Ευχαριστιών Δείπνο στο Βανκούβερ & Δείπνο Ευχαριστιών για να πάει

Πού να δειπνήσετε για την ημέρα των ευχαριστιών στο Βανκούβερ, BC

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι η Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και οι περισσότεροι Βανκουβερίτες - όπως και οι περισσότεροι Καναδοί γενικά - θα γιορτάσουν τις ευχαριστίες στο σπίτι με τις οικογένειές τους, προετοιμάζοντας τις γιορτές των Ευχαριστιών στις δικές τους κουζίνες. Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η τραπεζαρία για την ημέρα των Ευχαριστιών στο Βανκούβερ είναι μια καλύτερη επιλογή: είστε μακριά από το σπίτι και απλά επισκεφθείτε το Βανκούβερ, θέλετε ένα γεύμα που μπορείτε να μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας χωρίς να χρειάζεται να το μαγειρέψετε ), ή μπορείτε απλά να απολαύσετε το φαγητό στις διακοπές.

Τα περισσότερα εστιατόρια του Βανκούβερ θα είναι ανοιχτά την ημέρα των ευχαριστιών (αν και πρέπει να καλέσετε μπροστά για να επιβεβαιώσετε). Αλλά αν ένα παραδοσιακό γεύμα Ευχαριστιών - γαλοπούλα με όλες τις γαρνιτούρες, πίτα κολοκύθας - είναι αυτό που λαχταράτε, υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές γεύματος Βανκούβερ Γιορτή για κάθε προϋπολογισμό.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλα αυτά τα γεύματα ευχαριστιών παραδίδονται τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016. Ορισμένα γεύματα μπορούν επίσης να προσφερθούν στις 9 Οκτωβρίου. ελέγξτε τα μεμονωμένα εστιατόρια για λεπτομέρειες.

Βανκούβερ Ευχαριστιών γεύμα Προσφορές 2016

Θέλετε να γλιστρήσετε; Γευστικά γεύματα ευχαριστιών στο Βανκούβερ

Τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του Βανκούβερ θα προσφέρουν ένα δείπνο των Ευχαριστιών. Για παράδειγμα:

Θέλετε πολλά; Καλύτερες Ευχαριστίες Προσφορές στο Βανκούβερ

Φέρτε το σπίτι: Γεύματα ευχαριστιών Βανκούβερ για να πάει

Για περισσότερα σχετικά με τον εορτασμό της Ημέρας των Ευχαριστιών στο Βανκούβερ, συμπεριλαμβανομένου του τι είναι κλειστό την ημέρα των ευχαριστιών, δείτε τον οδηγό μου για την ημέρα των ευχαριστιών στο Βανκούβερ . Για περισσότερες προσφορές γεύματος Βανκούβερ Ευχαριστιών, δείτε το Open Table.