Γιορτάστε την εποχή με τα φώτα των Χριστουγέννων στο Warm Beach Camp

Τα Φώτα των Χριστουγέννων στο Warm Beach Camp είναι μια ετήσια εκδήλωση διακοπών που περιλαμβάνει πάνω από ένα εκατομμύριο Χριστούγεννα φώτα που εμφανίζονται πάνω από 15 στρέμματα πανέμορφων κατασκηνώσεων. Το Warm Beach Camp βρίσκεται μόλις μία ώρα βόρεια του Σιάτλ στο Στάντγουντ της Ουάσινγκτον και σερβίρει όχι μόνο μια καλοκαιρινή κατασκήνωση, αλλά και ένα συνεδριακό κέντρο και μια εγκατάσταση αναψυχής.

Τα φώτα των Χριστουγέννων είναι η μεγαλύτερη προβολή φώτων διακοπών στο Βορειοδυτικό, με επτά διαφορετικές περιοχές προβολής φωτός, καθένα με διαφορετικό θέμα που τιμά την περίοδο των διακοπών .

Η εκδήλωση συνδυάζει τη ζωντανή ψυχαγωγία, τα καταστήματα διακοπών που οργανώνονται από τοπικούς καλλιτέχνες, τις δραστηριότητες των παιδιών και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός επιτόπιων παραχωρήσεων τροφίμων που προσφέρουν ποικιλία από ζεστά ροφήματα, σνακ, γλυκά και δείπνα που περιμένουν να καταβροχθιστούν από τις πυρκαγιές. Ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να συμμετάσχετε, η εκδήλωση είναι μια υπέροχη παραθεριστική παράδοση που όλοι στην οικογένεια μπορούν να απολαύσουν.

Ζωντανή ψυχαγωγία στα φώτα των Χριστουγέννων

Κάντε ένα διάλειμμα από το περίπατο της πολύχρωμης προβολής του φωτός για να απολαύσετε μουσικές παραστάσεις από ντόπιους μουσικούς και ομάδες θεάτρου, που εκτελούνται κάθε βράδυ. Υπάρχουν ποικίλα διαφορετικά στάδια και χώροι απόδοσης σε όλους τους χώρους, ενώ κάθε παράσταση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν έχει θέμα διακοπών.

Κάνοντας κράτηση στο Holiday Dinner Theatre, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανές μουσικές και κωμωδίες μαζί με ένα υπέροχο γεύμα. Αν φέρνετε μαζί τα παιδιά, οι μαρινάτες επιδόρπιο της Κυριακής είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή που δεν θα επηρεάσει τις πρώιμες ώρες της νύχτας.

Δραστηριότητες των παιδιών στα φώτα των Χριστουγέννων

Υπάρχουν πολλές διασκέδαστες και μοναδικές δραστηριότητες σχεδιασμένες για τα μικρά παιδιά που θα κάνουν την εμπειρία του παιδιού σας πιο αξέχαστη. Ενώ οι δραστηριότητες αλλάζουν πάντα κάθε χρόνο, μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε και να χαιρετήσετε με τον Bruce the Spruce, , καθημερινά βόλτες γύρω από το στρατόπεδο στο περίφημο τρένο Polar Express, βόλτες με πόνυ και πολλά άλλα.

Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες είναι η ζωντανή σκηνή της γέννησης, όπου τα παιδιά έχουν τη σπάνια εμπειρία να δουν τα εικονικά ζώα να ζωντανεύουν και να τους επιτρέπεται να τους πετάξουν! Μια άλλη μεγάλη δραστηριότητα είναι στο Joyland Toy Shop, όπου τα παιδιά ενθαρρύνονται να γίνουν ξωτικά για μια μέρα και να δημιουργήσουν ένα έθιμο χειροποίητο παιχνίδι.

Κάνετε τα φώτα των Χριστουγέννων μια διανυκτέρευση

Οι οικογένειες, τα ζευγάρια και οι μεγαλύτερες ομάδες που επιθυμούν να επεκτείνουν τη διασκέδαση μπορούν να μετατρέψουν την επίσκεψη Lights of Christmas σε μια πλήρη απόδραση του Σαββατοκύριακου. Τα καταλύματα στο Warm Beach Camp περιλαμβάνουν θεματικά δωμάτια σε Deer Mountain Lodge και Bayside Inn, καθώς και γιορτινά καμπίνες και bunkers, όπως το Nutcracker Suite και το Kringle Kottage. Τα περισσότερα πακέτα περιλαμβάνουν επίσης ένα ζεστό πρωινό σε μπουφέ, καθώς και νυχτερινή είσοδο στο φεστιβάλ. Κάνοντας μια μεσαία απόδραση διακοπών, εσείς και η οικογένειά σας θα έχετε μια εποχή διακοπών που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.