Νέα Υόρκη Gay Pride 2017

Γιορτάζοντας την υπερηφάνεια του Κοννέκτικατ στο Νέο Haven

Το Κοννέκτικατ, το οποίο έχει μεγάλες ομοφυλοφιλικές κοινότητες στο New Haven , το Νέο Λονδίνο και την πρωτεύουσα του Χάρτφορντ, καθώς και σημαντικός αριθμός ομοφυλόφιλων κατοίκων που ζουν σε όλο το κράτος, δεν έχει επίσημο μεγάλο φεστιβάλ Gay Pride τα τελευταία χρόνια - Κοννέκτικατ Η υπερηφάνεια πραγματοποιήθηκε τελευταία στο Χάρτφορντ. Πρόσφατα, ωστόσο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του κράτους, το New Haven, ανέβηκε για να φιλοξενήσει ένα Φεστιβάλ Gay Pride του New Haven.

Η εκδήλωση έγινε πιο πρόσφατα στα μέσα Σεπτεμβρίου και αναμένεται και πάλι το 2017. Τα στοιχεία θα δημοσιευτούν εδώ μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα. Δείτε επίσης το άρθρο μας για το Hartford Gay Pride, το οποίο γενικά πραγματοποιείται μια εβδομάδα νωρίτερα από την υπερηφάνεια του New Haven.

Οι εκδηλώσεις γίνονται για τρεις μέρες στην ιστορική καρδιά του Νιού Χέιμπεν, το οποίο πλαισιώνεται από τα κτίρια του αρχαίου γοτθικού στιλ που ευθυγραμμίζουν την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Yale. Πέρυσι, ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και περιλάμβανε μια εκδήλωση kickoff την Παρασκευή στο Δημαρχείο του New Haven, ακολουθούμενη από μια πορεία προς την έδρα της Pride New Haven, του Κέντρου Pride του New Haven (84 Orange St.), το οποίο φιλοξένησε ανοιχτό σπίτι εκείνο το βράδυ.

Η μεγάλη εκδήλωση είναι το Party Pride New Haven Block , το οποίο πραγματοποιείται συνήθως το Σάββατο στη γωνία των δρόμων Orange και Center και διαθέτει ζωντανή μουσική και ψυχαγωγία, θαλάμους πωλητών, περίπτερο με dunk-a-queen, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα .

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα από αργά το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

Μετά το πάρτυ, το Gotham City Cafe (84 Orange St.) ήταν το site του New Haven Pride After Party , από τις 10 μ.μ. έως αργά το βράδυ (ή πραγματικά, νωρίς το πρωί της Κυριακής). Η είσοδος είναι 18 ετών και άνω.

Πιο πρόσφατα, η Pride ολοκληρώθηκε την Κυριακή με ένα τσάι χορού στο κατάστρωμα στο Dockside Resort Bar, με θέα στο Long Island Sound στην κοντινή πόλη του Νέου Λονδίνου .

New Haven Gay Πόρων

Πολλά γκέι μπαρ, καθώς και εστιατόρια , ξενοδοχεία και καταστήματα που γίνονται δημοφιλείς σε γκέι έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το The Rainbow Times και τα Windows Bay για λεπτομέρειες. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στον εύχρηστο χώρο σχεδιασμού ταξιδιών που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, επισκεφθείτε το New Haven.