Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale / Hollywood

Πίσω στη δεκαετία του '70 οι επιβάτες μπορούσαν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους ακριβώς μπροστά από το μικροσκοπικό τερματικό σταθμό του αεροδρομίου Fort Lauderdale και να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο με αναρρίχηση υπαίθριων σκαλών που οδηγούσαν στο αεροσκάφος. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Με την άνοδο του πληθυσμού του Fort Lauderdale και τη συνεχιζόμενη θέση ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο, το FLL εξυπηρετεί πάνω από 23 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το αεροδρόμιο είναι εύκολο στην πλοήγηση και είναι εξαιρετικά βολικό για όλους όσοι ζουν εδώ και επισκέπτονται.

Εάν σκέφτεστε να ταξιδέψετε αεροπορικώς μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου του Μαϊάμι (MIA) , βρίσκεται μόλις 25 μίλια νότια της FLL.

Φορτ Λόντερντεϊλ / Διεθνές Αεροδρόμιο
320 Τερματικό Drive
Fort Lauderdale, FL 33315
Πληροφορίες: 1-866-435-9355

Πληροφορίες πτήσης

Υπάρχουν περισσότερες από 30 αεροπορικές εταιρείες που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο Fort Lauderdale / Hollywood. Εάν συλλέγετε κάποιον, ελέγξτε πρώτα τους χρόνους άφιξης πτήσης. Εάν φεύγετε από το FLL ή αφήνετε κάποιον εκτός, ελέγξτε τις ώρες αναχώρησης πριν φύγετε από το σπίτι. Πολλές αεροπορικές εταιρείες παρέχουν υπηρεσίες ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιτρέποντάς σας να ενημερώσετε εάν μια πτήση καθυστερεί ή προσγειώνεται νωρίς. Ελέγξτε τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιρειών για λεπτομέρειες. Αυτός ο πλήρης κατάλογος αεροπορικών εταιρειών και τερματικών θα σας βοηθήσει να κάνετε την επίσκεψή σας στο αεροδρόμιο ευκολότερη και να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε το καλύτερο μέρος για να σταθμεύσετε.

Οδηγίες οδήγησης

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale / Hollywood είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του US1 (Federal Highway) ή μέσω του Interstate 595.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αεροδρόμιο από το US1 από το βορρά ή το νότο - Οι ράμπες εισόδου στο αεροδρόμιο που προέρχονται από το βορρά στην US1 είναι ακριβώς νότια του I-595. Από το νότο στο US1, θα βρείτε τις ράμπες του αεροδρομίου ακριβώς βόρεια του Griffin Road. Για να φτάσετε στο αεροδρόμιο από το I-95 ή το I-595 - Εάν ταξιδεύετε με το I-95, ακολουθήστε τις πινακίδες για να I-595, που βρίσκεται μεταξύ Griffin Road και State Road 84.

Προχωρήστε ανατολικά από το I-595 έως το US1 South και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το αεροδρόμιο.

Περιοχή αναμονής κινητού τηλεφώνου

Η ασφάλεια του αεροδρομίου δεν επιτρέπει στα αυτοκίνητα να σταθμεύουν ή να περιμένουν σε οποιοδήποτε τερματικό στις Αφίξεις ή Αναχωρήσεις. Υπάρχει, ωστόσο, μια βολική και καλά φωτισμένη περιοχή αναμονής κινητού τηλεφώνου που είναι προσβάσιμη κατά μήκος της περιμετρικής οδού. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο Terminal 1 Arrivals, καθιστώντας εξαιρετικά εύκολη την παραλαβή των επισκεπτών σας χωρίς να περιηγηθείτε γύρω από το αεροδρόμιο.

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν χρόνοι όταν η περιοχή αναμονής κινητού τηλεφώνου είναι πλήρης, ειδικά τη νύχτα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Εάν συναντήσετε ένα πλήρες μέρος, μην προσπαθήσετε να παρκάρετε πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο στην παρτίδα. Θα σας ζητηθεί από την ασφάλεια να μετακινηθείτε και στη συνέχεια θα πρέπει να περιφέρονται γύρω από το αεροδρόμιο μέχρι να υπάρξει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης ή ο επισκέπτης σας έφτασε.

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες στην περιοχή αναμονής κινητού τηλεφώνου στην ιστοσελίδα.

