Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Βόρειας Βιρτζίνια 2017

Ετήσιο Φεστιβάλ Ανοιξιάτικων Τεχνών στο Reston, VA

Το Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Βόρειας Βιργινίας φέρνει μαζί τους καλλιτέχνες και τους λάτρεις της τέχνης στους δρόμους του Κέντρου Πόλης Reston για να απολαύσετε ένα ευρύ φάσμα έργων τέχνης, όπως χειροποίητα, μοναδικά έργα τέχνης, σύγχρονες και πρωτότυπες παραστάσεις, διαδηλώσεις καλλιτεχνών, αναγνωρισμένες δραστηριότητες των παιδιών και live ΜΟΥΣΙΚΗ. Πάνω από 200 μάστορες σε 16 διαφορετικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της κεραμικής, της ψηφιακής τέχνης και των πολυμέσων, της ζωγραφικής, της ζωγραφικής, της φωτογραφίας, της εκτύπωσης, της γλυπτικής , και το ξύλο.



Ημερομηνίες και ώρες: 20-21 Μαΐου, 2017, Σάββατο, 10 π.μ. - 6 μ.μ. Κυριακή, 10 π.μ. - 5 μ.μ.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ είναι δωρεάν, ωστόσο υπάρχει προτεινόμενη εθελοντική δωρεά $ 5 για το Greater Reston Arts Center (GRACE) στην εκδήλωση. Οι επισκέπτες θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια για φαγητό στα συμμετέχοντα εστιατόρια του Reston Town Centre. Η δωρεά προβαίνει σε ετήσια προγράμματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης που παράγονται από το GRACE σε ολόκληρη την περιοχή της Βόρειας Βιρτζίνιας.

Το GRACE θα ξεκινήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου με Party Night Night την Παρασκευή στις 18:00. Στην καρδιά του Κέντρου Πόλης Reston στο Pavilion Town Center, το πάρτι αποτελεί ευκαιρία για τους λάτρεις της τέχνης, τους χορηγούς, τα μέσα ενημέρωσης, τους δωρητές και για κοινό για να συναντήσετε τους καλλιτέχνες. Το πάρτι θα περιλαμβάνει μια σιωπηλή δημοπρασία, κοκτέιλ υπογραφής και τοπικούς εξέχοντες επιχειρηματικούς ηγέτες και εκλεγμένους αξιωματούχους. Τα εισιτήρια είναι απαραίτητα και είναι διαθέσιμα για αγορά στο www.restonarts.org.



Τοποθεσία
Reston Town Centre
12001 Market Street
Reston, VA

Το κέντρο της πόλης βρίσκεται λίγο έξω από το Dulles Toll Road / Route 267 (έξοδος 12), 20 λεπτά δυτικά της Washington, DC. 10 λεπτά ανατολικά από το αεροδρόμιο Dulles. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Ο πλησιέστερος σταθμός μετρό είναι Wiehle-Reston East. Από το σταθμό, πραγματοποιήστε 8 λεπτά με το λεωφορείο που εκτελείται κάθε 20 λεπτά τα σαββατοκύριακα.

Οικογενειακό πάρκο τέχνης
Το Reston Town Square Park θα μετατραπεί σε μια οικογενειακή ζώνη που περιλαμβάνει την παιδική Art Tent, ένα δημόσιο έργο τέχνης, ζωγραφική προσώπου και μια σκηνή οικογένειας "Chill-Out", καθώς και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης. Το θέμα της Σκηνής τέχνης για παιδιά είναι " Τέχνη και Επιστήμη STEAMing Along Together", ενθαρρύνοντας τις οικογένειες να ανακαλύψουν τι συμβαίνει όταν προσθέτετε Art στη STEM - δημιουργεί STEAM. Τα παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να εξερευνήσουν τη διασταύρωση της τέχνης και της επιστήμης και να μάθουν πώς μπορούν οι δύο να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν συναρπαστική τέχνη. Οι δραστηριότητες hands-on τέχνης περιλαμβάνουν τη μαγνητική ζωγραφική, το Wacky Mobile, τη διασκεδαστική αρχιτεκτονική και το Spinny Tops. Το οικογενειακό πάρκο τέχνης είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ.-5 μ.μ. το Σάββατο και την Κυριακή και είναι δωρεάν στο κοινό.

Σχετικά με το Κέντρο Μεγαλών Τεχνών (GRACE)
Το Greater Reston Arts Center (GRACE), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501 (c) (3) που ιδρύθηκε το 1974, εμπλουτίζει την κοινωνική ζωή, προωθώντας τη συμμετοχή και την αριστεία στις εικαστικές τέχνες. Στο πλαίσιο της αποστολής αυτής, το GRACE παρέχει ένα ετήσιο πρόγραμμα εικαστικών εκθέσεων, διαλέξεων και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, όπως τα Παιδικά Εργαστήρια, το Πρόγραμμα Θερινής Τέχνης των Παιδιών, το GRACE Art (που εξυπηρετεί 45 σχολεία και τη συνεχή εκπαίδευση ενηλίκων) , το κορυφαίο Φεστιβάλ Καλών Τεχνών της Βόρειας Βιρτζίνιας, παρουσιάζοντας την καλύτερη καλής τέχνης και εκλεπτυσμένη τέχνη στη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.restonarts.org.