Κορυφαία γεγονότα και φεστιβάλ στην κομητεία Snohomish της Ουάσινγκτον

Κάθε χρόνο, οι κοινότητες του Snohomish County διοργανώνουν φεστιβάλ και ειδικές εκδηλώσεις για κάθε είδους λόγους. Το Snohomish County, που βρίσκεται βόρεια του Σηάτλ, περιλαμβάνει τις πόλεις Everett, Marysville, Edmonds και Snohomish. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή:

Φεστιβάλ αετών Arlington-Stillaquamish (Φεβρουάριος)
Τον τελευταίο χειμώνα φέρνει τους μεταναστευτικούς φαλακρούς αετούς στη Δυτική Ουάσιγκτον, πολλοί από τους οποίους σταματούν να ξεκουραστούν και να τρέφονται κατά μήκος του ποταμού Stillaquamish.

Αυτή η ετήσια ευκαιρία φέρνει τους λάτρεις της φύσης μαζί για να απολαύσουν θέατρο αετού, φωτογραφία, κωπηλασία και διάφορα άλλα εργαστήρια και δραστηριότητες.

Φεστιβάλ Τέχνης Edmonds (Μάιος)
Αυτό το μακρόχρονο φεστιβάλ χαρακτηρίζει τη δουλειά των τοπικών καλλιτεχνών και τεχνιτών, μερικοί από τους οποίους παρουσιάζονται σε γκαλερί τέχνης. Όπως κάθε καλό φεστιβάλ, δεν προσφέρει μόνο πάνω από 200 περίπτερα τέχνης και βιοτεχνίας, αλλά και πολλά τρόφιμα και ζωντανή ψυχαγωγία. Το Φεστιβάλ Τέχνης Edmonds πραγματοποιείται στο Κέντρο Frances Anderson στο κέντρο του Edmonds.

Φεστιβάλ Φράουλα Marysville (Ιούνιος)
Τα παιδιά πραγματικά λάμπει σε αυτό το συμβάν της κοινότητας του Marysville που περιλαμβάνει μια εκδήλωση υποτροφιών για τα δικαιώματα, μια έκθεση ταλέντων και δύο διαφορετικές παρελάσεις. Το Berry Run 5K και η ζωντανή μουσική και οι παραστάσεις είναι άλλα αξιοθέατα. Φυσικά, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αγοράσετε φράουλες και φράουλες μεταχειρίζεται.

Ημέρες Kla Ha Ya στο Snohomish (Ιούλιος)
Η γοητευτική πόλη του Snohomish στην όχθη του ποταμού φιλοξενεί κάθε χρόνο αυτό το κοινοτικό φεστιβάλ που επιβάλλεται από το Seafair.

Μια παρέλαση και μια εκδήλωση για το δρόμο είναι τα κυριώτερα σημεία, που συνοδεύονται από διαγωνισμούς διασκέδασης, μια επίδειξη αυτοκινήτου, μια διασκεδαστική διαδρομή και ένα καρναβάλι.

Φεστιβάλ Μπλε Γκαρντ Ντάρινγκτον (Ιούλιος)
Μπλε χόρτο μουσικοί από όλη την περιοχή εκτελούν σε αυτό το υπαίθριο φεστιβάλ μουσικής που πραγματοποιήθηκε σε μια πανέμορφη ορεινή τοποθεσία.

Διεθνής Έκθεση Stanwood-Camano (Αύγουστος)
Στη γοητευτική αγροτική άκρη του Snohomish County, ο Stanwood φιλοξενεί αυτή τη θαυμάσια συγκομιδή που περιλαμβάνει μια μακρά λίστα διασκέδασης: παρέλαση, διαγωνισμούς και εκθέσεις σε πανηγύρια, καρναβάλι, συμμετοχικούς αγώνες και πολλά ζωντανά διασκέδασης.

Μια γεύση του Edmonds (Αύγουστος)
Θα βρείτε τρόφιμα, πολλά φαγητά, σε αυτό το φεστιβάλ κοινότητας Edmonds που περιλαμβάνει επίσης πολλές τέχνες και χειροτεχνίες και περίπτερα πωλητών, καρναβαλικές βόλτες και ζωντανή ψυχαγωγία.

Evergreen Κρατική Έκθεση στο Monroe (τέλη Αυγούστου μέσω της Ημέρας Εργασίας)
Αυτή η δημοφιλής εμπορική έκθεση έχει όλα - αγροτικά ζώα, υπέροχα τρόφιμα, εμπορικά εκθέματα, βόλτες καρναβαλιού και καμπίνες παιχνιδιών. Και έρχεται μερικές εβδομάδες πριν από την τεράστια εκδήλωση της πολιτείας της Ουάσιγκτον στο Puyallup, παρέχοντας μια δίκαιη επιλογή για όσους δεν μπορούν να περιμένουν.

Φεστιβάλ Φάρων Mukilteo (Σεπτέμβριος)
Που βρίσκεται μέσα και γύρω από το πάρκο Mukilteo Lighthouse στις όχθες του Puget Sound, αυτή η τελετή αργά το καλοκαίρι περιλαμβάνει μια μακρά λίστα με πράγματα διασκέδασης. Πυροτεχνήματα, παρέλαση, περίπτερα τέχνης και χειροτεχνίας, δραστηριότητες για παιδιά, διασκέδαση και πολλά ζωντανή διασκέδαση είναι όλα στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Φεστιβάλ κοτόπουλου Everett (Οκτώβριος)
Αυτή η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση του Oktoberfest περιλαμβάνει ένα βαυαρικό δείπνο και έναν βαυαρικό κήπο με μπίρες, καθώς και περίπτερα τέχνης και χειροτεχνίας, διεθνή καταστήματα τροφίμων, ντόπιους καλλιτέχνες, παιδικά παιχνίδια και βόλτες καρναβαλιού.

Για να μάθετε περισσότερα για εκδηλώσεις και φεστιβάλ όλων των μεγεθών, ανατρέξτε στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Γραφείου Τουρισμού του Snohomish County.