Καλύτερα μέρη για να μείνετε στο ιστορικό νησί Mackinac

Μια επιλογή θέρετρα, ξενοδοχεία, πανδοχεία, Bed-and-Breakfasts και Condos

Δεν θα βρείτε ξενοδοχεία αλυσίδας στο νησί Mackinac. Αυτό το ωοειδές νησί που ονομάζεται Ojibwes Mishimikinaak , ή "Big Turtle", είναι μια ολίσθηση 3,8 τετραγωνικών μιλίων από μια περιοχή θερινών θέρετρων στη λίμνη Huron ανάμεσα στις Άνω και Κάτω Πενιντούλα του Μίτσιγκαν όπου φαίνεται ότι η ώρα έχει παραμείνει σταθερή. Μεγάλο μέρος της ξύλινης αρχιτεκτονικής είναι από την ύστερη βικτοριανή εποχή και τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν απαγορευτεί από το 1898, κάνοντας αμαξίδια και ποδήλατα με ποδήλατα τα μεταφορικά μέσα επιλογής. Και θα βρείτε μοναδικά, οικογενειακά και βραβευμένα καταλύματα.

Περίπου 80 τοις εκατό από το πλούσιο πράσινο νησί με οκτώ μίλια παρθένες αμμώδεις παραλίες ονομάστηκε το δεύτερο εθνικό πάρκο της Αμερικής - Mackinac National Park - το 1875 και ολόκληρο το νησί υπήρξε εθνικό ιστορικό ορόσημο από το 1980. Χάρη σε εκτεταμένες ιστορικές εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης , οκτώ τοποθεσίες στο νησί είναι εισηγμένες στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. Υπάρχουν ακόμη και εύθραυστα δομικά υπολείμματα της 700χρονης ιστορίας της ντόπιας αμερικάνικης νήσου πριν οι Ευρωπαίοι εξερευνητές φτάσουν στις αρχές του 1600.

Ιστορική αρχιτεκτονική, χωρίς αυτοκίνητα και πλούσια ιστορία

Η γοητεία της vintage αρχιτεκτονικής και των μοναδικών καταστημάτων κατά μήκος του κεντρικού δρόμου δίνουν στους επισκέπτες την αίσθηση ότι περπατούν μέσα από μια εποχή γεμάτη χαρακτήρα. Υπάρχουν υπενθυμίσεις της νησιωτικής ιστορίας που χρονολογείται από περισσότερα από 400 χρόνια, από τους ντόπιους Αμερικανούς που χρησιμοποίησαν το νησί Mackinac ως θέρετρο και εμπορικό κέντρο, στους Γάλλους, Γάλλους Καναδούς και Βρετανούς που εγκαταστάθηκαν εδώ. Ένα επιβλητικό άγαλμα του Jacques Marquette, του Ιησουίτη ιερέα και του εξερευνητή των Μεγάλων Λιμνών, του οποίου η αποστολή στο τέλος του 17ου αιώνα έκανε το νησί εμπορικό κέντρο, βρίσκεται κοντά στα bluffs που βλέπουν το Fort Mackinac, που χτίστηκε από τους Βρετανούς το 1780.

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε στους περίπου 15.000 τουρίστες που μένουν στο νησί το καλοκαίρι, μπορείτε να φτάσετε με πλοίο, ιδιωτικό σκάφος ή καθημερινή αεροπορική μεταφορά από την ηπειρωτική χώρα. Τα καταλύματα κυμαίνονται από το Grand Hotel της Βικτωριανής εποχής, το οποίο χτίστηκε το 1880 από τις εταιρείες του σκάφους και των σιδηροδρόμων που επιδιώκουν να επωφεληθούν από την αύξηση του τουρισμού, σε μεγάλες αγροικίες από αυτές και άλλες εποχές.

Βραβευμένα καταλύματα

Για μια χαλαρωτική διαμονή σε αυτό το ξεχωριστό βόρειο νησί, θα θελήσετε να συμμετάσχετε στα καταλύματα του νησιού. Έτσι, εδώ είναι τα κορυφαία μέρη για να μείνετε στο ιστορικό νησί Mackinac, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων θέρετρων και των μικρότερων ξενοδοχείων, τα μικρά πανδοχεία και τα κρεβάτια-και-πρωινά, όλα ειδικευμένα σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1900 και πρόσφατα χτισμένα condos. Οι παροχές κυμαίνονται από εξαιρετικό φαγητό και θέα δύο βήματα από το πλοίο σας σε τζάκι και τζακούζι στο δωμάτιό σας.