Τα πράσινα ζώα είναι μοναδικά ανάμεσα στα αρχοντικά του Newport

Επισκεφθείτε το διάσημο κήπο Topiary της Νέας Αγγλίας

Ο Κέρμιτ ο Βάτραχος θα νιώθει απόλυτα άνετα ανάμεσα στα ζώα που κατοικούν στα Πράσινα Ζώα, ένα γραφικό, 7-στρεμμένο κτήμα και κήπο με θέα στον κόλπο Narragansett στο Ρόουντ Άιλαντ.

Τα πράσινα ζώα και ο τολμηρός κήπος, όπως και πολλά από τα αρχοντικά του Newport, λειτουργούν από την κοινωνία συντήρησης του Newport County. Ωστόσο, η τοποθεσία του στο Πόρτσμουθ, περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πυκνή συγκέντρωση των ανακτορικών ιδιοκτησιών στη λεωφόρο Bellevue στο Newport, σημαίνει ότι συχνά παραβλέπεται από τους επισκέπτες του Newport.

Δεν πρέπει όμως να χάσετε πράσινα ζώα, ειδικά αν ταξιδεύετε με παιδιά. Εδώ, δεν δίνεται έμφαση σε μια κατοικία μεγαλύτερης διάρκειας που ξεχειλίζει με επιμελημένη επίπλωση και τέχνη, αλλά στις ζωντανές δημιουργίες που κατοικούν στους ιστορικούς και επεκτατικούς κήπους. Η Αλίκη Μπράιτον ονόμασε την περιουσία του πατέρα της "Πράσινα Ζώα", ένα κατάλληλο όνομα, δεδομένου ότι περίπου οι δύο δωδεκάδες από τα πάνω από 80 τολμηρά δέντρα στους κήπους είναι γλυπτά σε όμοια ζώα τόσο διαφορετικά όσο ένας ελέφαντας, ένας μονόκερος, ένα αρκουδάκι και πανύψηλα καμηλοπάρδαλη.

Ο Thomas Brayton, Treasurer της εταιρείας παραγωγής βαμβακιού της Ένωσης στο Fall River, Μασαχουσέτη, αγόρασε το κτήμα το 1872 και σύντομα ανέθεσε σε έναν καταξιωμένο κηπουρό από την Πορτογαλία Joseph Carreiro να φτιάξει φανταστικά ζώα και γεωμετρικά στοιχεία για να γεμίσει τους κήπους. Τα τοπιέρια είναι διαμορφωμένα από ιδιωτικά φυτά της Καλιφόρνιας, ιτιά και αγγλικά δέντρα.

Ο Carreiro ήταν ο επόπτης της περιουσίας μέχρι το θάνατό του το 1945 και τον διαδέχτηκε ο γαμπρός του George Mendonca, ο οποίος συνέχισε να προσθέτει στη συλλογή των θησαυρών μέχρι την αποχώρησή του το 1985. Τα πράσινα ζώα είναι ένα από τα αμερικανικά παλιότερους κήπους του τοπίου, και παραμένει ένας από τους πιο αξιοσημείωτους κήπους του είδους του στη χώρα.

Το 1940, η Alice Brayton κληρονόμησε το ακίνητο και μετά το θάνατό της το 1972, χαιρέτησε το ιστορικό κτήμα στην κοινωνία διατήρησης του Newport County, η οποία συνεχίζει να συντηρεί και να καλωσορίζει επισκέπτες σε αυτή τη μοναδική ιδιοκτησία.

Ελάτε μαζί μου σε μια φωτογραφία περιοδεία των Πράσινων Ζώων. Κατά μήκος του δρόμου, θα δείτε ότι εκτός από τα φημισμένα topiaries, το κτήμα φιλοξενεί επίσης διάφορους άλλους ιστορικούς κήπους και μια βικτοριανή καλοκαιρινή κατοικία που είναι ανοιχτή για περιηγήσεις. Αν τα παιδιά έχουν κουραστεί να περιοδεύσουν παλιά σπίτια, θα είναι ευτυχείς να ανακαλύψουν ότι η Συλλογή των συντηρητικών του Newport County της συλλογής παλαιών παιχνιδιών στεγάζεται στο δεύτερο όροφο.

Τι πρέπει να ξέρετε για τα πράσινα ζώα Topiary Garden

Getting Here: Το Green Animals βρίσκεται στη λωρίδα 380 Cory's στο Πόρτσμουθ της Ρόουντ Άιλαντ, περίπου 30 λεπτά από τη λεωφόρο Bellevue του Newport. Από το Newport , ακολουθήστε τη διαδρομή 114 North. Αφού περάσατε Raytheon, συνεχίστε άλλα 1,8 μίλια. Στρίψτε αριστερά με ένα φως στη λωρίδα του Cory. Τα πράσινα ζώα είναι μισό μίλι στα αριστερά. Από τα σημεία North , ακολουθήστε τη διαδρομή 24 Νότια προς τη διαδρομή 114 Νότου. Η λωρίδα του Cory είναι η πρώτη δεξιά, σε ένα φως, μετά το Route 24 South ends. Τα πράσινα ζώα είναι ένα μισό μίλι στα αριστερά.

Πότε να πάτε: Τα πράσινα ζώα είναι ανοιχτά καθημερινά από τα τέλη Ιουνίου μέσω της Ημέρας του Κολόμβου από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. (η τελευταία εισδοχή με ξεναγό είναι στις 5 μ.μ.).

Είσοδος: Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο χώρο του ξενοδοχείου. Ίσως θελήσετε να επωφεληθείτε από τις εξοικονομήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την αγορά ενός εισιτηρίου συνδυασμού, το οποίο σας παραχωρεί σε πολλαπλά αρχοντικά που λειτουργούν από την Εταιρεία Διατήρησης της Νιούπορτ Κομητεία. Τα συνδυαστικά εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία. Τα εισιτήρια Print-at-home μπορούν επίσης να αγοραστούν online πριν από το ταξίδι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Καλέστε την κοινωνία συντήρησης του Newport County στις 401-847-1000.

Επόμενο> Ξεκινήστε την Περιήγηση Φωτογραφιών των Πράσινων Ζώων