Γιορτάζοντας την Καναδική Ευχαριστιών στο Βανκούβερ

Μπορείτε να φάτε και να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο σε υπερβολή

Η ημέρα των ευχαριστιών είναι δημόσια αργία στον Καναδά, η οποία ονομάζεται "νόμιμη" στον Καναδά. Βρίσκεται στη δεύτερη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε χρόνο. Το 2017, καναδικός Η ημέρα των ευχαριστιών είναι Δευτέρα, Οκτώβριος. Είναι μια μεγάλη στιγμή για να καλωσορίσουμε την εποχή πτώσης με τροφή άνεση που είναι εποχιακή και παρακολουθήστε κάποιο ποδόσφαιρο. Ή αν θέλετε να αποφύγετε την παράδοση που παρακολουθεί ποδόσφαιρο, υπάρχουν πάντα ψώνια. Πολλά καταστήματα είναι ανοιχτά στο Βανκούβερ την ημέρα των ευχαριστιών, οπότε δεν θα περιοριστείτε αν αυτό επιπλέει το σκάφος σας.

Γιορτάζοντας την ημέρα των ευχαριστιών στο Βανκούβερ

Όπως όλοι οι Καναδοί, οι περισσότεροι κάτοικοι του Βανκούβερ γιορτάζουν την ημέρα των Ευχαριστιών στο σπίτι με τις οικογένειές τους, όπου σερβίρουν συχνά ένα παραδοσιακό καναδικό γιορτινό γεύμα από τηγανισμένη γαλοπούλα, τα βακκίνια και την πίτα κολοκύθας. Για μερικούς, βλέποντας το ποδόσφαιρο είναι μια άλλη παράδοση των Ευχαριστιών: η Καναδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει μια εθνική τηλεοπτική διπλή κεφαλίδα για την Ημέρα των Ευχαριστιών που ονομάζεται Ημέρα των Ευχαριστιών Κλασική.

Εάν κάνετε το δικό σας γεύμα ευχαριστιών στο Βανκούβερ, μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα προϊόντα στις αγορές αγροτών του Βανκούβερ ή να πάρετε κολοκύθα πριν από τις διακοπές. Αν προτιμάτε να έχετε ένα παραδοσιακό μενού Ευχαριστιών έξω και αφήστε το μαγείρεμα σε άλλους, πολλά εστιατόρια του Βανκούβερ έχουν γεύματα ευκαιρίες Ευχαριστιών .

Τι είναι κλειστό για την ημέρα των ευχαριστιών στο Βανκούβερ

Επειδή η ημέρα των ευχαριστιών είναι αργία, τα γραφεία της κυβέρνησης κλείνουν την ημέρα των Ευχαριστιών, όπως τα σχολεία, οι τράπεζες, οι βιβλιοθήκες και τα περισσότερα καταστήματα λικέρ BC.

Για να μάθετε ποια καταστήματα λικέρ BC είναι ανοιχτά τη Δευτέρα των Ευχαριστιών, ελέγξτε την ιστοσελίδα του BC Liquor Stores.

Τι είναι ανοιχτό την ημέρα των ευχαριστιών στο Βανκούβερ

Τα περισσότερα καταστήματα, καταστήματα και σουπερμάρκετ είναι ανοιχτά την ημέρα των ευχαριστιών του Δευτέρα στο Βανκούβερ, ιδιαίτερα τα μεγάλα καταστήματα αλυσίδων και τα καταστήματα σε μεγάλες εμπορικές συνοικίες, όπως η Robson Street του Downtown.

Μπορείτε σίγουρα να ψωνίσετε την ημέρα των Ευχαριστιών Δευτέρα στο Βανκούβερ στα 10 κορυφαία μέρη για να ψωνίσετε στο Βανκούβερ .

Δημόσια πάρκα, συμπεριλαμβανομένων Stanley Park και Queen Elizabeth Park , είναι ανοιχτά και ωραία μέρη για να πάει αν ο καιρός είναι καλός, όπως είναι τα κορυφαία 10 αξιοθέατα του Βανκούβερ . Για πράγματα διασκέδασης που πρέπει να κάνετε όταν δεν τρώτε ή παρακολουθείτε ποδόσφαιρο, ελέγξτε τα γεγονότα του Οκτωβρίου στο Βανκούβερ .

Ταξιδεύοντας από το Βανκούβερ πάνω από το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών

Επειδή η Δευτέρα των Ευχαριστιών είναι μέρος ενός τριήμερου Σαββατοκύριακου, πολλοί Βανκουβερίτες ταξιδεύουν έξω από την πόλη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας δημοφιλής προορισμός, οπότε περιμένετε να αυξηθούν οι χρόνοι αναμονής των συνόρων στα σημεία διέλευσης των συνόρων Peace Arch και Pacific Highway και να σχεδιάσετε ανάλογα. Άλλες δημοφιλείς αποδράσεις Σαββατοκύριακου στο Βανκούβερ περιλαμβάνουν ταξίδια στο Βανκούβερ και τη Βικτώρια , το εσωτερικό της Βρετανικής Κολούμπια και τα θέρετρα κοντά στο
Βανκούβερ, όπως το Whistler και το Grouse Mountain .

Ιστορία της Καναδικής Ευχαριστιών

Η Καναδική Ευχαριστία έγινε δημόσια αργία το 1957, αλλά έχει τις ρίζες της σε πολύ παλιότερες παραδόσεις. Είναι εν μέρει συνδεδεμένο με τα φεστιβάλ συγκομιδής της Ευρώπης και των πρώτων Εθνών και εν μέρει με το ταξίδι 1578 του Άγγλου εξερευνητή Martin Frobisher στον Καναδά, αναζητώντας το βορειοδυτικό πέρασμα. Το ταξίδι του Frobisher μαστίζεται από τόσο έντονο καιρό και πάγο που όταν συναντήθηκαν με τους άνδρες του στο Frobisher's Bay (στο Nunavut), πραγματοποίησαν την πρώτη τελετή ευχαριστιών για να ευχαριστήσουν τον Θεό και για την «περίεργη και θαυματουργή απελευθέρωσή τους».