Το Beatles LOVE στο Mirage Las Vegas

ΑΓΑΠΗ από το Cirque du Soleil

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016 η Beatles LOVE είχε κάνει κάποια δουλειά και αυτές τις μέρες, μαζί με μερικούς νέους αριθμούς και εντυπωσιακά κοστούμια, ο ήχος έχει ενισχυθεί και ολόκληρη η παράσταση έχει βελτιωθεί. Αυτή η παράσταση αναφέρεται επανειλημμένα ανάμεσα στις καλύτερες εμφανίσεις στο Λας Βέγκας και συνεχίζει να ικανοποιεί το νυχτερινό πουλήσει θέατρο.

Τι είναι το Beatles LOVE;
Αυτή η παραγωγή του Cirque du Soleil, The Beatles LOVE, είναι μια γιορτή των Beatles και της μουσικής τους.

Φανταστείτε τις καλλιτεχνικές εκφράσεις των αγαπημένων σας παραστάσεων του Cirque du Soleil σε συνδυασμό με τη μουσική μιας από τις μεγαλύτερες μουσικές ομάδες όλων των εποχών και παίρνετε Αγάπη.

Πού μπορώ να δω το Beatles LOVE:
Μιράζ Λας Βέγκας
3400 S. Las Vegas Blvd.
Las Vegas, NV 89109
Ελέγξτε τιμές στο Λας Βέγκας και εισιτήρια συναυλιών

Τι μπορείτε να περιμένετε από το The Beatles LOVE στο Mirage Las Vegas
Η εμπειρία μιας μεγάλης επίδειξης στο Λας Βέγκας είναι αυτό που κάνει τις διακοπές σας τέλειες. Το LOVE στο Mirage θα κάνει ακριβώς αυτό. Η Beatles Love θα σας βάλει απευθείας μέσα στη φαντασία σας και θα σας διασκεδάσει με τους ήχους των Beatles και τις παραστάσεις που είναι το εμπορικό σήμα Cirque Du Soliel.

Ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο κάθεστε, η παράσταση θα αισθανθεί σαν να είναι γύρω σας. Κάποιες φορές αισθάνεστε σαν να είστε στην εκπομπή και είστε μαγευμένοι από αυτό που συμβαίνει πριν από σας.

Δεν χρειάζεται να είστε οπαδός των Beatles για να απολαύσετε την ΑΓΑΠΗ στο Mirage Las Vegas, το μόνο που χρειάζεται να είστε είναι οπαδός της θεαματικής ψυχαγωγίας.

Το LOVE παρουσιάζεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο θέατρο στο The Mirage που διαθέτει καθίσματα 360 ° και προηγμένες προβολές βίντεο υψηλής ευκρίνειας με ψηφιακές κινούμενες εικόνες 100 ποδιών. Το πανοραμικό σύστημα ήχου surround περιβάλλει το κοινό που δοκιμάζει τη μουσική της Beatles από κάθε δυνατή γωνία.

Στοιχεία για τα εισιτήρια για The Beatles LOVE:
$ 150, $ 125, $ 99, $ 93,50

Ψάχνετε εισιτήρια σε μια επίδειξη στο Λας Βέγκας; Δοκιμάστε το Best of Vegas και συγκρίνετε τις τιμές σε εκθέσεις στο Λας Βέγκας πριν μπείτε στην πόλη.

Πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια για την ΑΓΑΠΗ στο Mirage:
Τηλέφωνο: 702 792 7777 ή 800 963 9634

Online: www.cirquedusoleil.com, www.thebeatles.com ή www.mirage.com.

Προσωπικά: Στο κουτί LOVE στο The Mirage ή σε οποιοδήποτε από τα γραφεία MGM MIRAGE στο Λας Βέγκας.

Show Times LOVE στο Mirage:
7:00 μ.μ. και 9:30 μ.μ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:30 μ.μ. και 9 μ.μ. Σκοτεινή Τρίτη και Τετάρτη
Συμβουλευτείτε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα επίδειξης στο CirqueduSoleil .com. Το πρόγραμμα μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com