Ποια είναι η νόμιμη εποχή της κατανάλωσης οινοπνεύματος στις ευρωπαϊκές χώρες;

Μάθετε τη νόμιμη εποχή κατανάλωσης πριν πάτε

Αν σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι με σακίδια στην Ευρώπη , πιθανότατα έχετε ακούσει ότι πολλές από τις χώρες της περιοχής έχουν χαμηλότερες ηλικίες κατανάλωσης αλκοόλ από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε όλη την Ευρώπη, η νόμιμη ηλικία κατανάλωσης και προμήθειας κυμαίνεται μεταξύ 16 και 18 ετών και συχνά δεν υπάρχει καθόλου ηλικία κατανάλωσης. δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τα παιδιά να πίνουν ένα μικρό ποτήρι αλκοόλ στη Γαλλία ή στην Ισπανία .

Παρόλο που μπορεί να είναι δελεαστικό να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα σας ελευθερία, θυμηθείτε να πίνετε υπεύθυνα καθώς ταξιδεύετε, ειδικά εάν ταξιδεύετε σόλο σαν γυναίκα. Μην πίνετε πολύ γύρω από κάποιον που δεν γνωρίζετε και δεν εμπιστεύεστε και προσπαθείτε να παραμείνετε στον έλεγχο του εαυτού σας.

Εάν δεν μπορείτε ακόμα να πιείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν έχετε πολύ μεγάλη εμπειρία με το αλκοόλ, κρατήστε αυτό κατά νου όταν οδηγείτε σε ένα μπαρ με μια ομάδα φίλων από τον ξενώνα σας. Ξεκινήστε σιγά-σιγά και μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανοχή σας προτού προχωρήσετε στο βάθος. Δεν θέλετε να ανοίξετε τον εαυτό σας σε απάτες και σεξουαλική επίθεση στο εξωτερικό λόγω μιας βαριάς νύχτας πίνοντας.

Νομική Ηλικία ανά Χώρα

Ακολουθεί μια λίστα με τις νόμιμες ηλικίες κατανάλωσης και αγοράς για κάθε χώρα στην Ευρώπη:

Πιείτε με ασφάλεια, απολαύστε τον πολιτισμό της Ευρώπης και περάστε ένα εκπληκτικό ταξίδι!