Αναθεώρηση: Sebasco Harbour Resort στο Phippsburg, Μέιν

Βρισκόμενος στην βραχώδη μεσοαστική περιοχή του Maine περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο από το Πόρτλαντ , η όμορφη χερσόνησος Popham αποτελεί παράδειγμα της υπέροχης λιτότητας της ακτογραμμής του Κέντρου Πεύκων, προσφέροντας στους επισκέπτες την απομακρυσμένη αίσθηση ενός απομονωμένου νησιού, χωρίς να χρειαστεί ποτέ να εγκαταλείψει την ηπειρωτική χώρα.

Χτισμένο σε 450 στρέμματα στις υπέροχες ακτές του κόλπου Casco από έναν μεγιστάνα αρτοποιίας με έδρα το Πόρτλαντ, το Sebasco Harbor Resort προσφέρει από το 1930 αυθεντικές αποδράσεις του Maine.

Ένας πρώιμος όρος ήταν η Eleanor Roosevelt, η οποία σημείωσε στο ημερολόγιό της του 1941, "Μπορώ να δω ότι είναι ένα θαυμάσιο θέρετρο για παιδιά και ενήλικες".

Σήμερα το θέρετρο καταφέρνει να αποπνέει αυτή την αίσθηση που έμεινε στο παρελθόν, προσφέροντας μια σειρά από απλές απολαύσεις, από ψωμάκια αστακού , κροκέ, ψάρεμα, γραβάτες και κανό σε γκολφ, τένις και θεραπείες spa. Είναι το είδος του τόπου που οι οικογένειες επιστρέφουν στο καλοκαίρι μετά το καλοκαίρι, και μερικοί έρχονται για γενιές.

Υπάρχουν πολλά να κάνετε στο Sebasco Harbor Resort, όμως τίποτα δεν είναι αναγκασμένο και ο ρυθμός της ημέρας είναι τεμπέλης και χαλαρή. Υπάρχει μια εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό στην άκρη του λιμανιού και μια αίθουσα αναψυχής σε στιλ κατασκήνωσης που ανοίγει τα βράδια με bowling candlepin, τραπέζι μπιλιάρδου και άλλα παιχνίδια. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν δύο εστιατόρια, ένα σπα, γήπεδο γκολφ με εννέα οπές, κατάστημα δώρων και μια βάση παγωτού που σερβίρει σέσουλες, κώνους, sundaes και ρίζες μπύρας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων περιλαμβάνει μαθήματα γιόγκα, αγώνες οικογένειας bingo και kickball, πειρατικές κρουαζιέρες, εκδρομές με καγιάκ, μαγειρικές διαδηλώσεις, παγωτού, παιχνίδια softball, εκδρομές γκολφ, φωτιές φωτιάς και πολλά άλλα . Σε επιλεγμένες ημέρες, προσφέρεται για παιδιά ελεγχόμενη παιδική μέρα για $ 20 ανά παιδί.

Ορισμένες δραστηριότητες είναι δωρεάν, αλλά άλλες έρχονται με χρέωση. Ενώ οι περισσότερες χρεώσεις δραστηριοτήτων είναι λογικές, πιθανότατα θα καταλήξετε να πετάξετε τουλάχιστον εκατό δολάρια στην οικογενειακή διασκέδαση κατά τη διάρκεια παραμονής αρκετών ημερών.

