Εστιατόρια και μπαρ στην Παλιά 4η αίθουσα της Ατλάντα

Η Ατλάντα είναι μια πόλη των γειτονιών, που αποτελείται από δεκάδες μικρές τσέπες δραστηριότητας που έχουν τη δική τους γεύση. Με τα χρόνια, το Old Fourth Ward έχει γίνει ένα από τα πιο up-and-coming spots για μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινή ζωή. Λίγα δευτερόλεπτα ανατολικά του Downtown, το Old Fourth Ward συνορεύει με τα Midtown, Cabbagetown και Inman Park. Υπάρχουν δύο μεγάλα σμήνη δραστηριότητας στο Old Fourth Ward: Highland Avenue, δυτικά από όπου γίνεται Inman Park και Edgewood Avenue, κοντά στη διασταύρωση της Boulevard.

Γκαλερί και εστιατόρια της Highland Avenue

Η λεωφόρος Highland, που εκτείνεται από το Old Fourth Ward μέχρι τη Βιρτζίνια-Χάιλαντ, είναι ένας μαγνήτης για εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα. Το τριών τετράγωνο τέντωμα στο Old Fourth Ward φιλοξενεί μια σειρά από εξαιρετικές επιλογές για φαγητό.

Το Highland Bakery έχει εδώ και πολύ καιρό επαινέσει ως το καλύτερο σημείο για το brunch στην πόλη, αλλά πρέπει να προετοιμαστείτε για μια μακρά αναμονή κατά τις πρώτες ώρες του Σαββατοκύριακου. Προσφέρουν τόσο παραδοσιακά πιάτα πρωινού όσο και μεγάλη επιλογή σάντουιτς, τοποθετώντας μια υγιή περιστροφή σε πολλές από τις προσφορές τους.

Δίπλα στην πόρτα, το Zuma Sushi εξυπηρετεί όλα τα αγαπημένα σας σούσι μπαρ σε μια σύγχρονη ατμόσφαιρα. Οι ειδικές γεύσεις τους έχουν μεγάλη αξία και έχουν ένα μικρό αίθριο για τους ανθρώπους που παρακολουθούν.

Απέναντι από το δρόμο είναι, καλά ... Σε όλη την οδό, ένα μεξικάνικο εστιατόριο που σερβίρει gussied εκδόσεις των αγαπημένων, όπως enchiladas με την προσθήκη κρεμώδη κατσίκα τυρί. Πηγαίνετε τις Τετάρτες για $ 10 σε όλα τα tacos φαγητά και παραμείνετε για τις λήψεις τεκίλα (αν είστε γενναίος, δοκιμάστε τα φλογερά πράγματα γεμάτα πιπεριές τσίλι).

Σε όλη την οδό υπάρχει αίθριο δολοφόνων με θέα στο μονοπάτι της ελευθερίας.

Μερικές πόρτες κάτω, οι Jacks's Pizza & Wings (πρώην Johnny's) σερβίρουν φέτες σε μια ατμόσφαιρα bar bar με έξοχες φτηνές στάμνες μπύρας. Έχουν επίσης περιστασιακή φιλοξενία σε τοπικά συγκροτήματα και έχουν νύχτα πόκερ και νύχτα bingo.

Edgewood Avenue μπαρ και εστιατόρια

Η άλλη περιοχή στο Παλαιό τέταρτο θάλαμο που εκρήγνυται με ανάπτυξη είναι η λεωφόρος Edgewood μεταξύ του πάρκου Inman και του κέντρου.

Πολλά νέα μπαρ και εστιατόρια έχουν ανοίξει σε αυτό το τέντωμα και συνεχίζει να είναι ένας τομέας ανάπτυξης. Αυτά τα σημεία είναι αρκετά δημοφιλή με το πλήθος hipster.

Δύο μπλοκ που αφαιρούνται από τη δράση είναι το Miso Izakaya, ένα ιαπωνικό μπαρ και εστιατόριο με μικρότερες πλάκες που προορίζονται για σνακ ενώ πίνετε με φίλους.

Κάτω από την κύρια οπισθέλκουσα, θα βρείτε το The Sound Table, από τους τύπους πίσω από το TOP FLR στο Midtown. Το Sound Table διαθέτει ένα εκλεκτικό μενού μπαρ, αλλά πραγματικά λάμπει με την επιλογή κοκτέιλ ειδικότητάς του. Θα βρείτε ποτά με ωμό αυγό, σπιτικές μαρμελάδες και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Αργά τη νύχτα, καθαρίζουν τα τραπέζια κάτω για να κάνουν χώρο για ένα πάρτι χορού hoppin.

Ακριβώς απέναντι, η εκκλησία του Living Room και η Ping Pong Emporium της Sister Louisa (ή η εκκλησία για σύντομο χρονικό διάστημα) είναι ένα μπαρ που άνοιξε πρόσφατα με πολύχρωμα έργα τέχνης και κοινωνικά σχόλια από την αδελφή Louisa. Σφραγίζουν μια περιορισμένη επιλογή από μπύρες χαμηλής σπαθί και μια φοβερή, φρούτα-φορτωμένη σαγκρία. Τα σνακ είναι καλό φαγητό όπως ζεστά σούπερ μάρκετ ή τσιπς και βουτιά κρεμμυδιού. Όπως θα υποπτεύεστε - υπάρχει ένα τραπέζι πινγκ-πονγκ!

Corner Tavern είναι μια γνωστή τοπική τρύπα ποτίσματος με λίγες τοποθεσίες της Ατλάντα. Το σημείο Edgewood είναι ένα διώροφο φυλάκιο με βελάκια, τραπέζια μπιλιάρδου, επιτραπέζια παιχνίδια και περιστασιακά αγόρασε καραόκε.

Ένα κλασικό τοπικό μπαρ, το φαγητό είναι αρκετά καλό και η επιλογή μπύρας εκτείνεται σε μια μεγάλη ποικιλία από αμερικανικές ζυθοποιίες.

Δίπλα στη γωνιακή ταβέρνα, θα βρείτε το Cafe Circa, ένα σαλόνι με αστικό περιβάλλον. Επίσης προστέθηκαν πρόσφατα ένα σαλόνι στον τελευταίο όροφο, το The Reserve at Cafe Circa, το οποίο διαθέτει θέα στην οροσειρά της Ατλάντα. Στο Cafe Circa θα βρείτε μοντέρνα κοκτέιλ και τάπας, καθώς και μια επιλογή μεγαλύτερων πιάτων. Επίσης, ελέγξτε την επιλογή πούρων.

Noni's, είναι ένα σπιτικό ιταλικό εστιατόριο και μπαρ με μια σκηνή νυχτερινής διασκέδασης. Σπιτικά ζυμαρικά και paninis δολοφόνων κάνουν το μενού εδώ. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο αίθριο για ζεστά βράδια της Ατλάντα.