Σχολή μαγειρικής στην οδό Little Portland

Οι περισσότεροι από εμάς θα ήθελαν να βελτιώσουν τις δεξιότητές μας για μαγειρική, οπότε γιατί να μην κλείσετε μια τάξη με το The Cookery School την επόμενη φορά που βρίσκεστε στο Λονδίνο; Υπάρχουν μαθήματα ημέρας και βράδυς με μεγάλη ποικιλία θεμάτων από τις δεξιότητες των μαχαίρι ή τη σοκολάτα μέχρι τη μεξικάνικη, ινδική ή ταϊλανδική κουζίνα.

Για όσους εδρεύουν στο Λονδίνο, υπάρχουν μαθήματα που διαρκούν έξι εβδομάδες (ένα βράδυ κάθε εβδομάδα) ή ακόμα και τρία μαθήματα πλήρους ημέρας για να εστιάσετε πραγματικά.

Και υπάρχει μια τάξη ή μια σειρά μαθημάτων για όλους από αρχάριους έως ενδιάμεσους και προχωρημένους.

Σχετικά με το σχολείο μαγειρικής

Η σχολή μαγειρικής ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια από τον Rosalind Rathouse, ο οποίος ήταν επαγγελματίας μάγειρας πριν εγκαταστήσει το σχολείο για να διδάξει τόσο ενήλικες όσο και παιδιά. Όλες οι συνταγές σχεδιάζονται για να αναδημιουργηθούν στο σπίτι και μερικές έχουν συνταγές οικογένειας από τη μητέρα της Rosalind και ακόμη και τη γιαγιά της.

Οι δάσκαλοι εδώ θέλουν οι μαθητές να αποκτήσουν εμπιστοσύνη με τις δεξιότητες μαγειρικής τους, ώστε να υπάρξει μεγάλη απομυθοποίηση των τεχνικών μαγειρικής και της ορολογίας, και να ζητηθούν ερωτήσεις ενθαρρύνονται. Από μια εύκολη επίδειξη στην αρχή, το μεγαλύτερο μέρος της μάθησης είναι πολύ "hands-on" καθώς δημιουργείτε τα γεύματα με τον σεφ να κυκλοφορεί για να βοηθήσει όλους στην τάξη.

Ενώ ο τρόπος διδασκαλίας είναι άτυπος στο The Cookery School, όλοι οι δάσκαλοι έχουν τόσο τις δεξιότητες μαγειρικής εμπειρογνωμόνων που θα εμπειρογνώμονα και τις διδακτικές δεξιότητες για να ξέρουν πώς να μεταδώσουν τη γνώση.

Οι σπουδαστές εργάζονται σε ζευγάρια ή σε μικρές ομάδες, ώστε κανείς να μην παραμένει ανεπηρέαστος. Στο τέλος της τάξης ο καθένας συναντά για να δοκιμάσει τα πιάτα και ίσως να απολαύσει ένα συνοδευτικό ποτήρι κρασί.

Βιωσιμότητα

Εκτός από την προσφορά μαθήματος για μαγειρική με βιώσιμο τρόπο, η σχολή μαγειρικής χρησιμοποιεί μόνο βιολογικά κρέατα, πουλερικά, αυγά, ρίζα λαχανικά, φρούτα και κρασιά και πάνω από το 75% των συστατικών προέρχονται από τοπικά.

Το σχολείο ανακυκλώνει επίσης όλα τα απορρίμματα τροφίμων, χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στις κουζίνες και έχει πολιτική «χωρίς πλαστική ύλη» επιλέγοντας το 99% των προμηθειών τους σε γυάλινα βάζα ή κονσέρβες. Δεν υπάρχει επίσης ταινία προσκόλλησης (Saran Wrap) στις κουζίνες.

Τέλεια Cupcakes

Είχα ακούσει μόνο καλά τα σχολεία της σχολής μαγειρικής, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να μάθω πραγματικά για ένα μέρος είναι να επισκεφθώ για τον εαυτό μου, έτσι προσπάθησα μια κλάση Perfect Cupcakes με τη μικρή μου κόρη.

Ήμασταν ευπρόσδεκτοι από ένα μέλος του προσωπικού και μας προσέφεραν ποτά πριν ξεκινήσει το μάθημα. Ήταν μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε τους άλλους στην πορεία και να μάθετε τα ενδιαφέροντα και τις ελπίδες μας για τη σύνοδο.

