Ένας οδηγός για το μέσο μηνιαίο κλίμα στο Long Island, Νέα Υόρκη

Εδώ είναι το εσωτερικό κοκαλιάρικο σε βροχοπτώσεις και βροχοπτώσεις

Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Long Island της Νέας Υόρκης ή είστε νέος κάτοικος, παίρνοντας μια λαβή για το τι να περιμένετε από τις καιρικές συνθήκες, είναι χρήσιμη κατά την εκπόνηση σχεδίων, αν προσπαθείτε να αποφασίσετε πότε να πάτε ή να σκεφτείτε τις δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου στο σπίτι.

Το Long Island χωρίζεται σε δύο κομητείες: στη νοτιοανατολική περιφέρεια Nassau και στην επαρχία Suffolk στην ανατολική πλευρά του νησιού. Αυτό δεν περιλαμβάνει τους δήμους του Μπρούκλιν και του Κουίνς, οι οποίοι είναι γεωγραφικά μέρος του Long Island, αλλά πολιτικά μέρος της Νέας Υόρκης.

Και οι δύο βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του Long Island.

Το Long Island συνορεύει με τον East River, τον Long Island Sound και τον Ατλαντικό Ωκεανό. Το Nassau County τείνει να είναι λίγο πιο ζεστό, αφού είναι πιο κοντά στην ηπειρωτική χώρα και πιο πυκνοκατοικημένο, προκαλώντας ένα φαινόμενο θερμοπληξίας. Ο νομός Σάφολκ, εκτός από το ότι βρίσκεται πιο μακριά από την ηπειρωτική χώρα και λιγότερο κατοικημένος, επωφελείται από αεράκι από τον Ατλαντικό και τον Long Island Sound, ο οποίος μετριάζει τα καλοκαίρια.

Το παραθαλάσσιο νησί έχει τέσσερις εποχές: χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι και πτώση, με ζεστά, ηλιόλουστα, κάπως υγρό καλοκαίρι και ψυχρούς χειμώνες. Η περιοχή παίρνει πολλές βροχοπτώσεις όλο το χρόνο. Παρακάτω είναι οι μέσες θερμοκρασίες για τις δύο κομητείες του Long Island, σύμφωνα με τα δεδομένα κλιματολογίας των ΗΠΑ. Η μέση βροχόπτωση είναι σύμφωνα με το Βορειοανατολικό Περιφερειακό Κλιματικό Κέντρο.

Αυτές είναι οι μέσες υψηλές, χαμηλές και βροχοπτώσεις. Όταν υπάρχει κύμα καύσωνα ή ψυχρό μέτωπο, οι ημερήσιες θερμοκρασίες μπορούν να αποκλίνουν σημαντικά από αυτούς τους μέσους όρους.

Αυτό ισχύει επίσης και για τις βροχοπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από τις καταιγίδες το καλοκαίρι, τα Noreasters και τις βαριές χιονοθύελλες του χειμώνα. Αυτές οι θερμοκρασίες και οι ποσότητες βροχόπτωσης θα πρέπει απλά να θεωρούνται ότι είναι φυσιολογικό για την περιοχή σε κάθε δεδομένο μήνα και όχι μια πρόβλεψη για το τι πραγματικά μπορεί να είναι ο καιρός σε κάποια δεδομένη ημέρα σε ένα δεδομένο έτος.

Όλες οι θερμοκρασίες είναι σε βαθμούς Φαρενάιτ.

Nassau County Μέση θερμοκρασία
Αυτά τα σχετικά υψηλά και χαμηλά επίπεδα βασίζονται σε θερμοκρασίες που καταγράφονται στον μετεωρολογικό σταθμό του Mineola, στη Νέα Υόρκη, στην επαρχία Nassau.

Suffolk County Μέση Θερμοκρασίες
Αυτά τα σχετικά υψηλά και χαμηλά επίπεδα βασίζονται στις θερμοκρασίες που καταγράφονται στον μετεωρολογικό σταθμό του Islip, Νέα Υόρκη, στην επαρχία Suffolk .

Νασάου Μέση Βροχόπτωση
Αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τη μέση βροχόπτωση στον μετεωρολογικό σταθμό του Mineola, στη Νέα Υόρκη, στην κομητεία Nassau .

Σουφλόκ Μέση Βροχόπτωση
Αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν τη μέση βροχόπτωση στον μετεωρολογικό σταθμό του Islip, Νέα Υόρκη, στην επαρχία Suffolk.