Κατασκευαστικές καθυστερήσεις

Λόγω του σχεδίου βελτίωσης του κεφαλαίου του αεροδρομίου, πραγματοποιούνται σημαντικές κατασκευές στη νότια και ανατολική πλευρά του αεροδρομίου. Πριν φύγετε από το σπίτι για το αεροδρόμιο, ελέγξτε τη σελίδα βελτίωσης και ανακαίνισης αεροδρομίου για αλλαγές στα πρότυπα κυκλοφορίας.

Στάθμευση

Βρίσκεται βολικά μέσα στην περιοχή Terminal του αεροδρομίου και είναι ένα συγκρότημα στάθμευσης 12.000 θέσεων.

Οι επιλογές στάθμευσης περιλαμβάνουν το ωριαίο (1 δολάριο για κάθε 20 λεπτά και max. 36 δολάρια ημερησίως), καθημερινή (1 δολάριο για κάθε 20 λεπτά και 15 δολάρια το μέγιστο ημερησίως) και Valet Parking ($ 8 έως 2 ώρες, $ 4 για κάθε επιπλέον ώρα και max. ).

Τα γκαράζ στάθμευσης είναι προσβάσιμα μόνο στο επίπεδο του ισογείου / Αφίξεων.

Υπάρχουν 3 γκαράζ:
Cypress - Terminal 1 (μόνο για ωριαία στάθμευση)
Hibiscus - Τερματικά 1, 2, 3, 4 (Καθημερινή και Ωριαία στάθμευση)
Palm - τερματικά 2, 3, 4 (ημερήσιος και ωριαίος χώρος στάθμευσης)

Η υπηρεσία Valet Parking είναι διαθέσιμη για όλους τους τερματικούς σταθμούς και είναι προσβάσιμη στα γκαράζ Palm και Hibiscus. Ελέγξτε εδώ για να προσδιορίσετε το καλύτερο μέρος για να σταθμεύσετε σε κοντινή απόσταση από την αεροπορική σας εταιρεία.

Οικονομικό πάρκινγκ προσφέρεται σε 7,50 δολάρια και βρίσκεται λιγότερο από 4 μίλια από το αεροδρόμιο. Η υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο θα σας μεταφέρει από και προς το αεροδρόμιο Lot Lot.

Τα λεωφορεία είναι διαθέσιμα στο επίπεδο άφιξης για να σας μεταφέρουν μεταξύ τερματικών σταθμών, στο πάρκο Economy και στο γκαράζ ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και ταξί

Αποκτήστε πρόσβαση στο Car Rental Centre στο ισόγειο του τερματικού σταθμού. Το αεροδρόμιο προσφέρει την επιλογή των 11 ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων στην περιοχή.

Επίπεδο 2 - Alamo, Enterprise, National
Επίπεδο 3 - Πλεονέκτημα ενοικίαση αυτοκινήτου, Avis, Hertz, Royal
Επίπεδο 4 - Προϋπολογισμός, Δολάριο, EZ Rent A Car, Payless, Thrifty

Ένα δωρεάν λεωφορείο θα σας μεταφέρει από και προς το τερματικό σας μόνο στο κατώτερο επίπεδο. Λειτουργεί κάθε 10 λεπτά κάθε μέρα, όλο το εικοσιτετράωρο. Αφήστε αρκετό επιπλέον χρόνο όταν επιστρέψετε ένα αυτοκίνητο μίσθωσης πριν πετάξετε.

Εκτός από το κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων, υπάρχουν και πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που βρίσκονται εκτός του αεροδρομίου. Μέσα στο κέντρο ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από τη στάση λεωφορείου 7 σε αυτές τις εταιρείες εκτός του χώρου.

Θα βρείτε ένα βάθρο ταξί έξω από την αποσκευή αποσκευών σε κάθε ένα από τα τερματικά.

Υπηρεσίες

Το αεροδρόμιο προσφέρει πολλές υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες και άλλα με ειδικές ανάγκες.

Σε περίπτωση που χάσετε ένα προσωπικό στοιχείο, προχωρήστε στο γραφείο Lost and Found στην αποσκευή αποσκευών Terminal 1 πίσω από τους ανελκυστήρες. Ή μπορείτε να συμπληρώσετε μια ηλεκτρονική φόρμα. Μπορείτε να φτάσετε σε Lost and Found αν καλέσετε (954) 359-2247.