Πάρτε το πλοίο στο Newport

Η υπηρεσία Seastreak Ferry της RIDOT συνδέει την Providence και το Newport

Δεν χρειάζεται να καταπολεμήσετε την οδική κυκλοφορία για να απολαύσετε όλα τα καλοκαιρινά μεγαλώματα του Newport, Rhode Island. Μετά από μια παύση πολλών ετών, το δρομολόγιο Providence-Newport δρομολόγησε ξανά το 2016 και αποδεικνύεται ότι είναι μια δημοφιλής εναλλακτική λύση μεταφοράς το 2017.

Το Τμήμα Μεταφορών του Ρόουντ Άιλαντ (RIDOT) έχει συνάψει σύμβαση με την Seastreak για να προσφέρει αυτήν την υπηρεσία πορθμείων μεταξύ Providence και Newport.

Το δρομολόγιο Providence-Newport λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των διακοπών, από τις 16 Ιουνίου έως την 1η Οκτωβρίου 2017 κατά τη διάρκεια του πολυάσχορου καλοκαιριού του καλοκαιριού και της τουρκικής εποχής.

Το πορθμείο δεν είναι μόνο ένας τρόπος χωρίς άγχος για να ταξιδέψετε απευθείας μεταξύ Providence και Newport, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε φυσικό αέριο, να αποφύγετε παρενοχλήσεις στάθμευσης και να διατηρήσετε το περιβάλλον.

Ο κυβερνήτης της Ρόουντ Άιλαντ, Τζίνα Ραϊμόντο, δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου: "Το πλοίο αυτό προσφέρει στους Ρόουντ Αϊλαντές και τους τουρίστες έναν πολύ νέο τρόπο να επωφεληθούν από όλα αυτά που προσφέρουν το Newport και το Providence. πολυάσχολη εποχή του καλοκαιριού, συνδέοντας δύο πόλεις παγκόσμιας κλάσης για φαγητό και εξερεύνηση και αξιοποιώντας καλύτερα ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του κράτους μας - τον κόλπο Narraganset. "

Το Seastreak εκμεταλλεύεται πολλά άλλα πορθμεία στα βορειοανατολικά, συμπεριλαμβανομένου του φέριμποργκ του New Bedford-Martha's Vineyard.

Τι πρέπει να ξέρετε για το Seastreak Providence-Newport Ferry

Το πλοίο είναι προσπελάσιμο .

Το ταξίδι από το Providence στο Newport διαρκεί 60 λεπτά .

Ο ναύλος είναι ένα προσιτό $ 10 ένα τρόπο ή $ 20 γύρο ταξίδι. Οι εκπτωτικές τιμές των $ 5 με ένα τρόπο, $ 10 μετ 'επιστροφής είναι διαθέσιμα για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Παιδιά κάτω των τριών βόλτες δωρεάν με ενήλικα. Φέρτε το ποδήλατό σας χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα εισιτήρια δεν επιστρέφονται, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να ανταλλάξετε την κράτησή σας για άλλη διαθέσιμη αναχώρηση. Ισχύει ένα τέλος ανταλλαγής.

Οι κρατήσεις είναι μια καλή ιδέα, καθώς ορισμένα ταξίδια με φέρι πωλούν. Διατηρήστε το χώρο σας στο πλοίο αγοράζοντας εισιτήρια online.

Το σκάφος, ένα καταμαράν που ονομάζεται Ωκεανό , μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 149 επιβάτες. Η υπηρεσία bar είναι διαθέσιμη επί του σκάφους.

Οι αποβάθρες των πορθμείων στο τερματικό σταθμό Seastreak Ferry στο Providence , που βρίσκεται στην οδό 25 Ινδία. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Το RIPTA προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το τερματικό σταθμό των φέρι από στάσεις pick-up στο Convention Centre, το Kennedy Plaza (στάση X) και το σταθμό Providence. Τα λεωφορεία συναντούν επίσης το πλοίο στο τερματικό σταθμό 5 λεπτά μετά την αποβάθρα των πλοίων για να μεταφέρουν τους επιβάτες στο κέντρο της Providence.

Στο Νιούπορτ, οι αποβάθρες των πορθμείων στο πάρκο Perrotti στη λεωφόρο Cup 39 της Αμερικής. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο Κέντρο επισκεπτών Gateway.

Στο Newport, ξεναγήσεις και λεωφορεία αναχωρούν τακτικά από το Κέντρο Επισκεπτών Gateway, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την αποβάθρα των πορθμείων στο πάρκο Perrotti, μεταφέροντας επισκέπτες στα αρχοντικά της Bellevue Avenue, τη διεθνή αίθουσα τένις της φήμης, το Cliff Walk και άλλα αξιοθέατα.

Κυριακή Μέσω της Πέμπτης Ferry Schedule

Ώρες αναχώρησης από Providence προς Newport:

9:30 π.μ., 12:30 μ.μ., 3:30 μ.μ., 6:30 μ.μ.

Ώρες αναχώρησης από το Newport στην Providence:

11 π.μ., 2 μ.μ., 5 μ.μ., 8 μ.μ.

Παρασκευή και Σάββατο Ferry Schedule

Ώρες αναχώρησης από Providence προς Newport:

9:30 π.μ., 12:30 μ.μ., 3:30 μ.μ., 6:30 μ.μ., 9:30 μ.μ.

Ώρες αναχώρησης από το Newport στην Providence:

11 π.μ., 2 μ.μ., 5 μ.μ., 8 μ.μ., 10:45 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία πορθμείων Providence-Newport, καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών RIDOT στο 401-222-2450 ή το SeaStreak στο 800-BOATRIDE (800-262-8743).