Παγοδρόμιο του Μόντρεαλ Amarula

Από το "Hot & Cold" ευτυχισμένο ωράριο μέχρι τις βραδιές "Hockey Night", το παγωτό του Μόντρεαλ Amarula - "πάγος" όπως σε μια ράβδο που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από πάγο με θερμοκρασία δωματίου -2 ° C έως -5 ° C ° έως 28 ° F) - αποτελεί μέρος του πρώτου χωριού χιονιού της Βόρειας Αμερικής . Και σε μια ιδιαίτερα πολυάσχολη νύχτα, περιμένετε συμπύκνωση, σταγονίδια νερού που στάζουν σε προστάτες, καθώς η συλλογική θερμότητα του σώματος του δωματίου αναβλύζει τον υδράργυρο.

Ένας μπάρμαν που συνομιλούσα με τον ισχυρισμό ότι ήταν αρκετά ζεστός για να δουλέψει σε ένα μπλουζάκι μία βάρδια.

Ξεκινώντας τη νυχτερινή του διαδρομή από τον Ιανουάριο του 2013, το ice bar του Μόντρεαλ διανύει την εποχή του μαζί με το παγωμένο ξενοδοχείο του χωριού και το εστιατόριο πάγου μέχρι τις 21 Μαρτίου 2013.

Ice Bar Amarula: Τι είναι σε λειτουργία;
Πλούσιο κρασί, ποτά που σερβίρονται σε ποτήρια πάγου, έχουν ακόμη ζεστά κοκτέιλ. Λεπτομέριες .

Ice Bar Amarula: Αναμείνετε μια χρέωση κάλυψης
Οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το τέλος εισόδου στο Μόντρεαλ για την πρόσβαση στο μπαρ. Λεπτομέρειες εδώ.

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 UPDATE: Λόγω του γεγονότος ότι οι ιδρυτές του Snow Village του Μόντρεαλ είναι αποτέλεσμα της έλλειψης χρηματοδοτικής βοήθειας και υποστήριξης από το Δημαρχείο, το Tourisme Québec και το Tourisme Montréal, το Montreal Snow Village δεν θα είναι ανοικτό για επιχειρήσεις το 2014. για το 2015. Συμμετάσχετε την κοινότητα μου στο Facebook και εγγραφείτε για να λάβετε το ενημερωτικό δελτίο του Μόντρεαλ για να μείνετε στο βρόχο. Όσον αφορά τις άλλες εποχιακές δραστηριότητες, εδώ τι άλλο πρέπει να κάνετε στο Μόντρεαλ το χειμώνα .