Στον εορτασμό της καλλιέργειας προφυλακτήρα κατά τη συγκομιδή από τον Roy Ellamar

Farm To Table Chef Driven Κουζίνα κατά τη συγκομιδή στο Bellagio Las Vegas

Δεν κατατάσσω τους αγαπημένους μου σεφ στο Λας Βέγκας, αλλά αν ήμουν εγώ, θα ήθελα να φροντίσω να θεωρήσω τον Chef Roy Ellamar από τους καλύτερους στην κατηγορία αυτή. Ας το παραδεχτούμε, το εστιατόριό του, η συγκομιδή στο Bellagio Las Vegas το χτυπά έξω από το πάρκο με το μενού που οδηγείται από την αγορά και τα τοπικά συστατικά. Ωστόσο, όποιος έχει καρότσι με καρούλι πρέπει να πετάξει αυτόματα στη λίστα. (Αν έπρεπε να επιλέξω μερικούς αγαπημένους σεφ, θα ήταν πιθανώς ο Sheridan Su από το Flock and Fowl , η Nicole Brisson από το Carnevino , ο John Witte από το Fulton Food Hall και ο Brian Howard πρώην του Comme Ca και τώρα στο Sparrow & Wolf)

Υπάρχει μια μπριζόλα ξηρού ηλικίας 28 ημερών στη Harvest από τον Roy Ellamar που με φυσάει μακριά. Διαθέτει λίγο funk και πολύ γεύση. Όταν ρωτάω τον σεφ για αυτό το βραβευμένο κομμάτι βοδινού, τα μάτια του μεγαλώνουν και μιλάει για τον χώρο γήρανσης σαν να ήταν το δικό του σπήλαιο του ανθρώπου. Η θερμοκρασία, η υγρασία, η ατμόσφαιρα, είναι σαν να ισχύει η δική του έκδοση του φενγκ σούι για το κρέας. Είναι αυτό το πάθος που κάνει τον Chef Roy αγαπημένο ανάμεσα στους επισκέπτες του Λας Βέγκας. Είναι αυτό το πάθος που έκανε το προηγούμενο εστιατόριο του Sensi υπέροχο και τι κάνει τη Harvest επιτυχία. Ο τύπος μπορεί να μαγειρέψει. Μπορεί να κατευθύνει μια κουζίνα και μπορεί να κάνει Ahi poke. Το Big Island Hawaiian μητρική μπορεί να κάνει τη μαγεία να συμβεί με τα απλά πιάτα και αυτή η γευστική εμπειρία του Λας Βέγκας είναι μέρος μιας συνταγής για μακροζωία.

Συγκομιδή από τον Roy Ellamar

Bellagio Λας Βέγκας
3600 S. Las Vegas Blvd
Las Vegas, NV 89109

Η συγκομιδή βρίσκεται στο σημείο όπου κάποτε βρισκόταν η Sensi

Ιστοσελίδα https://www.bellagio.com/en/restaurants/harvest.html

Τηλέφωνο: (702) 693-8865
Κουζίνα: Νέα αμερικανική
Εύρος τιμών: μέτρια έως ακριβά
Ωρες:
Δευ-Κυρ 5:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ.
Ενδυμασία: Επιχειρηματικές περιστασιακές

Τι πρέπει να περιμένετε στη συγκομιδή: Μια μεγάλη τραπεζαρία με την έννοια ότι η κουζίνα είναι το κέντρο της δράσης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το φαγητό προετοιμασία πάνω από το ποτήρι του Cabernet ή να συμμετάσχετε σε μια συνομιλία στον ενεργητικό, αλλά καταπραϋντικό χώρο. Το εστιατόριο είναι αρκετά μακριά απομακρυνθεί από την περιοχή του καζίνο που αισθάνεται όπως αυτό θα μπορούσε να είναι το αγαπημένο σας φανταχτερό εστιατόριο γειτονιά. Ξέρετε εκείνο που πηγαίνετε επειδή, αν και είναι αναβαθμισμένη, πάντα αισθάνεστε σαν να ανήκετε. Συγκομιδή είναι ακριβώς αυτό, είναι στο υψηλότερο τέλος του φαγητού φάσμα, αλλά ποτέ δεν αισθάνεται όπως θεωρεί ότι είναι φανταχτερό.

Ελέγξτε τα εστιατόρια "Must Do" στο Λας Βέγκας

Πώς είναι το φαγητό στη συγκομιδή; Θα εκτιμήσετε το αγρόκτημα στο τραπέζι γωνία που Harvest πηγαίνει και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η φάρμα είναι κοντά. Ο σεφ Roy Ellamar έχει λάβει τις ρίζες και τις επιρροές της στη Χαβάη για την αειφορία και την εκτίμησή του για τη γη και έχει δημιουργήσει ένα μενού που λάμπει με το αντικείμενο μετά από ένα κομμάτι του σπιτιού. Αυτό είναι ένα εστιατόριο πρέπει να κάνει στο Λας Βέγκας.

Τι πρέπει να προσπαθήσετε κατά τη συγκομιδή: