Περιπέτεια ποταμού σωλήνα στη Γρενάδα

Η κατώτατη γραμμή

Όταν τα Balthazar Boys που τρέχουν το Adventure River Tubing, το πιο συναρπαστικό τουριστικό αξιοθέατο της Γρενάδας , σας λένε να κάνετε το κράνος σας, να λυγίζετε το σωσίβιο και να φοράτε τα παπούτσια σας ... το κάνετε. Η διασκέδαση είναι πραγματική και έτσι είναι και τα βράχια. Αυτή η εμπειρία σωλήνων από το ποτάμι δεν είναι για τους αδύναμους της καρδιάς και όχι για τα παιδιά κάτω των οκτώ, αλλά είναι τέλεια για όσους αρέσουν στην περιπέτεια που εξυπηρετούνται ευθεία και φυσικά.

Όπως όλα τα άλλα στο λιγότερο εξελιγμένο αλλά πιο γοητευτικό νησί της Καραϊβικής, υπάρχει μια απλή απλότητα για τον τρόπο λειτουργίας του Adventure River Tubing.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Περιπέτεια σωλήνα σωλήνα στη Γρενάδα

Χτισμένο από τα επιχειρηματικά Balthazar Boys - μια ομάδα 10 νέων ανδρών που μεγάλωσαν στην κοντινή συνοικία Balthazar στην κοινότητα του St. Andrews - η περιπέτεια River Tubing αποτελείται από ένα ποτάμι, ένα μάτσο βράχων, τους σωλήνες και τα αγόρια που σερβίρουν όπως οδηγοί, κηδεμόνες και μαζορέτες, καθώς χτυπάτε και ξεφυλίζετε το δρόμο σας μέσα από τη συναρπαστική πορεία.

Ο ποταμός παρέχει την ώθηση να σας μετακινήσουμε προς τα κάτω. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το νερό στο φτωχό μικρό ποτάμι είναι τόσο ρηχές ώστε εάν το άκρο σας δεν είναι ψηλά, απλώνοντας το βάρος σας όσο το δυνατόν ευρύτερα, εσείς και ο μεγάλος κίτρινος σωλήνας θα κολλήσετε στα βράχια στενότερα από τα ούλα σε ζεστό πεζοδρόμιο. Αλλά δεν ανησυχείς. Ένας οδηγός σύντομα θα είναι δίπλα σας για να σας δώσει μια καλή τύχη και θα σας ξαναπάρει στο δρόμο σας.

Στα μισά του δρόμου κάτω από το ποτάμι, τα ρέματα υποχωρούν σε μια βαθιά, ήσυχη πισίνα. Η μικρή όαση βρίσκεται στη μέση αρκετών χαμηλών βράχων, ιδανικών για ένα διασκεδαστικό διαγωνισμό κανόνι-μπάλα. Είναι σαν το καλύτερο πάρτι της πισίνας στο οποίο ήσασταν ποτέ, αλλά καλύτερα κάπως επειδή δεν υπάρχει σκυρόδεμα ή χλώριο.

Στη συνέχεια, είναι πίσω στις σωληνώσεις για να αγωνιστούν μέσα από ένα άλλο τέντωμα των ανώμαλων ποταμών. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, τα χέρια σας και τα πόδια σας έξω. Ένα κομμάτι από bash και splash και ξαφνικά ο ποταμός ισιώνει έξω, κάποιος ξεσπάει μια κανάτα rum punc, και κάθεσαι στα ζεστά βράχια στην άκρη του ποταμού.

Μέρος της διασκέδασης εδώ είναι ότι αισθάνεστε σαν να επισκέπτεστε παλιούς φίλους. Τα παιδιά Balthazar ζουν όλοι στο τροπικό δάσος που περιβάλλει το χώρο εργασίας τους. Δεν υπάρχουν πόλεις κοντά, δεν υπάρχουν εμπορικά κέντρα, δεν υπάρχουν στοές βίντεο. Αντ 'αυτού, υπάρχουν μερικά μικρά χωριά, πολύ πλούσια βλάστηση και ένα τεράστιο συναίσθημα ειρήνης. Η ζωή είναι απλή και γαλήνια και δεν έχει αλλάξει πολύ για γενιές. Είναι μια ζεστασιά που αντιπαραβάλλει τον ήλιο και σας κάνει να θέλετε να επιστρέψετε και να οδηγήσετε τα ρέματα με τα αγόρια ξανά και ξανά.