Η σχέση μεταξύ της κοκαΐνης και της κοκαΐνης

Γιατί μπορείτε να δοκιμάσετε θετικά για την κοκαΐνη μετά την κατανάλωση ή τη μάσηση της Coca

Το τσίχλαμα και η κατανάλωση τσαγιού κόκας είναι κοινά στο Περού, ιδιαίτερα στις Άνδεις . Είναι νόμιμο και συνιστάται συχνά ως μέσο πρόληψης της ασθένειας του υψομέτρου (αν και η αποτελεσματικότητά του δεν είναι αποδεδειγμένη). Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι η περιεκτικότητα της κόκας σε αλκαλοειδή, η οποία μπορεί να προκαλέσει θετική εξέλιξη της ναρκωτικής ουσίας για την κοκαΐνη. Έτσι, αν υπάρχει πιθανότητα να έχετε δοκιμή ναρκωτικών όταν επιστρέφετε στο σπίτι από το Περού, να είστε προσεκτικοί με οποιαδήποτε μορφή κατανάλωσης κόκας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.

Πόσιμο Coca Tea Αποτελέσματα στα θετικά αποτελέσματα δοκιμών φαρμάκων

Η μελέτη του 1995, "Η ταυτοποίηση και ο ποσοτικός προσδιορισμός των αλκαλοειδών στο Coca Tea" από την ιατροδικαστική επιστήμη διεθνώς, οι συγγραφείς Jenkins, Llosa, Montoya και Cone προειδοποιούν τους πότες τσαγιού της κόκας για τους πιθανούς κινδύνους θετικών ναρκωτικών δοκιμών μετά την κατανάλωση του τσαγιού:

Αυτή η μελέτη έχει δείξει ότι η κατανάλωση ενός φλιτζανιού τσαγιού κόκας έχει ως αποτέλεσμα ανιχνεύσιμες συγκεντρώσεις μεταβολιτών κοκαΐνης στα ούρα για τουλάχιστον 20 ώρες. Επομένως, οι πότες τσαγιού της κόκας μπορούν να δοκιμάσουν θετικά σε μια δοκιμή ναρκωτικών ουσιών για την κοκαΐνη. ("Ταυτοποίηση και ποσοτικοποίηση αλκαλοειδών σε τσάι κόκας", Jenkins et αϊ., 1995)

Σύμφωνα με την Amitava Dasgupta στις Δοκιμές των ναρκωτικών και στην υπεράσπιση των θετικών αποτελεσμάτων: Προοπτική του Τοξικολόγου Amitava Dasgupta. Humana Press; 2010, "όπως και ο καφές χωρίς καφεΐνη, η παραμένουσα κοκαΐνη μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει μετά από την" αποκοκκοποίηση "των φύλλων της κόκας." Ακόμη και τα τσάι της κόκας που υποτίθεται ότι είναι απαλλαγμένα από κοκαΐνη μπορεί να οδηγήσουν σε θετική δοκιμή φαρμάκων.

Το Dasgupta συνιστά μεγαλύτερη προσοχή όσον αφορά τα τεστ κοκαΐνης και τα ναρκωτικά: "Λόγω της πιθανότητας θετικού ελέγχου για την κοκαΐνη μετά την κατανάλωση τσαγιού κόκας, συνιστάται να αποφεύγετε κάθε τσάι βοτάνων που προέρχεται από τη Νότια Αμερική τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες πριν από κάθε δοκιμή φαρμάκων στο χώρο εργασίας . "

Η μάσηση των αποτελεσμάτων των φύλλων Coca στα θετικά αποτελέσματα δοκιμών φαρμάκων

Λίγες έρευνες φαίνεται να υπάρχουν σχετικά με τον ακριβή κίνδυνο μασήματος φύλλων κόκας (αντί να τα πιείτε σε τσάι) πριν από τη δοκιμή φαρμάκων.

Αλλά φαίνεται λογικά ασφαλές να υποθέσουμε ότι εάν το ποτό τσαγιού κόκας μπορεί να οδηγήσει σε θετικό τεστ ναρκωτικών, μπορεί να τσιμπήσει και μεγάλα ποσά (ή ίσως και μικρής ποσότητας) φύλλων κόκας.

Αν λοιπόν μια δοκιμή φαρμάκων στο χώρο εργασίας είναι μια πιθανότητα, θα πρέπει σίγουρα να εξετάσετε την αποφυγή της μάσησης των φύλλων κόκας τις εβδομάδες που οδηγούν στο ενδεχόμενο τεστ.

Φέρνοντας Coca Leaves και Coca Tea στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σκέφτεστε να ξαναγυρίσετε κάποια κόκα στις ΗΠΑ; Ξανασκέψου το. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κόκα είναι μια ελεγχόμενη ουσία και, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ:

Αν και το τσάι της κόκας είναι ένα δημοφιλές ποτό και λαϊκό φάρμακο για την ασθένεια σε υψόμετρο στο Περού, η κατοχή αυτών των σακουλών τσαγιού, που πωλούνται στα περισσότερα υπεραγορές του Περού, είναι παράνομη στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ίδιο ισχύει και για πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, του οποίου η κυβέρνηση προσφέρει τις ακόλουθες ταξιδιωτικές συμβουλές για το Περού: "Μην παίρνετε φύλλα κόκας ή τσάι κόκας έξω από τη χώρα.