Η τοποθεσία είναι πανέμορφη, αλλά αξίζει να επισημανθεί ότι αυτό δεν είναι παραθαλάσσιο θέρετρο με την αληθινή έννοια. Η τοποθεσία σε έναν όρμο στον κόλπο Casco είναι τόσο προστατευμένη ώστε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας δεν είδαμε τίποτα που να μοιάζει με κύματα ή ακόμη και ένα ψιλοκομμένο νερό. Αυτό κάνει για το τέλειο καγιάκ, κανό, και paddleboarding, αλλά αν ψάχνετε για μια πραγματική εμπειρία άμμο-και-surf, το Popham Beach State Park είναι ένα γρήγορο, πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών διαμονής γύρω από το θέρετρο, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών δωματίων στο κεντρικό κατάλυμα, με πολλά κτίρια που προσφέρουν πολυτελείς σουίτες και έναν οκταγωνικό παλαιό φάρο, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερα δωμάτια. (Ακόμη και αν δεν μένετε εδώ, ελέγξτε το. Μια σκάλα οδηγεί σε μια γλυκιά αίθουσα παρατήρησης με περιμετρικά παράθυρα που είναι το ιδανικό μέρος για να φέρετε ένα βιβλίο και να μάθετε τις απόψεις.) Επιπλέον, υπάρχει μια ποικιλία από ένα εξοχικά σπίτια έξι υπνοδωματίων που προσφέρουν σαλόνια και μικρές κουζίνες. Όποια και αν είναι η διαμονή σας, θα έχετε καλωδιακή τηλεόραση.

Η εξοχική κατοικία μας με δύο υπνοδωμάτια προσφέρει μια τέλεια διάταξη για οικογένειες και μια μεγάλη πίσω βεράντα με θέα στον όρμο. Ήταν άνετο και καθαρό, με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο (queen bed), δεύτερο υπνοδωμάτιο (δύο μονά κρεβάτια), δύο μπάνια και καθιστικό με μικρή κουζίνα, τραπεζαρία, καναπέ, πολυθρόνα και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Η κουζίνα και τα μπάνια ήταν μικρά και καθαρά, αλλά χρονολογούνται, γύρω στο 1970. Δεν υπήρχε κλιματισμός στο σπίτι μας, αλλά βρήκαμε δύο ηλεκτρικούς ανεμιστήρες σε ντουλάπες και τους χρησιμοποιούσαμε χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια της παραμονής του Αυγούστου. Το Wi-fi ήταν ελεύθερο αλλά πεντανόστιμο.

Ποτέ δεν γευματίσαμε στο Pilot House, το πολυτελές εστιατόριο του θέρετρου, αλλά απολάμβανε αρκετά γεύματα στην πιο casual επιλογή The Ledges, η οποία προσφέρει καθίσματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και ένα μενού που χτυπά όλες τις βάσεις, από αστακό στον ατμό μέχρι αστακό, αστακό ρολά και τηγανητά μύδια για μπιφτέκι, μπριζόλα, κοτόπουλο και πολλά άλλα.

Υπάρχει ένα παιδικό μενού και μπορείτε (και πρέπει) να δοκιμάσετε τις σινάδες Maine Root και τις τοπικές μπύρες Maine. Οι τιμές είναι λογικές, αλλά δεν είναι ακριβώς βρώμικες - φθηνές. δαπανήσαμε περίπου 30 δολάρια ανά άτομο για κάθε γεύμα.

Τα καλύτερα δωμάτια: Μας άρεσε η ιδιωτικότητα ενός εξοχικού σπιτιού, αλλά οι οικογένειες που αναζητούν σύγχρονες, πιο εξελιγμένες ανασκαφές ίσως θέλουν να επιλέξουν μια σουίτα ή ένα παραδοσιακό ξενώνα στο κύριο κατάλυμα. Υπάρχει δωρεάν (αλλά αναξιόπιστο) wi-fi σε όλο το θέρετρο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακή τηλεόραση σε κάθε κατάλυμα.

Καλύτερη σεζόν: Το Sebasco Harbour Resort είναι ανοιχτό από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Οκτωβρίου, με την υψηλή περίοδο να πέφτει το καλοκαίρι. Οι κυνηγοί θα πρέπει να ελέγξουν τα πακέτα και να εξετάσουν τους μήνες του ώμου του Μαΐου και του Σεπτεμβρίου.

Επισκέφτηκε: Αύγουστος 2016

Ελέγξτε τιμές στο Sebasco Harbour Resort

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.