Μέσα στην Ατλάντα: ο Jen Hidinger του Staplehouse

Ο συνιδρυτής της Staplehouse μοιράζεται τα αγαπημένα της σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Jen Hidinger, τον συνιδρυτή του Staplehouse και τον εκπρόσωπο της The Giving Kitchen. Ένας ντόπιος Ιντιάνα, ο Hidinger χρησιμεύει ως έμπνευση για ένα μεγάλο μέρος της Ατλάντα. Το Staplehouse ήταν ένα όνειρο που μοιράστηκε μεταξύ της και του συζύγου της, του Ryan, ενός αρχιμάγειρα της Ατλάντα, ο οποίος έπεσε θλιβερά από το καρκίνο της χοληδόχου κύστης το 2012.

Ο Hidinger συνέχισε, και με τη βοήθεια της κοινότητας, κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να ανοίξει το Staplehouse. Μια άμεση επιτυχία, το εστιατόριο έχει λάβει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της διάκρισης του περιοδικού Bon Appetite "Καλύτερο εστιατόριο στην Αμερική". Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με την ίδια την Hidinger.

Ζω στην ... "Grant Park. Ήμουν εδώ για εννέα χρόνια και μάλιστα αγόρασα το σπίτι μου ως αποκλεισμό. Είναι μια πραγματικά ιστορική γειτονιά και έχει έναν τόνο χαρακτήρα. Το πάρκο είναι ακριβώς εκεί και η αγορά των αγροτών είναι λαμπρή - είναι επίσης σωστή από το BeltLine. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "ότι η Ατλάντα είναι μια πόλη που αξίζει να διατηρηθεί. Θα πρέπει να ανανεώσουμε τα παλιά μας, ιστορικά κτίρια και όχι να τα καταστρέψουμε ».

Μπορείτε να με βρείτε ... " στο Παλαιό τέταρτο θάλαμο στο Staplehouse ή στο δρόμο στο Chrome Yellow Trading Co, ένα κατάστημα καφέ και ρούχων. Είναι μεγάλοι γείτονες και έχω συναντήσεις εκεί όλη την ώρα. "

Είναι η ώρα του δείπνου, με κατεύθυνση ... "BoccaLupo ή Kimball House, αλλά αν μένω, παραγγέλλω το Noni."

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... "οτιδήποτε στο Kimball House. Είναι ένα ζωντανό μέρος με ζεστή ενέργεια - τόνους κοινότητας εκεί. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα έλεγα σε ... "μια καμπίνα στο Ellijay, GA.

Είναι κοντά στην πόλη, αλλά αισθάνεστε σαν να είστε ώρες μακριά. Η ησυχία των βουνών είναι χαλαρωτική. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "όλες οι γωνίες και τα κρησφύγετα και οι υπόγειες διαβάσεις υπάρχουν με την τέχνη του δρόμου! Λατρεύω όλα τα έργα των καλλιτεχνών του δρόμου. "

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω σε ... "το Westside, την Krog Street Market και την Ponce City Market . Έχω πεθάνει να πάω έξω από την πόλη για να δω πού βρίσκεται το "The Walking Dead". "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "εργάζομαι στο Staplehouse ή συνεχίζω να περπατάω μέσα από τη γειτονιά μου με τα τρία μου σκυλιά".

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... "Τον τελευταίο καιρό, μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου σε αεροπορικά εισιτήρια για ταξίδια και να ξεφύγω".