Οδηγός για το πάρκο Lynn Canyon Park & ​​Suspension Bridge στο Βανκούβερ, BC

Δωρεάν πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Lynn Canyon Park, Βανκούβερ

Εξερευνώντας το Lynn Canyon Park - και διασχίζοντας την ελεύθερη γέφυρα Suspension Canyon Lynn - είναι ένα από τα καλύτερα ελεύθερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Βανκούβερ, BC . Σε απόσταση μόλις 15 λεπτών βόρεια του κέντρου του Βανκούβερ, το Lynn Canyon Park είναι ένα πανέμορφο πάρκο αγαπημένο από επισκέπτες και ντόπιους, με πολλές δωρεάν δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, όπως η γέφυρα ανάρτησης, οι καταρράκτες, οι πεζοπορίες μίνι και μια τρύπα κολύμβησης για το καλοκαίρι.

Το πιο διάσημο χαρακτηριστικό του πάρκου Lynn Canyon είναι η Bridge Suspension Bridge της Canyon, η ελεύθερη εναλλακτική λύση για τη διάσημη (και ακριβή) γέφυρα Capilano Suspension του Βανκούβερ.

Αναμφίβολα, η γέφυρα Capilano Suspension Bridge είναι μακράν η πιο δραματική από τις δύο, και η είσοδος στο Capilano Suspension Bridge Park περιλαμβάνει πολλά άλλα αξιοθέατα περιπέτειας. Αλλά η γέφυρα Suspension Bridge Lynn Canyon έχει μια θαυμάσια γοητεία της δικής της, και, τεντωμένο 50 πόδια πάνω από τα αναμμένα νερά, τους καταρράκτες και τις πισίνες του Lynn Canyon, είναι εξίσου όμορφο. Επιπλέον, υπάρχουν λιγότεροι επισκέπτες στο Lynn Canyon, καθιστώντας την πιο ειρηνική και οικεία εμπειρία.

Είναι η ειρήνη και η οικειότητα του πάρκου Lynn Canyon που το καθιστά ένα τέτοιο χτύπημα με τους ντόπιους. Από το κέντρο επισκεπτών του πάρκου - η περιοχή που βρίσκεται πλησιέστερα στους χώρους στάθμευσης, όπου βρίσκονται η Bridge Suspension Bridge του Lynn, το Ecology Centre και το Lynn Canyon Cafe - οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους χάρτες που παρέχονται στο Ecology Centre για να εξερευνήσουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας του πάρκου, που σας μεταφέρουν στο δάσος σε γραφικά θέα, όπως οι δημοφιλείς Twin Falls (όπου μια ξύλινη γέφυρα εκτείνεται πάνω από τον ποταμό, με θέα σε δύο πανέμορφους καταρράκτες) και την κολυμβητική τρύπα 30 Foot Pool, ένα ιδανικό σημείο για να κρυώσει το καυτό καλοκαίρι μήνες.

Να φτάσετε στο πάρκο Lynn Canyon Park

Το κέντρο επισκέψεων του Lynn Canyon Park βρίσκεται στο 3663 Park Road στο Βόρειο Βανκούβερ. Μπορείτε να οδηγήσετε και να παρκάρετε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον κεντρικό κόμβο που επισκέπτεστε (το Ecology Centre / Lynn Canyon Suspension Bridge), ή μπορείτε εύκολα να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία .

Lynn Canyon Park Χαρακτηριστικά

Τα κυριότερα σημεία του Lynn Canyon Park περιλαμβάνουν:

Αξιοποιήστε στο έπακρο την επίσκεψή σας

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν δραστηριότητες στο Lynn Canyon Park για να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στο περιβάλλον της. Ο ζεστός και ηλιόλουστος καιρός είναι ιδανικός για να χορέψετε στην τρύπα κολύμβησης 30 Foot Pool και υπάρχουν αρκετές διαδρομές πεζοπορίας για να περπατήσετε για ώρες σε οποιαδήποτε εποχή. (Σοβαροί πεζοπόροι θα πρέπει να ελέγξουν το Baden Powell Trail , το οποίο διασχίζει ολόκληρη την οροσειρά της North Shore, συμπεριλαμβανομένου του Lynn Canyon Park).

Επειδή και οι δύο βρίσκονται στο Βόρειο Βανκούβερ - και μόνο περίπου 20 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο - θα μπορούσατε να συγκρίνετε τις αναρτήσεις γεφυρών με ταξίδια από πίσω προς τα πίσω τόσο στο Lynn Canyon όσο και στη διάσημη γέφυρα Suspension Capilano. απλά να είστε έτοιμοι να πληρώσετε για την είσοδο στο τελευταίο!

Δυστυχώς, το Lynn Canyon Park δεν είναι προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα. Εάν έχετε πρόβλημα με το περπάτημα χωρίς βοήθεια, αυτό δεν είναι το πάρκο του Βανκούβερ για σας. Τα καροτσάκια δεν μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στα περισσότερα μονοπάτια πεζοπορίας (ή στη γέφυρα της Suspension Canyon Lynn). θα χρειαστείτε ένα μπροστινό ή οπίσθιο φορείο για να περιηγηθείτε στο έδαφος με ένα μωρό που είναι πολύ μικρό για να περπατήσει.

Δείτε την ιστοσελίδα του Lynn Canyon Park για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας.