Ο Bozo του κλόουν του Detroit, Art Cervi

Ένα κλόουν μεταξύ των κλόουν, η τέχνη Cervi ήταν Bozo του Ντιτρόιτ ο κλόουν

Το Bozo ο Κλόουν είναι ένας πολύ γνωστός χαρακτήρας για τα παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά το Ντιτρόιτ είχε τη δική του μοναδική σχέση με τον άνθρωπο κάτω από το μακιγιάζ, Art Cervi.

Πολλαπλά και διεθνή Bozos Pack των Airwaves

Το Bozo ο Κλόουν ήταν ένα franchised χαρακτήρα που δημιουργήθηκε αρχικά από τον Alan Livingston για τα Capital Records στη δεκαετία του 1940. Ο χαρακτήρας διερεύνησε διάφορα φορμά μέσων πριν εμφανιστεί από ζωντανό ηθοποιό στην τηλεόραση στο Λος Άντζελες.

Η επιτυχία του Bozo στην τηλεόραση είχε ως αποτέλεσμα το Bozos να εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα και στον Καναδά, καθώς οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αδειοδοτούσαν τον χαρακτήρα και απλά προσέλαβαν το δικό τους ηθοποιό για να τον παίξουν.

Το Bozo του Windsor

Το Ντιτρόιτ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. δύο διαφορετικοί ηθοποιοί έπαιξαν το Bozo στην WWJ-TV τα χρόνια πριν από το 1967. Για λόγους άγνωστους εκείνο το έτος, ο Bozo εξαφανίστηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς του Ντιτρόιτ, αναγκάζοντας τους Detroiters να στηριχθούν στους γείτονές τους απέναντι του ποταμού για να επιδιορθώσουν. Το Windsor, το κανάλι CKLW-TV του Καναδά, το κανάλι 9 στον επιλογέα VHF, δέχθηκε εύκολα στο Ντιτρόιτ και είχε το δικό του Bozo, Art Cervi. Με το δαχτυλίδι του με φλεγόμενα κόκκινα μαλλιά, δισκοειδές άσπρο κιλότα και θησαυρός παιχνιδιών, αυτό ήταν αυτό το Bozo που έγινε μια πολύτιμη παιδική μνήμη σε πολλά Detroiters. Στην πραγματικότητα, ένας στρατιώτης έρευνας δεν έβλεπε την εκπομπή που γυρίστηκε ζωντανά.

Η τέχνη Cervi ήταν Bozo του Ντιτρόιτ

Ο Cervi έπαιξε το Bozo στο CKLW μέχρι το 1975, όταν μετανάστευσε από τον Καναδά για να παίξει το Bozo στην τηλεόραση WJBK της Ντιτρόιτ.

Στα παιδιά του Ντιτρόιτ, ο Cervi ήταν Bozo. Φυσικά, οι διακοπές ή το ταξίδι έξω από την πόλη έδειξαν μερικές φορές τα παιδιά σε αυτά τα άλλα Bozos, πολλά από τα οποία ήταν εντελώς διαφορετικού τύπου σώματος. Για παράδειγμα, το Bozo της Ουάσινγκτον ήταν ο Willard Scott, ο οποίος αργότερα πέτυχε φήμη στο The Today Show της NBC. Μιλήστε για σύγχυση Bozo!

Πηγές: