Εξερευνώντας το χωριό στο Shirlington στο Arlington, VA

Το Village at Shirlington είναι ένα αστικό χωριό στο Arlington της Βιρτζίνια με καταστήματα, εστιατόρια, θέατρα και έναν πεζόδρομο. Το κέντρο χτίστηκε αρχικά το 1944 ως εμπορικό κέντρο Shirlington και επεκτάθηκε, επανασχεδιάστηκε και μετονομάστηκε την τελευταία δεκαετία. Το 2005, το μήκος της Main Street διπλασιάστηκε και χτίστηκαν 650 μονάδες διαμερισμάτων και συγκυριαρχία μαζί με περισσότερους εμπορικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου ενός μπακάλικου Harris Teeter, ενός υποκαταστήματος της βιβλιοθήκης του County Arlington και ενός νέου σπιτιού για το Signature Theatre.

Το Shirlington είναι μια κοινότητα walkable και παρέχει επίσης εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο διαδρομών πολλαπλών χρήσεων του Arlington. Υπάρχει επίσης ένα Hilton Garden Inn που βρίσκεται στο Village στο Shirlington.

Τοποθεσία
Το χωριό στο Shirlington βρίσκεται μακριά από το 1-395 στο Glebe Road / Shirlington Exit στο Arlington της Βιρτζίνια . Υπάρχουν πέντε γκαράζ στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου. Δύο ώρες μετρημένος οδός στάθμευσης είναι διαθέσιμος στους δρόμους South Randoph και South Quincy.

Το Arlington Transit παρέχει απευθείας δρομολόγια λεωφορείων από και προς το σταθμό Pentagon του μετρό με υπηρεσία αιχμής στο σταθμό Pentagon City του μετρό.

Θέατρα

Εστιατόρια στο χωριό στο Shirlington


Ιστοσελίδα: www.villageatshirlington.com

Σε μικρή απόσταση από το χωριό του Shirlington, θα βρείτε αξιοθέατα όπως το Πεντάγωνο , το Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington , την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας και πολλά ιστορικά αξιοθέατα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στην περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε έναν οδηγό για τα Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Arlington, VA.