπλισμό "απόδοσης"). Οι ενοικιάσεις κράνους είναι επιπλέον $ 15 ημερησίως.

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε από το αθλητικό κατάστημα Killington, το οποίο βρίσκεται στο γήπεδο Killington Road και Route 4, ή από τα τοπικά καταστήματα Black Dog Sports, Peak Performance Ski Shop ή Basin Sports.

Μαθήματα & Κλινικές

Η σχολή σπορ Killington Snow Sports προσφέρει αλπική και σκανδιναβική εκπαίδευση σκι και σνόουμπορντ για παιδιά και ενήλικες. Τα ιδιωτικά μαθήματα ξεκινούν από $ 150 την ώρα και μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες, όπως η εξάσκηση των freestyle, mogul και των αγωνιστικών σας δεξιοτήτων ή η μάθηση για την ασφάλεια των σπηλαίων.

Οι τάξεις ομάδων ορίζονται ανά επίπεδο ικανοτήτων και κοστίζουν $ 75 ανά ώρα. Το Killington προσφέρει επίσης κατασκηνώσεις σκι για γυναίκες, σκιέρ mogul, σκιέρ telemark, σκιέρ περιπέτειας και δρομείς.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ και καλοκαιρινές δραστηριότητες

Επισκέπτεται το Βερμόντ με μη σκιέρ; Killington προσφέρει πολλά περισσότερα για να κάνουν από το να πιείτε μπύρα στο καταφύγιο ή τείνουν το τζάκι στο condo.

Η εκτεταμένη επιχείρηση χιονιού του Killington είναι ο πρωταρχικός λόγος για τον οποίο το βουνό μπορεί να παραμείνει ανοιχτό από τα τέλη Οκτωβρίου έως την 1η Ιουνίου, ακόμη και εν όψει του άγρια ​​απρόβλεπτου χειμερινού καιρού της Νέας Αγγλίας. Αλλά η δράση δεν σταματάει όταν το χιόνι αναποδογυρίζεται. Εκτός από το Beast Coaster, οι δραστηριότητες για ζεστά καιρικά φαινόμενα στο Killington περιλαμβάνουν γκολφ, ένα πάρκο ποδηλασίας βουνού με 29 μονοπάτια και πάνω από 30 μίλια (κυρίως) κατηφορικές κατηφόρες και περισσότερες από δώδεκα δραστηριότητες στο κέντρο περιπέτειας Snowshed, zipline, πορεία σχοινιών, άλμα πύργος, τραμπολίνο και ένα δύσκολο λαβύρινθο 5.000 τετραγωνικών ποδιών.

Οι ημερήσιες κάρτες είναι $ 69 για τους ενήλικες και $ 39 για τα παιδιά, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε με την αγορά εκ των προτέρων. προσθέστε περίπου $ 10 εάν θέλετε να πάρετε τη γραφική οδήγηση με γόνδολα στο Killington Peak.

Κατάλυμα

Μια μέρα στις πλαγιές ή στο πάρκο περιπέτειας θα σας φορέσει, κάτι που είναι μόνο ένας από τους πολλούς λόγους που θα πρέπει να εξετάσετε τη διανυκτέρευση στο Killington αντί να συσκευάσετε το αυτοκίνητο για το σπίτι. Το θέρετρο έχει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές διαμονής, από το κομψό Killington Grand Resort Hotel και το ρουστίκ Lodge Mountain Killington σε πανδοχεία και καταλύματα.

Τα πλεονεκτήματα της διαμονής στο Grand Hotel περιλαμβάνουν πρόσβαση στη γέφυρα του σκι στις πλαγιές το χειμώνα, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το πάρκο περιπέτειας και το γήπεδο του γκολφ το καλοκαίρι, καθώς και από παροχές πλήρους εξυπηρέτησης που περιλαμβάνουν ένα πολυτελές σπα, γυμναστήριο και εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα και δύο υδρομασάζ - ιδανικό για να χαλαρώσετε τους κουρασμένους μύες του σκι καθώς οι νιφάδες χιονιού πέφτουν έξω από τον ουρανό.

Υπάρχουν επίσης πολλά ξενοδοχεία, μοτέλ, B & B, AirBnBs και ενοίκια διακοπών σε άμεση γειτνίαση, συμπεριλαμβανομένων των οχυρών όπως το Mountain Green Resort, το Mountain Sports Inn και το The Mountain Inn. όλα μπορούν να κλείσουν στο διαδίκτυο ή μέσω των κεντρικών κρατήσεων Killington στο 800-621-6867.