Η τάξη μαγειρικής στο υπόγειο έχει πολλά ντουλάπια και γάντζους παλτών μακριά από τους σταθμούς εργασίας και υπήρχε μια ποδιά έτοιμη για όλους με το όνομά μας.

Ο σταθμός εργασίας επίδειξης του σεφ έχει μια κάμερα επάνω και υπάρχει μια οθόνη στην πλευρά της τάξης του μετρητή έτσι ακόμα και αν δεν μπορείτε να πλησιάσετε στο demo μπορείτε να δείτε ακόμα τι ακριβώς συμβαίνει. Μερικές φορές ακόμη και να είναι ακριβώς δίπλα στο μετρητή σήμαινε ότι δεν μπορούσαμε να δούμε στο μπολ, αλλά η κάμερα έχει αυτή τη γωνία έτσι αξίζει τον κόπο.

Τα συστατικά όλοι ζυγίστηκαν και ετοιμάστηκαν για μας εκ των προτέρων που είναι ένας εξαιρετικός εξοικονόμηση χρόνου.

Συζητήσαμε επίσης τον τύπο των συστατικών (δεν ήξερα ότι το απλό αλεύρι ήταν καλύτερο από το αλεύρι για ψησίματα - προφανώς με την προσθήκη μπέικιν πάουντερ) και τη σημασία του βουτύρου σε θερμοκρασία δωματίου για τη διαδικασία δημιουργίας κρέμας.

Ανακάλυψα πόσα λιγότερα σκουπίδια υπάρχει με καουτσούκ σπάτουλα παρά ξύλινο κουτάλι, αλλά η κόρη μου επίσης παρατήρησε ότι σήμαινε ότι μειώθηκε και η ευκαιρία να «γλείψει το μπολ». Ανακάλυψα επίσης ότι μια σέσουλα παγωτού κάνει ένα μεγάλο μέτρο για την προσθήκη του μείγματος του κέικ σε περιπτώσεις κέικ. Δεν ξέρω γιατί δεν το είχα σκεφτεί πριν.

Σαφώς, δεν πρόκειται να δώσω μακριά όλα τα μυστικά από την πορεία, αλλά έχω δοκιμάσει το κέικ από τότε και ναι, τα κέικ μου έχουν βελτιωθεί πραγματικά. Και η κόρη μου και εγώ θα συνεχίσουμε να ασκούμε και να διασκεδάζουμε μαζί.

Καθώς η τάξη μας τελείωσε με μερικά όμορφα κέικ για να πάρουμε σπίτι μας δόθηκαν κουτιά για να τα συσκευάσουμε και πήραμε να δοκιμάσουμε τα κέικ του σεφ από το φάσμα των συνταγών που μας δόθηκε επίσης να πάρουμε σπίτι.

Πιθανώς το μόνο αρνητικό σημείο θα ήταν ότι μερικές από τις συνταγές είναι σε αυτοκρατορικές μετρήσεις και μερικές είναι μετρικές και μερικές σε κύπελλα των ΗΠΑ έτσι κάποια εκτίμηση τυποποίησης θα εκτιμηθεί. Αλλά όλοι είναι εύκολο να ακολουθήσουν και δουλεύουμε το δρόμο μας μέσα από όλους τους.

Έχουμε όλοι μια τσάντα goodie για να πάρει επίσης σπίτι με περιοδικά, μερικά υλικά ψησίματος, καθώς και τις συνταγές και κάρτες συμβουλές μαγειρικής. Ακούσαμε πραγματικά το πρωί μας στο The Cookery School όπως και το υπόλοιπο της τάξης, πολλοί από τους οποίους έσκαψαν στον John Lewis, όπως είναι κοντά, για να αγοράσουν κουταλιές παγωτού για μελλοντικές συνεδρίες κέικ.

Διεύθυνση: Σχολή μαγειρικής, 15b Little Portland Street, Λονδίνο W1W 8BW

Κοντινότερος σταθμός του μετρό: Oxford Circus

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τηλ: 020 7631 4590

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.cookeryschool.co.uk

Γνωστοποίηση: Η εταιρεία παρέσχε δωρεάν πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία για σκοπούς αναθεώρησης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.