Μια Εικονική Περιήγηση στο Rentschler Field

Μια αναλυτική παρουσίαση του ποδοσφαιρικού γηπέδου New East Hartford του UConn

Το Rentschler Field στο East Hartford δεν θα ανοίξει επίσημα μέχρι το UConn Huskies να παίξει το ανοιχτήρι του ποδοσφαίρου στις 30 Αυγούστου 2003 ενάντια στην Ιντιάνα αλλά περισσότεροι από 7.000 ποδοσφαιριστές και κάτοικοι του Κοννέκτικατ αγωνιώδη για να πάρουν μια ματιά στο γήπεδο 91.2 εκατομμυρίων δολαρίων πλημμυρισμένο Rentschler Field κατά τη διάρκεια ενός ανοικτού σπιτιού στις 14 Ιουνίου 2003. Δεν ήταν μόνο εκεί για τους δωρεάν hotdogs και Sprite Remix, είτε. Πολλοί αγόρασαν εισιτήρια και περιμένουν στη γραμμή για 45 λεπτά για να περιηγηθούν στην εντυπωσιακή εγκατάσταση, η οποία ανήκει στο Κοννέκτικατ.

Εάν χάσατε το ανοιχτό σπίτι, θα σας πάρω σε μια εικονική περιήγηση στο Rentschler Field. Κατά μήκος του δρόμου, θα μπορείτε να καθίσετε μέσα σε ένα skybox και να δείτε που μπορείτε να σταθμεύσετε εάν έχετε ήδη τα εισιτήρια σας σεζόν. Ο σύζυγός μου ήταν πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει κακό κάθισμα στο σπίτι αφού έβλεπε το Rentschler Field πολύ κοντά. Ακόμα και τα καθίσματα της τελικής ζώνης είναι πολύ κοντά στο πεδίο και πρέπει να είναι ένα καλό πλεονέκτημα για την παρακολούθηση ενός παιχνιδιού.

Ο ξεναγός μας μας επιτρέπει να εισάγουμε κάποιες εσωτερικές πληροφορίες, οπότε μπορεί να θέλετε να επισημάνετε το ημερολόγιό σας. Στις 16 Αυγούστου 2003, θα υπάρχει ένα ακόμη ελεύθερο ανοιχτό σπίτι και "δοκιμαστική διαδρομή" στο Rentschler Field πριν από το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι. Αυτό το ανοιχτό σπίτι θα περιλαμβάνει ένα ποδοσφαιρικό σκάνδαλο, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε τους Huskies του 2003 και να αξιολογήσετε τις πιθανότητές τους να έχουν μια νικηφόρα σεζόν στην πρώτη τους χρονιά στο Rentschler Field.

Τι πρέπει να ξέρετε για το πεδίο Rentschler

Το όνομα: Πεδίο Rentschler ονομάζεται για τον ιδρυτή της Pratt & Whitney Frederick Rentschler.

Συνολική χωρητικότητα καθισμάτων: Το γήπεδο φιλοξενεί περίπου 38.000 οπαδούς.

Τοποθεσία: Το Rentschler Field βρίσκεται στο East Hartford του Κοννέκτικατ, σε μια έκταση 75 στρεμμάτων δίπλα στον Pratt & Whitney.

Οδηγίες: Από το I-84 East, πάρτε το Exit 58, για την οδό Roberts / Silver Lane. Στη ράμπα εξόδου, συνεχίστε προς τα δεξιά και συνεχίστε κατευθείαν στην κεντρική πύλη του Rentschler Field.

Από το I-84 West, πάρτε το Exit 58, για την οδό Roberts / Silver Lane. Στο τέλος της ράμπας εξόδου, στρίψτε αριστερά στην οδό Roberts. Συμπλέξτε σε μια λωρίδα και συνεχίστε ευθεία μέσω της Silver Lane στην κεντρική πύλη του Rentschler Field. Από το I-384 West, πάρτε το Exit 1 στο Μάντσεστερ για την οδό Spencer. Στρίψτε αριστερά στο τέλος της ράμπας εξόδου στην οδό Spencer. Ακολουθήστε την οδό Spencer στην Silver Lane στο East Hartford. Ακολουθήστε την Silver Lane στο Rentschler Field East Gate.

Εισιτήρια: Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία των καθισμάτων. Τα εισιτήρια εποχής είναι διαθέσιμα για αγορά. Τα περισσότερα επίπεδα εισιτηρίων απαιτούν δωρεά στο UConn Athletic Development Fund. Πιο κοντά στην αρχή της σεζόν, θα πωληθούν single tickets εάν είναι διαθέσιμα. Η διαθεσιμότητα της τελευταίας στιγμής είναι πολύ πιθανή, καθώς το UConn πρέπει να κατέχει ένα ορισμένο αριθμό θέσεων για τους μαθητές και τους οπαδούς της ομάδας που επισκέπτονται και αυτές οι θέσεις θα απελευθερωθούν πριν από την ημέρα του παιχνιδιού, αν δεν είναι δεσμευμένες. Για πλήρη ενημέρωση εισιτηρίων και για αγορά εισιτηρίων, καλέστε δωρεάν, 866-994-9499.

Χώρος στάθμευσης: Οι κάτοχοι εποχιακών εισιτηρίων θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν κάρτες στάθμευσης για εποχή. Υπάρχουν 11.000 θέσεις στάθμευσης στις εγκαταστάσεις του Rentschler Field. Πρόσθετοι χώροι στάθμευσης θα προσφέρουν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Rentschler Field.

Η τράπουλα επιτρέπεται και, στην πραγματικότητα, ενθαρρύνεται! Προγραμματίστε να φτάσετε νωρίς και να απολαύσετε ένα μαγείρεμα πριν το παιχνίδι.

Άλλα γεγονότα: Αναμένεται ότι το Rentschler Field θα χρησιμοποιηθεί για άλλες αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.