Μέσα στην Ατλάντα: ο Kyle Brooks του BlackCatTips

Ο καλλιτέχνης του δρόμου της Ατλάντα, ο Kyle Brooks, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Kyle Brooks, γνωστό για την τέχνη του ως BlackCatTips. Αν και το όνομά του μπορεί να μην χτυπήσει ένα κουδούνι, σχεδόν σίγουρα έχετε δει τα έργα τέχνης του - είναι τόσο έντονα μέρος του υφάσματος της Ατλάντα. Τα χαρούμενα, αλλά περίεργα, έργα ζωγραφικής του κοσμούν τα κάτω από τις γέφυρες BeltLine και τους τοίχους των δημοφιλών εστιατορίων και καφετεριών της Ατλάντα.

Αληθινή σε καλλιτέχνες του δρόμου, διερευνά πάντα διαφορετικές γειτονιές και πόλεις στην περιοχή της Ατλάντα και έχει σήμερα ένα εκθετήριο "Just South of Love" στο Ινστιτούτο Τέχνης της Ατλάντα. Όταν δεν βγαίνει "ζωγραφίζοντας τον κόσμο ευτυχισμένο" είναι στο σπίτι με τη γυναίκα του, το σκύλο και τις ορχιδέες. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με τον ίδιο τον Brooks.

Ζω στην ... "Έζησα 10 χρόνια στο Ανατολικό Ατλάντα Χωριό, αλλά μεταφέρθηκε στο βουνό της Αραβίας πριν από ένα μήνα περίπου. Ήθελα περισσότερο χώρο για ζωγραφική και είμαστε περιτριγυρισμένοι από προστατευόμενο πράσινο χώρο. "

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... "για την πρόσφατη ιστορία της Ατλάντα. Η πόλη συσσωρεύεται και καταστρέφει τα πράγματα τόσο γρήγορα - όπως το Downtown, όπου σκίζουν τα παλιά κτίρια. Υπάρχουν όλες αυτές οι "κρυμμένες" ιστορίες για τις οποίες δεν γνωρίζουμε. "

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο Decatur και την Ανατολική Ατλάντα, επειδή έχουν μια μοναδική αίσθηση και είναι διαφορετικά δακτυλικά αποτυπώματα στο χέρι της πόλης"

Είναι ώρα δείπνου, είμαι κατευθυνόμενος ... "Nam Phuong-Έχω πάει τα τελευταία 10 χρόνια.

Έχουν όλα τα είδη των καλών βιετναμέζικων τροφίμων, είναι φθηνή και πολύ καλή. Μου αρέσει επίσης το El Mexicano στη νοτιοανατολική Ατλάντα για φρέσκα και δημιουργικά μεξικάνικα. "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... "ένα νομισματοκοπείο Julep από το επάνω μπαρ της κουζίνας του JCT. Ήμουν εκεί για μια ιδιωτική εκδήλωση μία φορά και ο μπάρμαν μου έμαθε πώς να το κάνω. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα ήμουν Check In ... "το Highland Inn στην Παλιά 4η αίθουσα είναι ενδιαφέρον και έχει χαρακτήρα. Μου αρέσει επίσης το σπήλαιο σπόρων στο Farm Goat. Πρόκειται για ένα ιστορικό υπόστεγο όπου φυλάσσονταν βαμβακερά σπόρους πίσω την ημέρα. Είναι μοναδικό και είδος σαν γιούρ. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Αν θέλετε ένα ιδιωτικό γεύμα, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς την Southern Comfort στο Conley, GA. Είναι σαν μια ταινία trucker από τη δεκαετία του '70 και βγαίνει σε ένα χρονικό στρέβλωμα. "

Όταν παίζω τουρίστες, πηγαίνω ... "Διαδρομή κεφαλής της κούκλας στο πάρκο Συντάγματος Λιμνών στην κομητεία Dekalb. Ο Joel Slaton δημιούργησε έργα τέχνης από τα σκουπίδια που βρήκε στον ποταμό και συναρμολογούσε γλυπτά κατά μήκος του μονοπατιού. Λατρεύω επίσης την ορχιδέα στο Βοτανικό Κήπο της Ατλάντα . "

Παίρνω τον ιδρώτα μου ... "περιπλανιζόμενοι γύρω από το βουνό της Αραβίας - παρόλο που δεν περιφέρομαι σχεδόν αρκετά.

Μου αρέσει να ξοδεύω τα λεφτά μου στο ... "Ο Lowe βρίσκεται στο Moreland, όπου παίρνω ξυλεία και μπογιά για να φτιάξω την τέχνη μου".