Τι να κάνετε με τους εφήβους στο DC

Τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε με τους έφηβους στην πρωτεύουσα του έθνους

Εξερευνώντας την Ουάσιγκτον, DC με έφηβους; Η πρωτεύουσα του έθνους είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό μέρος για να επισκεφθείτε και έχει πολλά υπέροχα αξιοθέατα για να απευθυνθείτε σε όλες τις ηλικίες. Για να σχεδιάσετε ένα επιτυχημένο ταξίδι με έφηβους, φροντίστε να ρυθμίσετε τις δραστηριότητές σας στα ενδιαφέροντά σας και να συμπεριλάβετε χρόνο για να εξερευνήσετε ιστορικές γειτονιές και να απολαύσετε ζωντανή ψυχαγωγία. Ο παρακάτω οδηγός παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα για εφήβους καθώς και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Καλύτερα Μουσεία για Έφηβους

Μνημεία

Τα εθνικά μνημεία είναι πραγματικά εκπληκτικά και διασκεδαστικά για να εξερευνήσετε τη μέρα ή τη νύχτα. Οι έφηβοι απολαμβάνουν μια περιήγηση στην πόλη, επισκέπτονται τα μνημεία και τα μνημεία και μαθαίνουν για τις ιστορικές προσωπικότητες που έχουν επηρεάσει περισσότερο την Αμερική. Κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών του έτους, οι έφηβοι απολαμβάνουν το κωπηλατικό σκάφος στη λεκάνη της παλίρροιας μπροστά από το Μνημείο του Τζέφερσον .

Ένα άλλο σπουδαίο μέρος για να επισκεφθείτε είναι το Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington , το μεγαλύτερο νεκροταφείο της Αμερικής με τους τάφους περισσότερων από 250.000 Αμερικανών στρατιωτών και ιστορικών προσώπων.

Οι καλύτερες περιηγήσεις για τους εφήβους

Εξερευνώντας DC γειτονιές

Η Ουάσιγκτον, DC έχει μια ποικιλία από συναρπαστικές γειτονιές με ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική και χώρους διασκέδασης για φαγητό και καταστήματα. Γειτονιές που έχουν την ευρύτερη έκκληση για έφηβους περιλαμβάνουν Georgetown, Penn Quarter, Dupont Circle και Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια.

Κυβερνητικά κτίρια

Όταν επισκέπτεστε την Ουάσινγκτον, είναι πολύ καλή στιγμή να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Μπορείτε να κάνετε περιηγήσεις στο Λευκό Οίκο (εκ των προτέρων ή να επισκεφθείτε το Κέντρο επισκεπτών του Λευκού Οίκου), το Καπιτώλιο των ΗΠΑ και το Ανώτατο Δικαστήριο .

Επίσης, επισκεφθείτε το Εθνικό Αρχείο και δείτε τα πρωτότυπα έγγραφα του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Ζωντανή διασκέδαση

Αθλητισμός και Υπαίθρια Αναψυχή