Γιατί το Πάρκο Suson στο St. Louis County είναι ένα εξαιρετικό μέρος για παιδιά

Ένας προορισμός διασκέδασης για παιδιά και οικογένειες

Το Suson Park είναι ένας κορυφαίος υπαίθριος προορισμός στην περιοχή St. Louis για παιδιά και οικογένειες. Οι γονείς θα κάνουν την οδήγηση στο Suson Park στο νότιο St. Louis County επειδή έχει κάτι άλλο τοπικά πάρκα δεν: ένα αγρόκτημα εργασίας.

Δείτε τα ζώα

Το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στο Suson Park είναι το ζωικό αγρόκτημα. Οι επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να περπατήσουν μέσα από το αγρόκτημα και να πάρουν μια προσεκτική ματιά στα άλογα, τις αγελάδες, τα πρόβατα, τους χοίρους, τα κοτόπουλα, τα κατσίκια και πολλά άλλα.

Το ζωικό αγρόκτημα διαθέτει αρκετούς αχυρώνες και κλειστούς βοσκότοπους, όπου τα ζώα περνούν τις ημέρες τους, μαζί με εκπαιδευτικά σήματα για να ενημερώσουν τους επισκέπτες σχετικά με τις φυλές των ζώων που βλέπουν. Το αγρόκτημα είναι ανοιχτό καθημερινά από τον Απρίλιο έως το Σεπτέμβριο από τις 10:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και από τον Οκτώβριο έως τον Μάρτιο από τις 10:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε μια δωρεάν περιήγηση καλώντας (314) 615-8822.

Λάβετε υπόψη ότι εάν μεγάλωσε σε ένα αγρόκτημα ή στη χώρα, το ζωικό αγρόκτημα Suson Park είναι μικρό σε σύγκριση, αλλά δίνει σε αυτούς που ζουν σε αστικές περιοχές μια ιδέα για το πώς είναι η ζωή σε μια φάρμα.

Αγροτικές Παρασκευές

Ένας άλλος καλός τρόπος για τα παιδιά σας να γνωρίσουν το Suson Park είναι κατά τη διάρκεια της Παρασκευής του Αγροκτήματος. Αυτές οι ειδικές εκδηλώσεις για παιδιά πραγματοποιούνται αρκετές φορές το χρόνο κατά τους θερμότερους μήνες. Οι οδηγοί δίνουν περιηγήσεις στα αχυρώνα για να διδάξουν στα παιδιά τα πάντα για τα ζώα και τους σημαντικούς ρόλους τους για τη διατήρηση μιας εκμετάλλευσης. Οι Παρασκευές των Αγροτών περιλαμβάνουν επίσης ανοιξιάτικα, ζωγραφική προσώπου, κατασκευή κεριών, βόλτες με πόνυ και πολλά άλλα.

Η είσοδος είναι $ 10 για παιδιά 12 ετών και μικρότερα. Οι ενήλικες είναι δωρεάν. Οι Παρασκευές των Αγροτών πραγματοποιούνται από τις 10 π.μ. έως τις 13 το βράδυ. Για περισσότερες πληροφορίες και το επερχόμενο χρονοδιάγραμμα των Παρασκευών της Γεωργίας, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Suson Park.

Άλλες παροχές

Εκτός από το ζωικό αγρόκτημα, το Susun Park διαθέτει πολλές από τις ίδιες ανέσεις που θα βρείτε σε άλλα πάρκα στο St.

Λούις Κομητεία. Υπάρχει μια μεγάλη υπαίθρια παιδική χαρά στη μέση του πάρκου που είναι καλό για παιδιά όλων των ηλικιών. Υπάρχουν επίσης πολλά περίπτερα που μπορούν να ενοικιαστούν για πάρτι ή πικ-νικ, πολλά από τα οποία είναι σκιασμένα από μεγάλα δέντρα. Για όσους θέλουν να αλιεύουν, υπάρχουν τρεις λίμνες που φυλάσσονται από το Τμήμα Διατήρησης του Μισσούρι και είναι ανοιχτές για δημόσια αλιεία. Και, υπάρχει επίσης ένα μονοπάτι μίλια γύρω από τη μεγαλύτερη λίμνη που είναι ένα ωραίο μέρος για το περπάτημα ή τζόκινγκ.

Τοποθεσία και Ώρες

Το Suson Park βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 στρεμμάτων στο δρόμο 6073 Wells στο νότιο τμήμα του Αγίου Λουί. Δεν απέχει πολύ από τη διασταύρωση των I-270 και I-55. Για να φτάσετε στο πάρκο, πάρτε το I-55 South για να βγείτε από το 193 στο Meramec Bottom Road. Στρίψτε δεξιά στην κατώτατη οδό Meramec, στη συνέχεια δεξιά στο Wells Road. Περάστε περίπου μισό μίλι κάτω από το Wells Road και στρίψτε αριστερά στο πάρκο. Το Suson Park είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τα 30 λεπτά μετά το ηλιοβασίλεμα.

Περισσότερα υπαίθρια διασκέδαση

Το Suson Park είναι μία μόνο επιλογή για να βγείτε τα παιδιά σας έξω στην περιοχή St. Louis. Εάν τα παιδιά σας όπως τα ζώα, μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε ένα ταξίδι στο Grant's Farm ή το World Bird Sanctuary . Η είσοδος και στα δύο αξιοθέατα είναι δωρεάν.