Φεστιβάλ μπύρας Augusta Bottoms

Η μικρή πόλη της Αυγούστα κοντά στο Σαιντ Λούις μπορεί να βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής κρασιού του Μισσούρι , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πετάξει ένα μεγάλο φεστιβάλ μπύρας. Κάθε πτώση, δεκάδες ζυθοποιίες από όλη την πολιτεία συναντώνται για το Φεστιβάλ Μπύρας Augusta Bottoms.

Το φεστιβάλ του 2018 είναι το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, στην εταιρεία ζυθοποιίας Augusta στο 5521 Water Street. Περισσότερα από 40 ζυθοποιεία συμμετέχουν, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων του St. Louis: 4 χέρια, Πολιτική ζωή, Πλατεία 1, Πλατεία Μητρόπολης και Αστική Κάστανο.

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης ζυθοποιούς από όλο το κράτος του Μισσούρι, συμπεριλαμβανομένης της Boulevard στην πόλη του Κάνσας, του Mark Twain στο Hannibal, της Crown Valley στο Ste. Genevieve και Rock Bridge στην Κολομβία.

Υπάρχουν δύο επιλογές εισιτηρίων για να διαλέξετε. Τα γενικά εισιτήρια είναι $ 30 εκ των προτέρων και $ 35 στην πόρτα. Η γενική είσοδος είναι από τις 13:00 έως τις 17:00. Περιλαμβάνει δείγματα μπύρας, ζωντανή μουσική από την Schmitt & Grin και αναμνηστικό γυαλί μπύρας. Τα VIP εισιτήρια είναι $ 40 εκ των προτέρων και $ 45 στην πόρτα. Η VIP συνεδρία ξεκινά μία ώρα νωρίτερα από το μεσημέρι έως τις 5 το πρωί. Περιλαμβάνει επίσης δείγματα μπίρας, ζωντανή μουσική και γυάλινη μπύρα για να πάρετε σπίτι. Όλα τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ορισμένοι οδηγοί μπαίνουν για $ 5 και παίρνουν ένα σόδα ή εμφιαλωμένο νερό.

Εάν δεν μπορείτε να το φέρετε για το φετινό Augusta Bottoms Beer Festival, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε Augusta κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Η μικρή πόλη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για όσους θέλουν να ξεφύγουν από την πόλη το φθινόπωρο.

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για να δείτε το αίθριο στο Mount Pleasant Winery . Τα σαββατοκύριακα από τις 2 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. μπορείτε να απολαύσετε λίγο κρασί, να φάτε και να ακούσετε ζωντανή μουσική από δημοφιλή τοπικά καλλιτέχνες.

Μια άλλη εκδήλωση του Οκτωβρίου που θα θέλατε να δείτε είναι το δείπνο τσίλι & βοείου κρέατος στις 16 Οκτωβρίου 2016.

Αυτή η ετήσια εκδήλωση περιλαμβάνει ένα μενού από σάντουιτς με ψητό μπιφτέκι, τσίλι, σούπα λαχανικών και σπιτικές πίτες. Το δείπνο ή η πραγματοποίηση είναι διαθέσιμη από τις 11 το πρωί στην αίθουσα υποτροφιών Ebenezer United Church of Christ στο γωνιακό τμήμα του Walnut and Public Streets.

Augusta είναι επίσης ένας εξαιρετικός προορισμός για όσους θέλουν να δουν τα πολύχρωμα φύλλα πτώσης. Το αυτοκίνητο κατά μήκος της εθνικής οδού 94 προς Augusta είναι μία από τις τρεις καλύτερες μονάδες για να δείτε τα χρώματα πτώσης στην περιοχή St. Louis. Για περισσότερες ιδέες σχετικά με το τι πρέπει να δείτε και να κάνετε στον Augusta, ανατρέξτε στον ιστότοπο του εμπορικού επιμελητηρίου.