Μουσείο του Μόντρεαλ Redpath: Από τις αρχαίες μούμιες μέχρι τους καταρράκτες

Μέσα στο Μουσείο του Μόντρεαλ Redpath: Πληροφορίες επισκεπτών

Στεγασμένο στο παλαιότερο κτίριο του Καναδά ειδικά κατασκευασμένο ως μουσείο, το Μουσείο Redpath του Μόντρεαλ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1882 παρουσιάζοντας τις συλλογές του τότε κύριου McGill και διάσημου φυσικού επιστήμονα Sir William Dawson. Χορηγημένος για το σχεδιασμό του, το κτίριο Redpath αντιπροσωπεύει περίπου το δημοφιλές ελληνικό στυλ αναγέννησης στα μέσα του 19ου αιώνα.

Μόνιμη Συλλογή

Ανοικτό δωρεάν στο κοινό, το Μουσείο Redpath έχει συγκεντρώσει σχεδόν τρία εκατομμύρια αντικείμενα που διαχειρίζονται τη γκάμα των φυσικών επιστημών, καλύπτοντας παλαιοντολογία, γεωλογία, ζωολογία, εθνολογία και ορυκτολογία.

Τα κυριότερα σημεία της μόνιμης έκθεσης είναι τα εξής:

Φρικιαστικές Παρασκευές

Μια εκλεκτική Παρασκευή στις 5 μ.μ. (εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες), το Μουσείο Redpath προσκαλεί έναν επιστήμονα του McGill να «καταρρίψει έναν μύθο επιστήμης». Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στο Auditorium Redpath και είναι συνήθως δωρεάν. Οι δωρεές ενθαρρύνονται. Οι παρελθούσες παραμονές Freaky περιλαμβάνουν το Melting Glaciers, What Gives? , Παράσιτα που καταναλώνουν σάρκα: Οι ακραίες μικροοργανισμοί στο πρόσωπό σας και το μουσείο δημιουργίας: 30 εκατομμύρια δολάρια αντι-επιστήμης και κακής εκπαίδευσης .

Κοπή άκρου

Από τη θεωρητική φυσική έως την παιδιατρική, όλοι καλούνται να μάθουν περισσότερα για την επιστήμη και τις πολλές πτυχές της. Την Πέμπτη κάθε μήνα στις 6 μ.μ. (εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες), το Μουσείο Redpath φιλοξενεί το Cutting Edge . Μια σειρά διαλέξεων που προσκαλούν επιστήμονες από την McGill καθώς και κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο για να μιλήσουν για το πεδίο ειδίκευσης τους, η είσοδος είναι ελεύθερη και το κοινό είναι ευπρόσδεκτο σε ένα κρασί και τυρί μετά τη διάλεξη.

Οι προηγούμενες διαλέξεις περιλαμβάνουν τον Αϊνστάιν και τον χρόνο , την εξάντληση του όζοντος και την αλλαγή του κλίματος , τις περίεργες περιπέτειες της Αλίκης και του Bob στην Quantumland και την πρόβλεψη και πρόληψη του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου .

Κυριακή Ντοκιμαντέρ

Απολαύστε την παρακολούθηση ενός επιστημονικού ντοκιμαντέρ ενώ περνάτε από το μουσείο. Συνήθως οι οθόνες το απόγευμα της Κυριακής είναι δωρεάν.

Χρόνος οθόνης που υπόκειται σε χρέωση χωρίς προειδοποίηση. Συμβουλευτείτε το πρόγραμμα για λεπτομέρειες.

Οικογενειακές Εκδηλώσεις: Εργαστήρια Ανακάλυψης

Κάθε Κυριακή, από τον Σεπτέμβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους, το Redpath προσφέρει επιστημονικές δραστηριότητες για παιδιά. Υπάρχει μια ονομαστική χρέωση στο εύρος $ 10 ανά παιδί που συμμετέχει, αλλά μηδενική χρέωση για τους γονείς. Οι κρατήσεις μία εβδομάδα πριν από μια προγραμματισμένη δραστηριότητα πρέπει να γίνουν για να εξασφαλιστεί μια θέση. Καλέστε (514) 398-4086 επέκταση 4092 για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες. Τα προηγούμενα εργαστήρια περιλάμβαναν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που είχαν εγκριθεί από παιδιά, όπως καρχαρίες, ηφαίστεια και λουλούδια.

Ωρες λειτουργίας

9 π.μ. έως 5 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή
11 π.μ. έως 5 μ.μ., Κυριακή
Από τις 13:00 έως τις 17:00, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τις Κυριακές
Κλείσιμο στις αργίες, συμπεριλαμβανομένου ενός παρατεταμένου διαλείμματος Χριστουγέννων.

Αδεια

Ελεύθερος. Οι δωρεές ενθαρρύνονται να κρατήσουν το Μουσείο Redpath δωρεάν και προσιτό σε όλους. Τα εργαστήρια ανακάλυψης, μερικές φρικιαστικές Παρασκευές και ειδικές εκδηλώσεις μπορούν να χρεώνουν ένα ονομαστικό τέλος.

Στοιχεία επικοινωνίας

859 Sherbrooke West (γωνία του McGill College, μέσω των πυλών McGill)
Μόντρεαλ, Κεμπέκ Η3Α 2Κ6
Καλέστε (514) 398-4086 για περισσότερες πληροφορίες.
Ιστοσελίδα του Μουσείου Redpath
ΧΑΡΤΗΣ