Ετήσια φεστιβάλ πτώσης στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Η πτώση είναι μια καλή στιγμή για οδικά ταξίδια και αποδράσεις Σαββατοκύριακου στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Πολλά από τα Σεπτέμβρη και τον Οκτώβριο μπορεί να είναι ηλιόλουστα και ξηρά, καθιστώντας ευχάριστες τις εκθέσεις και τα υπαίθρια γεγονότα. Ένα φεστιβάλ διασκέδασης πτώσης μπορεί να είναι όλοι οι λόγοι που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε αυτό το ταξίδι. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες ετήσιες εκθέσεις και φεστιβάλ της Ουάσινγκτον που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, του Οκτωβρίου ή του Νοεμβρίου.

Fall-themed Φεστιβάλ στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Το πολύχρωμο φύλλωμα και η συγκομιδή του φθινοπώρου αξίζει να γιορτάσουμε.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ γύρω από αυτά τα θέματα πραγματοποιούνται σε όλη την πολιτεία της Ουάσινγκτον. Αυτά τα φεστιβάλ επικεντρώνονται συχνά στα τοπικά τρόφιμα και ποτά, καθιστώντας τους ένα επιπλέον διασκεδαστικό τρόπο να γνωρίσουν την Ουάσινγκτον. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνες οι ετήσιες εκδηλώσεις μπίρας και λουκάνικου, τα Oktoberfest.

Το φεστιβάλ φθινοπωρινής φυλλώματος του κράτους της Ουάσιγκτον στο Leavenworth (Σεπτεμβρίου)

Αυτό το μακρόχρονο φεστιβάλ φέρνει μια μεγάλη παρέλαση γεμάτη με βασιλικές μπάντες, διαγωνισμούς που σχετίζονται με τα τρόφιμα, δραστηριότητες για παιδιά και ζωντανή μουσική στο Leavenworth , μια πόλη αξίζει να επισκεφθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Γεύση του φεστιβάλ συγκομιδής στο Wenatchee (Σεπτέμβριος)

Προχωρήστε στην ηλιόλουστη Ανατολική Ουάσινγκτον για να απολαύσετε αυτό το φεστιβάλ συγκομιδής, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια αγορά συγκομιδής, καμπίνες χειροτεχνίας, δραστηριότητες για παιδιά, δοκιμές μπύρας και κρασιού, περίπτερο για φαγητό, ζωντανή μουσική και διασκεδαστικό ταξίδι.

Green Bluff Apple Festival στο Σποκέιν (Σεπτέμβριος και Οκτώβριος)

Τα αγροκτήματα και οι οπωροφόροι κήποι Green Bluff του Spokane φιλοξενούν αυτήν την γιορτή της συγκομιδής μήλων, συμπληρωμένη με φρέσκα προϊόντα μήλων όπως μηλίτη και ψημένα αγαθά.

Άλλες φεστιβάλ διασκέδασης περιλαμβάνουν λαβύρινθους, περίπτερα χειροτεχνίας, βόλτες τρένων kiddie, μπάρμπεκιου και picking κολοκύθας. Η διασκέδαση του Apple Festival πραγματοποιείται για πολλά Σαββατοκύριακα στα τέλη Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο.

Φεστιβάλ φρέσκου χορού στο Yakima (Οκτώβριος)

Ο λυκίσκος χρησιμοποιείται για την παρασκευή μπύρας και οι περισσότεροι από τους λυκίσκους των ΗΠΑ καλλιεργούνται εντός και γύρω από την Yakima της Ουάσινγκτον.

Τα αλλαντικά φτιαγμένα με φρέσκο ​​λυκίσκο προσφέρονται στους λάτρεις της μπύρας και είναι κάτι που πολλοί προσβλέπουν σε κάθε χρόνο. Το Fresh Hop Ale Festival της Yakima είναι ένα πλήρες κοινοτικό φεστιβάλ που περιλαμβάνει όχι μόνο τη γεύση μπύρας και μπύρας αλλά και άλλα τοπικά τρόφιμα και ποτά μαζί με περίπτερα χειροτεχνίας και ζωντανή ψυχαγωγία.

Fall Country Fairs στην πολιτεία της Ουάσινγκτον

Αυτές οι καλές παλιομοδίτικες πανηγύρεις εκδηλώσεων διαθέτουν παραδοσιακά αγαπημένα είδη, όπως κτηνοτροφικά ζώα, διαγωνισμούς στο σπίτι και τους χόμπι, εμπορικούς θαλάμους, βόλτες καρναβαλιού και λιχουδιές. Πολλοί λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, αλλά εδώ είναι εκείνες που εμφανίζονται αργότερα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Φεστιβάλ καβουριών & θαλασσινών Dungeness στο Port Angeles (Οκτώβριος)

Η κοινότητα της Ολυμπιακής Χερσονήσου του Port Angeles γιορτάζει τη γενναιοδωρία της θάλασσας κάθε φθινόπωρο με τροφές καβουριών, μαγειρεμένες κουταλιές, μια δεξαμενή αρπαγής-καβουριού και διαδηλώσεις σεφ. Εκτός από όλα τα θαλασσινά, υπάρχουν καμπίνες τέχνης και χειροτεχνίας, διασκεδαστική διαδρομή, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, κρασί και κήπος μπύρας και ζωντανή ψυχαγωγία.

Whatcom Καλλιτέχνης Studio Tour στο Bellingham και στην κομητεία του Whatcom (Οκτώβριος)

Μια περιοδεία στούντιο καλλιτέχνη είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να οδηγήσετε την ανάκαμψη της χώρας και να ανακαλύψετε νέα μέρη της Ουάσιγκτον.

Κάθε Οκτώβριος, καλλιτέχνες και τεχνίτες του County Whatcom ανοίγουν τα στούντιο τους στο κοινό για δύο σαββατοκύριακα.

One Sky, One World Kite Festival στο Λονγκ Μπιτς (Οκτώβριος)

Συνεχίζοντας με τα γεγονότα που φέρουν χαρταετούς σε όλο τον κόσμο, το One Sky, το One World φεστιβάλ kite υποστηρίζει την ειρήνη και κάνει πολύχρωμο χρόνο για να επισκεφθείτε τη χερσόνησο της Long Beach της Ουάσινγκτον.