Κατάλογος των θέσεων για σκι αντοχής στην περιοχή Oakland County, Michigan

Τα βουνά είναι περιορισμένα στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν, αλλά έχουμε πολλά δασωμένα μονοπάτια και λοφώδες έδαφος για σκι αντοχής. Το καλύτερο από όλα, τα έξοδα που σχετίζονται με το άθλημα είναι πολύ λιγότερα από αυτά του άλλου είδους σκι. Είτε θέλετε να νοικιάσετε σκι είτε να φέρετε το δικό σας, υπάρχουν πολλές θέσεις για σκι αντοχής στο Oakland County.

Το καλύτερο στοίχημα για τους νέους σκιέρ: Το Oakland County διαθέτει αρκετά πάρκα και χώρους αναψυχής για σκι αντοχής. αλλά αν είστε νέος σκιέρ, πιθανότατα θα χρειαστεί να νοικιάσετε σκι και ίσως θέλετε και ένα μάθημα.

Ενώ το Kensington και το Stony Creek MetroParks προσφέρουν 12 χιλιόμετρα από μονοπάτια για σκι, ενοικίαση σκι, θερμαινόμενες περιοχές ανάπαυσης και σνακ, το πάρκο Independence Oaks County στο Clarkston προσφέρει επίσης μαθήματα.

Κρατικά πάρκα:

MetroParks:

Τα περισσότερα από τα MetroParks στο νοτιοανατολικό Μίτσιγκαν είναι ανοιχτά για σκι αντοχής, αλλά ποικίλλουν αναφορικά με ακριβώς ποιοι πόροι προσφέρουν.

Άλλοι χώροι και πάρκα αναψυχής:

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Michigan Trails και του DestinationOakland.com, υπάρχουν πολλά άλλα πάρκα και περιοχές φύσης εντός του Oakland County που είναι ανοικτά για cross-country σκι: