2017 Χάρτης δρομολογίων εναρκτήριας παρέλασης: Ουάσινγκτον

Η παραδοσιακή διαδρομή ξεκινάει από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο

Η διαδρομή της εναρκτήριας παρέλασης του 2017 δείχνει η μπλε γραμμή στο παραπάνω χάρτη. Η παρέλαση μετά τα εγκαίνια του Προέδρου Donald Trump, 58η εγκαινίαση ενός αμερικανικού προέδρου, ξεκίνησε στα βήματα του κτιρίου των ΗΠΑ Capitol και προχώρησε κατά μήκος της Λεωφόρου της Πενσυλβανίας στον Λευκό Οίκο.

Ο Πρόεδρος και η κ. Trump περπάτησαν για μέρος της διαδρομής από το Καπιτώλιο στο Λευκό Οίκο, όπως και ο Αντιπρόεδρος και η κ. Mike Pence, για τη συνέχιση μιας μακρόχρονης παράδοσης στις εναρκτήριες παρελάσεις.

Τα δύο ζευγάρια και οι οικογένειές τους ταξίδευαν αργά σε μια λιμουζίνα για το υπόλοιπο της διαδρομής.

Για όλες τις εναρκτήριες παρελάσεις, ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε εκεί είναι να πάρετε το Metrorail. Οι πλησιέστεροι σταθμοί σημειώνονται στο χάρτη με αυτό το άρθρο. κάθε φορά που πηγαίνετε σε μια παρέλαση, επιλέξτε αυτή που είναι πιο κοντά στο σημείο που θέλετε να το δείτε.

Η εναρκτήρια συναυλία του Προέδρου Trump του 2017 περιελάμβανε προ-εναρκτήριες συναυλίες, την τελετή ορκωμοσίας στα βήματα του Καπιταλισμού των ΗΠΑ με προηγούμενους προέδρους και τις συζύγους τους, την εναρκτήρια παρέλαση και τις εναρκτήριες μπάλες στην κορυφή της εκδήλωσης.

Εναρκτήριος χάρτης δρομολογίων παρελάσεων

Ακολουθεί ο τρόπος ανάγνωσης της χρωματικής κωδικοποίησης στον χάρτη διαδρομής.

Σημεία εισόδου διαδρομής παρελάσεων

Τα ακόλουθα δημόσια σημεία εισόδου ξεκίνησαν στις 6:30 π.μ. στις 20 Ιανουαρίου 2017 και παρέμειναν μέχρις ότου η διαδρομή παρέλασης δεν μπορούσε πλέον να φιλοξενήσει επιπλέον άτομα.

Η εναρκτήρια παρέλαση του 2017

Η εναρκτήρια παρέλαση χαρακτήρισε επίσημες εναρκτήριες επιπλέουσες, πομπές, μονάδες, πολιτιστικές οργανώσεις και μέλη όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το 1789, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν συμμετάσχει σε αυτή τη σημαντική αμερικανική παράδοση για τον σεβασμό του αρχηγού. Περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην παραδοσιακή παρέλαση κατά μήκος της λεωφόρου Πενσυλβάνια στην Ουάσινγκτον.