Βέγκας: Πρωί, μεσημέρι και νύχτα

Ξυπνήστε στο Vegas χωρίς σχέδιο;

Αν έπρεπε να σχεδιάσετε γρήγορα τη διαμονή σας στο Λας Βέγκας θα πρέπει να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο, να υπολογίσετε τα γεύματα και να βρείτε κάτι που πρέπει να κάνετε. Ή, μπορείτε απλά να πάρετε αυτό το γρήγορο εργαλείο λήψης αποφάσεων και να καθίσετε και να αρχίσετε να σκέφτεστε για μια μεγάλη θεραπεία σπα και διασκεδαστικό show και ότι επιπλέον μπουκάλι κρασί που θα παραγγείλατε με δείπνο. Δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα δρομολόγιο του Λας Βέγκας, αλλά αν το κάνετε, θα ήταν κάποιες καλές προτάσεις.

Ξυπνώντας

Το κέντρο της πόλης του Λας Βέγκας θεωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως ιδιοκτησία του προϋπολογισμού του mecca, αλλά οι χρόνοι έχουν αλλάξει. Λοιπόν, όχι εξ ολοκλήρου, εξακολουθούν να υπάρχουν σπουδαίες προσφορές στην οδό Fremont, αλλά τα ξενοδοχεία φαίνονται πολύ καλύτερα και παρέχουν πολύ περισσότερα από ό, τι οι ταξιδιώτες που είναι εξοικειωμένοι με τον προϋπολογισμό. Μείνετε στο Golden Gate Hotel για μια αίσθηση νοσταλγίας στον πρόσφατα ανακαινισμένο πατέρα του ξενοδοχείου του Λας Βέγκας. Περάστε λίγο επιπλέον και θα ζήσετε τη ζωή σουίτας για το κόστος ενός μέσου δωματίου στη λωρίδα. Μοιραστείτε μια παραγγελία με τηγανίτες στο εστιατόριο και αρτοποιείο του Dupar ακριβώς έξω από το λόμπι και ό, τι κάνετε, μην ρωτάτε για το πόσο βούτυρο χρησιμοποιούν για την παρασκευή τους. Για μια πιο λωρίδα όπως η ρύθμιση στο Downtown ρίξτε τις τσάντες σας στο Rush Tower στο Golden Nugget. Ξεπεράστε τον φόβο σας από τους καρχαρίες με μια διαφάνεια μέσα από ένα ενυδρείο στο The Tank ή παίρνετε σε μια χαλάρωση νωρίς το πρωί στο The Spa at Golden Nugget . Μετακινήστε το καλά μεταχειρισμένο μονοπάτι που βρίσκεται στην οδό Fremont και ελέγξτε το Downtown Grand.

Μόλις λίγα μέτρα από τον ενθουσιασμό του παλιού Λας Βέγκας, αυτό το ξενοδοχείο είναι μια μοντέρνα έκδοση του παλιού Lady Luck που κάποτε βρισκόταν σε αυτό το σημείο. Τα δωμάτια είναι μεγαλύτερα και καθαρότερα από τα περισσότερα ξενοδοχεία στο κέντρο του Λας Βέγκας και είστε ακόμα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο Mob και το Container Park.

Θα χρειαστεί να ξεκινήσετε την ημέρα ακριβώς δεξιά, ώστε να το κεφάλι στο Eat (707 Carson στο 7ο) για πρωινό και μην χάσετε τηγανιστό κοτόπουλο.

Εντούτοις, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε τα chilaquiles και το corned beef meat. Αυτό είναι ένα σοβαρό σημείο για πρωινό. Εάν πρέπει να επιστρέψετε προς το βήμα της ταινίας στο Diner του Vickie όπου αισθάνεται ότι ο χρόνος έχει σταματήσει. Πρόκειται για μια βουτιά σε πρωινό, αν υπάρχει ποτέ, αλλά έχει γοητεία και χαμηλές τιμές. Ναι, διαμένει σε ένα παλιό φαρμακείο σε αυτό που μοιάζει με ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο, αλλά κοιτάξτε πέρα ​​από το εξώφυλλο του βιβλίου και προχωρήστε για ένα σωστό πρωινό.

Ο Αφιερωτής

Η μέση ημέρα στο Λας Βέγκας είναι είτε ώρα για να ξεκινήσετε νωρίς είτε για να ανακάμψετε. Εάν χρειάζεστε το πάρτι ξεκινήστε νωρίς να δοκιμάσετε μια μικρή άσκηση στο TopGolf Las Vegas όπου τα κοκτέιλ βοηθούν με την ταλάντευση γκολφ σας. Με περισσότερες από 300 τηλεοράσεις που περιβάλλουν τους κόλπους των χτυπημάτων μπορείτε να πιάσετε όλα τα παιχνίδια, ξεκινώντας αργά την περιπέτεια του Las Vegas. Εάν είστε λάτρης μπύρας με τα πόδια στο BeerHaus στο The Park Las Vegas και δοκιμάστε μερικές από τις μπύρες τους "Σπάνιες και ασυνήθιστες". Κρατούν 6 από αυτά τα πετράδια στη βρύση για τους πραγματικούς εραστές μπύρας. Αλλάζουν σχεδόν καθημερινά και μερικές είναι τόσο σπάνιες που έχουν μόνο ένα μόνο βαρέλι. Εάν χρειάζεστε φαγητό με το ποτό σας, σκεφτείτε ένα Boozy Brunch Tour με το Lip Smacking Foodie Tours. 2 ½ ώρες τροφίμων και ποτών ακριβώς στη μέση της ημέρας.

