Είναι ένας επαναστατικός πολεμιστής κατάσκοπος στο αποικιακό Williamsburg

Τελευταία δόση του δημοφιλούς παιχνιδιού Spy RevQuest

Η μάθηση για τον Επαναστατικό Πόλεμο θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστική για τα παιδιά και τις οικογένειες που επισκέπτονται το Colonial Williamsburg από δω και πέρα.

Ο δημοφιλής ιστοχώρος ζωντανής ιστορίας του 18ου αιώνα ξεκίνησε το "RevQuest: The Old Enemy", το τελευταίο κομμάτι του δημοφιλούς παιχνιδιού εναλλακτικής πραγματικότητας που βασίζεται σε κείμενο, όπου οι παίκτες γίνονται αντιπρόσωποι της Επιτροπής για την Μυστική Αλληλογραφία. Χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή άλλη συσκευή με δυνατότητες γραφής, οι οικογένειες κατασκοπεύουν τους κατασκόπους στους δρόμους της Επαναστατικής Πόλης σε αναζήτηση μυστικών σημείων συνάντησης, κρυφών μηνυμάτων και, το σημαντικότερο, ενός συμμάχου κρίσιμου για τη διάσωση της Αμερικανικής Επανάστασης.

Είναι το νεότερο κεφάλαιο της σειράς "RevQuest: Save the Revolution!", Που μετατρέπει τους επισκέπτες σε πράκτορες που εργάζονται κρυφά για να βοηθήσουν τον αγώνα τους για ανεξαρτησία από τη Μεγάλη Βρετανία. Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει, αν και το νεοσύστατο έθνος δεν έχει επαγγελματικό στρατό ή ναυτικό, αντιμετωπίζοντας έναν αγώνα ενάντια στην πιο ισχυρή στρατιωτική δύναμη στον κόσμο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την κατάσκοπη αποστολή σας προτού εγκαταλείψετε το σπίτι σας στην ιστορία.org, ουσιαστικά πλοηγώντας στους δρόμους του Ουίλιαμσμπουργκ και αλληλεπιδρώντας με τους κατοίκους για να βρείτε ξένους πράκτορες που μπορεί να είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Αφού φτάσετε στο Colonial Williamsburg, μπορείτε να συνεχίσετε την αναζήτησή σας, να σπάσετε τους κωδικούς και να αποφύγετε την ανίχνευση, και ανακαλύπτοντας ότι δεν είναι όλοι όπως είναι αυτός ή αυτή.

Το "RevQuest: Ο Παλαιός Εχθρός" βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βασίζεται στην επιτυχία τριών προηγούμενων κεφαλαίων, τα οποία μαζί απολαμβάνουν σχεδόν 83.000 επισκέπτες από τότε που ξεκίνησε το παιχνίδι το 2011.

Το "RevQuest: The Old Enemy" τρέχει από τις 31 Μαρτίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2014. Το παιχνίδι είναι δωρεάν με εισιτήριο εισόδου Colonial Williamsburg.

Ημερομηνία: 17 Μαρτίου 2014