Μέσα στην Ατλάντα: ο Carson Young της Yumbii

Ο ιδρυτής της Yumbii, ο Carson Young, μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Carson Young, τον ιδρυτή του πρώτου τροχόσπιτου της Ατλάντα, του Yumbii. Ο Young είναι ένας ντόπιος της Ατλάντα και χάρη στο φορτηγό του, γνωρίζει την πόλη μέσα και έξω. Πιθανότατα έχετε δοκιμάσει μία από τις μεξικανο-ασιατικές προσφορές του Yumbii σε μια εκδήλωση γύρω από την πόλη, αλλά εάν όχι, μην απελπίζεστε - ο Yumbii ανοίγει την πρώτη του θέση στο Buckhead πριν από το τέλος του έτους!

Όταν δεν ξαπλώνει tacos, είναι έξω για να εξερευνήσει την πόλη. Σήμερα θα κάνουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με επικεφαλής τον Young.

Ζω στην ... τη γειτονιά Paces με τη γυναίκα μου, την Katy, και τα δύο σκυλιά μας, τη Στέλλα και την Πατάτα. Αγαπάμε το γιατί είναι σαν ένα κρυφό ξύλινο καταφύγιο στη μέση του Buckhead. Βλέπουμε καθημερινά ελάφια και άλλα είδη άγριας ζωής στην αυλή μας, όμως είμαστε μόνο 10 λεπτά από το κέντρο της Ατλάντα ".

Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν ... " ότι η Ατλάντα είναι μια πόλη με μερικές από τις καλύτερες γειτονιές τσέπης στη χώρα. Είναι αρκετά καταπληκτικό το γεγονός ότι σε μια πόλη μπορούμε να βιώσουμε τον πολιτισμό και την ποικιλομορφία των γειτονιών τόσο διαφορετικών όσο οι Buckhead, Midtown, Grant Park, Westside, O4W, Inman Park και Cabbagetown, με τις δικές τους προσωπικότητες και εμπειρίες ".

Μπορείτε να με βρείτε ... "στο αυτοκίνητό μου που οδηγεί γύρω. Πιθανότατα γνωρίζω κάθε πίσω δρόμο στην πόλη. Η κατοχή φορτηγών τροφίμων σημαίνει ότι πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με όλα τα μέρη της πόλης - είμαι πάντα ψάχνει τις καλύτερες θέσεις για Yumbii ή τον έλεγχο στα φορτηγά.

Μπορείτε επίσης να με βρείτε στο OK Cafe τα πρωινά με μια ομελέτα και ένα φλιτζάνι καφέ. Είναι στη γειτονιά μας και έχω πάει εκεί για χρόνια, ώστε να αισθάνεται σαν στο σπίτι. "

Είναι ώρα δείπνου , με κατεύθυνση ... " τόσα πολλά μέρη - η σκηνή στην Ατλάντα τώρα μπορεί να ανταγωνιστεί σχεδόν οποιαδήποτε άλλη πόλη. Μου αρέσει πολύ οτιδήποτε κάνει ο Άνγκους Μπράουν, αγαπούν την χαλαρή ατμόσφαιρα αλλά και το πολυτελές μενού στο 8Arm και το Octopus Bar.

Το Gunshow είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μου - νομίζω ότι είναι μια πραγματικά μοναδική γευστική εμπειρία που ο Kevin Gillespie δημιούργησε εκεί. Για το σούσι, το UMI και ο Tomo είναι πάντα στην κορυφή της λίστας. "

Ρολόι χτυπά 5 ' ώρα , πίνω ... " κόκκινο κρασί στο σπίτι. Αγαπώ το κατάστημα μπουκαλιών Holeman & Finch στη μάχη Peachtree και πέφτω από εκεί σε εβδομαδιαία βάση για να ελέγξετε την επιλογή. Σε ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ, πίνω συνήθως ένα κλασικό ξηρό μαρτίνι βότκας ή μπέρμπον στα βράχια. Αν βγούμε για ποτά το βράδυ, είναι συνήθως στο Himitsu. Λατρεύω το κοκτέιλ Kemuri και η σύζυγός μου πάντα παραγγέλλει το Yuzu. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο , θα έλεγα σε ... " το Mandarin Oriental. Έχουν το καλύτερο σπα στην Ατλάντα, με τα χέρια κάτω. "

Το Καλύτερο Διατηρημένο Μυστικό της Ατλάντα είναι ... "η σκηνή του φορτηγού τροφής! Όταν ξεκίνησα το Yumbii ως πρώτο φορτηγό τροχιάς της Ατλάντα το 2010, όλοι κυριολεκτικά σκέφτηκαν ότι ήμουν τρελός. Τώρα έχει εξελιχθεί σε αυτή την αναπτυσσόμενη, καθιερωμένη βιομηχανία με πάνω από 90 φορτηγά, και είναι συναρπαστικό να βλέπεις να μεγαλώνει κάθε μέρα. Έχουμε την τέλεια πόλη για τροφή στο δρόμο και ελπίζω ότι το κίνημα στην Ατλάντα θα συνεχίσει να κερδίζει έλξη και αναγνώριση ».

Όταν παίζω Τουριστικός πηγαίνω στο ... το BeltLine . Μου αρέσει να βγαίνω εκεί έξω με τα σκυλιά και τη γυναίκα μου για βόλτες.

Ξεκινάμε στο πάρκο Piedmont και καταλήγουμε στο Inman Park. Είναι ένας τόσο καλός τρόπος να δεις τις γειτονιές της πόλης. "

Πάω τον ιδρώτα μου ... "στο γυμναστήριο Pinnacle στο Buckhead. Που πραγματικά με ωθούν εκεί, και η εξάσκηση βοηθά να ανακουφίσει κάποιο από το άγχος της ύπαρξης στην επιχείρηση εστιατόριο! Έχω γνωρίσει όλους τους εκπαιδευτές επειδή είναι δίπλα στο μαγαζί της μητέρας μου, REBECCA. Είμαι επίσης σε Pilates και πάω στο Body Central - είναι μια μεγάλη προπόνηση απο-στρες. "

Μου αρέσει να ξοδεύω τα χρήματά μου ... " Sid Mashburn. Είναι εύκολο να περάσετε κάποια χρήματα εκεί, αλλά αισθάνομαι ότι όλα αυτά που μεταφέρουν είναι διαχρονικά, γι 'αυτό αξίζει να επενδύσετε. "