Τώρα, αν χρειάζεστε μόνο λίγη χαλάρωση, χρειάζεστε την πλήρη θεραπεία σε ένα σπα του Λας Βέγκας. Ένα μασάζ είναι καλό, αλλά γιατί να μην προσθέσετε μια επίσκεψη στο σαλόνι; Καθίστε με τον Claude Baruk και πάρτε το κούρεμα που πάντα θέλατε. Είναι σίγουρα ένας whisperer για τα μαλλιά και οι γυναίκες ορκίζονται από τα μαγικά χέρια και τα κλιπ. Οι άντρες δεν αφήνονται έξω καθώς το ξύρισμα και το κόψιμο θα αλλάξει το στυλ σας και θα ανανεώσει το βλέμμα σας. Το Spa στο Wynn μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε με ένα ταϊλανδικό μασάζ πετρελαίου σύντηξης που βουίζει στα βαθιά σημεία των ενεργών μυών σας και πιέζει την κόπωση. Αν βρεθείτε σε μια μικρή λάσπη, ελέγξτε το Trump Spa, όπου φρέσκο ​​άργιλο από μια αυστραλιανή πισίνα τρίβεται απαλά στους πόρους σας για να ανασηκώσετε τις τοξίνες που σας αποστερούν από τη νεολαία σας. Μια ημέρα σπα στο Λας Βέγκας θα ανακτήσει την ενέργειά σας ακριβώς εγκαίρως για να το σπαταλήσει με αργά τη νύχτα.

Το μεσημεριανό γεύμα δεν πρέπει να καταπνίξει την ενέργειά σας, γι 'αυτό φάτε έξω στη Βεράντα στις Four Seasons και απολαύστε ελαφρώς την γεύση της Ιταλίας μέσω του Λας Βέγκας. Η σαλάτα Nicoise είναι ελαφριά και ένα τέλειο συμπλήρωμα για μια θεραπεία σπα, ενώ το Σάντουιτς Charlie Palmer μπριζόλα μπορεί να σας φέρει πίσω εάν πήγες πολύ μακριά κάτω από την τρύπα του κουνελιού της χαλάρωσης. Εάν απλά θέλετε να μεταβείτε γρήγορα σε κακή συμπεριφορά, μπορείτε να επιλέξετε να παραγγείλετε κάτι τηγανητό με μία πάρα πολλές μπύρες στο TAP Vegas στο MGM Grand. Το μπιφτέκι Pastrami είναι τεράστιο και ο κάδος της γαρίδας Tap Tap είναι ιδανικός για την υποκίνηση μιας μακράς συνεδρίας κατανάλωσης μπύρας. Μήπως αποφασίσατε πραγματικά για το Βέγκας ως προορισμό να είναι καλό; Να είναι κακό, να είναι πολύ κακό.

Δύση ηλίου

Πώς θα πάρετε τη νύχτα στο Λας Βέγκας εξαρτάται από το ύφος σας. Είσαι ένας τύπος δείπνου και δείπνου ή απλά χρειάζεσαι ένα ποτό και κάποιο χορό; Μην κάνετε κανένα λάθος σχετικά με τις επιλογές εμφάνισής σας στο Λας Βέγκας, αν αγαπάτε την ψυχαγωγία θα έχετε επιλογές, αλλά αν θέλετε ένα σίγουρο στοίχημα, το Cirque du Soleil είναι αυτό που θα δείτε. Η Αγάπη του Beatle στο Mirage είχε πρόσφατα μια μικρή ανανέωση και η παράσταση βελτιώθηκε. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει, αφού ήταν ήδη πολύ εντυπωσιακό. Η ποιότητα του ήχου έχει ενημερωθεί και λίγοι αριθμοί έχουν τροποποιηθεί για να δώσει στο κοινό και ακόμη καλύτερη εκτίμηση για τη μουσική των Beatles και τα ταλέντα των εκτελεστών του Cirque du Soleil. Ενώ βρίσκεστε στο The Mirage θα πρέπει να ελέγξετε το Portofino για μια ιταλική κουζίνα, που θα σας καλέσει και θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε τον ουρανίσκο σας. Αυτό το γεύμα αισθάνεται σαν μια απόδραση σε ένα παραθαλάσσιο ιταλικό χωριό όπου ο χρόνος παραμένει ακόμα και σας επιτρέπει να κατεβείτε στη δική σας ουτοπία τροφίμων.

Εάν το σχέδιο νυχτερινής διασκέδασης του Λας Βέγκας περιλαμβάνει χορό και ποτό, θα σερβίρετε καλύτερα με κοκτέιλ και σούσι στο Nobu στο Caesars Palace . Ξεκινήστε το βράδυ στο σαλόνι και κάντε απογραφή των σέξι κοκτέιλ στο μενού και στη συνέχεια χαιρετήστε την ευτυχισμένη θέση σας με φρέσκο ​​ψάρι και εκλεπτυσμένη ιαπωνική κουζίνα στην τραπεζαρία. Αυτή η εμπειρία θα ήταν αρκετή για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά θα βρεθείτε στο Omnia Nightclub, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη VIP νυχτερινή διασκέδαση ή να ανακατευτείτε στα γραφικά αλλά ζεστά όρια της Καρδιάς ή απλά να καταλάβετε τις αναστολές σας στη βεράντα και να αφήσετε το Vegas σας hangout.