Οδηγός Μαραθωνίου Νέας Υόρκης: Πού να παρακολουθήσετε τους δρομείς στο Μανχάταν

50.000 Runners Ετοιμαστείτε για Λίρες στο New York στις 2 Νοεμβρίου 2014

Είναι και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου, όταν αυτοί οι μαραθωνοί με μεγαλοκίνηση κουνώνουν εκεί παπούτσια και ετοιμάζονται να βγάζουν 26,2 χιλιόμετρα από το πεζοδρόμιο της Νέας Υόρκης, αφήνοντας τους υπόλοιπους να μην αισθανθούν συγκριτικά ανεπαρκείς καθώς ετοιμάζουμε να αναλογιστούμε την τεμπέλη μας Κυριακή. Λοιπόν, δεν υπάρχει κανένας λόγος που δεν μπορούμε τουλάχιστον να περιμένουμε επαγγελματίες! Πραγματοποιήθηκε την πρώτη Κυριακή το Νοέμβριο, ο Μαραθώνιος του 2014 TCS New York City, τώρα στο 44ο έτος, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Η συμμετοχή στον μεγαλύτερο μαραθώνιο του κόσμου είναι μια εγγύηση χήνας, με την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό των αποκλειστικών δρομέων να είναι ορατοί στον αέρα. Εδώ είναι η χαμηλή πτώση για το πού να πάει στο Μανχάταν για να συγχαρώ τους περίπου 50.000 δρομείς που συμμετέχουν στο φετινό μαραθώνιο:

Πού μπορώ να παρακολουθήσω τον αγώνα στο Μανχάταν;

Το Μανχάταν κάνει δύο εμφανίσεις στο κύκλωμα πεντάμπυκλων της κωπηλασίας της πόλης (το οποίο ξεκινάει στο Staten Island), με τους δρομείς να μπαίνουν στο νησί στο Mile 16 - πριν φτάσουν στο Bronx - και να επιστρέψουν για την τελική έκταση των πέντε μιλίων Μίλι 21. Εδώ είναι η ανάλυση σχετικά με το πού να παρατηρήσετε τους δρομείς στο Μανχάταν (μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον επίσημο χάρτη πορείας εδώ):

Τι πρέπει να φέρω / φέρω / κάνω;

Πώς μπορώ να ευθυμίσω για κάποιον συγκεκριμένο;

Τριγυρίζω

Για λεπτομέρειες σχετικά με το μαραθώνιο του NYC, επισκεφθείτε το tcsnycmarathon.org.