Το Λονδίνο στο Ντέρμπι με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Ντέρμπι

Το Ντέρμπι, 131 μίλια βόρεια του Λονδίνου, έχει ονομαστεί " πόλη των φεστιβάλ" , " η πραγματική πρωτεύουσα της Βρετανίας" και " η κορυφή 10 πρέπει να δει τον προορισμό". Καλύτερα να κάνεις μια γραμμή beeline εκεί, τότε.

Πώς να πάτε εκεί

με το τρένο

Το East Midlands Trains to Derby Station αναχωρεί από το σταθμό του Λονδίνου St. Pancras περίπου κάθε μισή ώρα, αφήνοντας στα 26 λεπτά και 58 λεπτά μετά την ώρα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Το 2016, τα τέλη μετ 'επιστροφής μετ' επιστροφής ξεκίνησαν σε περίπου £ 35 όταν αγοράστηκαν ως δύο εισιτήρια με μονό / μονόδρομο.

Ταξιδιωτικές συμβουλές του Ηνωμένου Βασιλείου Οι φθηνότεροι ναύλοι τρένων είναι αυτοί που ορίζονται ως "Advance" - πόσο μπροστά εξαρτάται από το ταξίδι, καθώς οι περισσότερες εταιρείες σιδηροδρόμων προσφέρουν εκ των προτέρων ναύλους σε βάση προτεραιότητας. Τα εισιτήρια Advance πωλούνται συνήθως ως μονόδρομο ή "ενιαία" εισιτήρια. Είτε αγοράζετε εισιτήρια προκαταβολής, συγκρίνετε πάντα την τιμή "ενιαίας" τιμής εισιτηρίου με την τιμή "επιστροφής", καθώς είναι συχνά φθηνότερο να αγοράσετε δύο εισιτήρια αντί για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής.

Επειδή οι χρόνοι των αμαξοστοιχιών συνδέονται με τη ζήτηση και οι ώρες αιχμής ποικίλλουν από τόπο σε τόπο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για να προσπαθήσουμε να ταιριάξουμε φτηνά εισιτήρια με τις ώρες των σιδηροδρόμων και τις ημερομηνίες ταξιδιού. Απλοποιήστε τη ζωή σας και αφήστε τον υπολογιστή του National Rail Inquiries να το κάνει για εσάς. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αναζήτησης φτηνότερο Finder. Αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με τις ώρες και τις ημερομηνίες που είναι ακόμα καλύτερες. Επιλέξτε τα τετραγωνίδια που σημειώνονται με την ένδειξη "Όλη την ημέρα" στην άκρη δεξιά του εργαλείου για να αποκτήσετε το απόλυτο διαθέσιμο εισιτήριο.

Με λεωφορείο

Το National Express εκτελεί απευθείας δρομολόγια από το London Coach Station στο Ντέρμπι κάθε δύο ώρες μεταξύ 8:30 π.μ. και 11:30 μ.μ. Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ 3h30 και 3h50. Υπάρχει επίσης μία express υπηρεσία που διαρκεί 3 ώρες την ημέρα.

Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online. Υπάρχει συνήθως 50pence τέλος κράτησης.

UK Travel Tip Η National Express προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό διαφημιστικών εισιτηρίων "funfare" που είναι πολύ φθηνά (£ 6.50 για ναύλο £ 39.00, για παράδειγμα). Αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο σε απευθείας σύνδεση και συνήθως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα ένα μήνα έως λίγες εβδομάδες πριν από το ταξίδι. Αξίζει να ελέγξετε την ιστοσελίδα για να δείτε εάν τα εισιτήρια "funfare" είναι διαθέσιμα για το ταξίδι που επιλέξατε. Χρησιμοποιήστε το National Express Fare Finder για να βρείτε τα φτηνότερα εισιτήρια. Και, όπως πάντα, λίγη ευελιξία σχετικά με τις ημερομηνίες και το χρόνο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Με το αυτοκίνητο

Το Ντέρμπι απέχει 131 μίλια βόρεια του Λονδίνου μέσω του αυτοκινητοδρόμου Μ1. Χρειάζονται περίπου 2h30 για οδήγηση σε ιδανικές συνθήκες, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το M1 είναι σχεδόν πάντα φραγμένο με τεράστια αρθρωτά φορτηγά (ημιτελικά με Βορειοαμερικάνους) που ταξιδεύουν σε εκφοβιστικές ταχύτητες εάν δεν είστε συνηθισμένοι να οδηγείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λάβετε επίσης υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως πάνω από 1,50 δολάρια ανά τετραγωνικό.

Διαβάστε περισσότερα για το Derby.