Το κτίριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον: Περιηγήσεις και συμβουλές επίσκεψης

Εξερευνήστε τα τμήματα συνάντησης για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων

Το κτίριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ, τα γραφεία συνάντησης για τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ιστορικά κτίρια στην Ουάσινγκτον, που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του Εθνικού Λεωφόρου από το Μνημείο της Ουάσινγκτον. Είναι ένα εξέχοντα ορόσημο και ένα εντυπωσιακό παράδειγμα νεοκλασικής αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα. Ο Capitol Dome ανακαινίστηκε πλήρως το 2015-2016, καθορίζοντας περισσότερες από 1000 ρωγμές και δίνοντας στη δομή μια όμορφη γυαλισμένη εμφάνιση.



Δείτε φωτογραφίες του Capitol και μάθετε για την αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Με 540 δωμάτια χωρισμένα σε πέντε επίπεδα, το Καπιτώλιο των ΗΠΑ είναι μια τεράστια δομή. Το ισόγειο διατίθεται στα γραφεία του Κογκρέσου. Ο δεύτερος όροφος φιλοξενεί τις αίθουσες της Βουλής των Αντιπροσώπων στη νότια πτέρυγα και τη Γερουσία στη βόρεια πτέρυγα. Κάτω από τον θόλο στο κέντρο του κτιρίου του Καπιτώπου βρίσκεται η Ροτόντα, ένας κυκλικός χώρος που χρησιμεύει ως γκαλερί ζωγραφικής και γλυπτικής των αμερικανικών ιστορικών μορφών και γεγονότων. Ο τρίτος όροφος είναι όπου οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Κογκρέσου κατά τη σύνοδο. Πρόσθετα γραφεία και μηχανοστάσια καταλαμβάνουν τον τέταρτο όροφο και το υπόγειο.

Επισκεφθείτε το Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Capitol Visitor Center - Η εγκατάσταση άνοιξε το Δεκέμβριο του 2008 και ενισχύει σημαντικά την εμπειρία της επίσκεψης στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Ενώ περιμένουν περιηγήσεις, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στις γκαλερί με αντικείμενα από τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου και το Εθνικό Αρχείο, να αγγίξουν ένα μοντέλο 10 κατωφλιών του Capitol Dome και να παρακολουθήσουν ζωντανές ροές βίντεο από το Σώμα και τη Γερουσία.

Οι εκδρομές ξεκινούν με μια ταινία 13 λεπτών που εξερευνά την ιστορία του Καπιτώπου και του Κογκρέσου, που εμφανίζεται στα θέατρα προσανατολισμού της εγκατάστασης.

Ξεναγήσεις - Οι εκδρομές στο ιστορικό κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ είναι δωρεάν, αλλά απαιτούν εισιτήρια που διανέμονται με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Οι ώρες είναι 8:45 π.μ. - 3:30 μμ Δευτέρα - Σάββατο.

Οι επισκέπτες μπορούν να κλείσουν εκδρομές εκ των προτέρων στο www.visitthecapitol.gov. Οι εκδρομές μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν μέσω αντιπροσώπου ή γραφείου του γερουσιαστή ή μέσω τηλεφώνου (202) 226-8000. Ένας περιορισμένος αριθμός ημερών διανυκτέρευσης είναι διαθέσιμος στα περίπτερα περιηγήσεων στο ανατολικό και δυτικό τμήμα του καπιταλισμού και στα γραφεία πληροφοριών στο κέντρο επισκεπτών.

Παρακολουθήστε το συνέδριο στη συνεδρίαση - Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το Κογκρέσο σε δράση στις Συγκλήτριες της Γερουσίας και του Σπιτιού (όταν συνεδριάζουν) Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ. - 4:30 μ.μ. Πιστοποιητικά απαιτούνται και μπορούν να ληφθούν από τα γραφεία Γερουσιαστών ή Αντιπροσώπων. Οι διεθνείς επισκέπτες μπορούν να παραλάβουν τις εκθέσεις Gallery στο Σώμα και το Senate Appointment Desks στο ανώτερο επίπεδο του Κέντρου επισκεπτών του Capitol.

Capitol Complex και Λόγοι

Εκτός από το κτίριο του Capitol, έξι κτίρια γραφείων του Κογκρέσου και τρία κτίρια της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου αποτελούν το Capitol Hill . Οι χώροι του Καπιτώπου των ΗΠΑ σχεδιάστηκαν από τον Frederick Law Olmsted (επίσης γνωστό για το σχεδιασμό του Central Park και του Εθνικού Ζωολογικού Κήπου) και περιλαμβάνουν περισσότερες από 100 ποικιλίες δέντρων και θάμνων και χιλιάδες λουλουδιών που χρησιμοποιούνται σε εποχιακές οθόνες. Ο Βοτανικός Κήπος των ΗΠΑ , ο παλαιότερος βοτανικός κήπος της χώρας, αποτελεί μέρος του συγκροτήματος Capitol και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε όλο το χρόνο.

Ετήσιες εκδηλώσεις στο West Lawn

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, λαϊκές συναυλίες πραγματοποιούνται στο West Lawn του Καπιταλισμού των ΗΠΑ. Χιλιάδες παρακολουθούν τη Συναυλία της Ημέρας Μνήμης, το Τέταρτο Καπιτώλιο και τη Συναυλία της Ημέρας Εργασίας. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέλη του Κογκρέσου καλούν το κοινό να παρακολουθήσει τον φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Καπιτώλιου.

Τοποθεσία

Ε. Καπιτόλ και Αγ. Ν. Β. Ουάσιγκτον, DC.

Η κύρια είσοδος βρίσκεται στο East Plaza μεταξύ του Συντάγματος και της Ανεξαρτησίας. (απέναντι από το Ανώτατο Δικαστήριο). Δείτε ένα χάρτη του Capitol.

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Union Station και το Capitol South. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall

Βασικά γεγονότα για το Καπιτώλιο των ΗΠΑ


Επίσημη Ιστοσελίδα: www.aoc.gov

Αξιοθέατα Κοντά στο κτίριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