Πώς να αναφέρετε ότι χάσατε κάτι στη σιδηροδρομική οδό Long Island

Μάθετε επίσης πού να ανακτήσετε τα στοιχεία που χάθηκαν στο LIRR

Ο σιδηροδρομικός δρόμος Long Island (LIRR) αναφέρει ότι περισσότερα από 15.000 αντικείμενα μεταφέρονται στο Lost and Found κάθε χρόνο. Αυτή είναι μια ένδειξη για το πόσοι άνθρωποι αφήνουν τυχαία τα πράγματα στην αμαξοστοιχία σε τακτική βάση. Βιάζονται να κάνουν το επόμενο σκέλος του ταξιδιού τους. Έχουν πάρα πολύ στο μυαλό τους για να ιδρώσουν τα μικρά πράγματα. Είναι μεγάλα και ξεχασμένα. Έχετε την ιδέα: Μπορεί να συμβεί σε κανέναν.

Αν αφήσατε κάτι σε τρένο τρένου Long Island ή πλατφόρμα LIRR, πρέπει να αναφέρετε αμέσως την απώλειά σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να το κάνετε αυτό:

Σε όλες τις περιπτώσεις, το LIRR Lost & Found Office θα σας στείλει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν κάποιος μετατρέψει ένα αντικείμενο που βρέθηκε που ταιριάζει με την περιγραφή του χαμένου στοιχείου σας. Ίσως χρειαστεί να δείξετε ταυτοποίηση, και αν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη, μεταβείτε στο Γραφείο Lost & Found για να πάρετε τα χρήματα που έχετε χάσει. Τότε πες ευχαριστώ, γιατί ήσασταν πολύ, πολύ τυχερός που κάποιος την έστρεψε.