Αεροδρόμια με εστιατόρια σερβιτόρες

Χάρη στον τηλεοπτικό προγραμματισμό σε κανάλια όπως το δίκτυο τροφίμων, το κανάλι μαγείρεμα, το Bravo και το κανάλι ταξιδιού, οι σεφ έχουν γίνει διασημότητες και πολύτιμα εμπορικά σήματα. Καθώς τα αεροδρόμια γύρω από τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τις προσφορές τους σε εστιατόρια, πολλοί ψάχνουν για εστιατόρια με επώνυμους αρχιμάγειρες. Και αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν τα πάντα, από την κουζίνα υψηλών προδιαγραφών έως την εγχώρια κουζίνα, με κάτι για όλους.

Bethesda, με έδρα το Μέριλαντ HMS Host είναι μια εταιρεία που εκτελεί παραχωρήσεις τροφίμων και ποτών σε αεροδρόμια στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Δημιούργησε ένα τμήμα που επικεντρώνεται μόνο στους διακεκριμένους σεφ που αντιπροσωπεύει. Τα εμπορικά σήματα που αντιπροσωπεύει είναι:

Ένας άλλος δημοφιλής φορέας τροφίμων και ποτών είναι η διοίκηση της OTG με έδρα τη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία απογειώθηκε μετά την αξιοποίησή της από την JetBlue Airways για να διαχειριστεί τα καταστήματα τροφίμων και ποτών στο ναυαρχίδα του αερομεταφορέα Terminal 5 στο αεροδρόμιο JFK. Από τότε, η OTG διαθέτει καταστήματα σε εννέα αερολιμένες των ΗΠΑ και του Καναδά. Ορισμένες από τις έννοιές τους περιλαμβάνουν:

Η OTG έχει επίσης συνεργαστεί με την United Airlines για την πλήρη ανανέωση του τερματικού σταθμού 3 του αερομεταφορέα στο διεθνές αεροδρόμιο Newark-Liberty. Οι διάσημοι σεφ με πρατήρια που σχεδιάζονται στο αναβαθμισμένο τερματικό σταθμό περιλαμβάνουν τον Chef Alain Ducasse με πρωταγωνιστή τον Michelin. Iron Chef Mark Forgione; Σεφ Amanda Freitag; Iron Chef Jose Garces; Iron Chef Alex Guarnaschelli; και ο κορυφαίος διαγωνιζόμενος Dale Talde.

Το Hojeij Branded Food με έδρα την Ατλάντα είναι υπεύθυνος για τις παραχωρήσεις τροφίμων και ποτών με τα δικά του σταθερά εστιατόρια με επώνυμους αρχιμάγειρες, όπως:

Newark, Delaware με βάση το Delaware North έχει τη δική του σταθερή του σεφ διασημότητες:

Και η United Concessions Group με έδρα το Κλίβελαντ έχει ανοίξει το Symon Bar Iron Syf's Bar Symon στο αεροδρόμιο Washington Dulles και το Pittsburgh. Έτσι, την επόμενη φορά που βρίσκεστε στο αεροδρόμιο, ελέγξτε τα φημισμένα τρώγοντά τους.