Πλωτές λέμβοι παλιρροϊκής λεκάνης στην Ουάσιγκτον, DC

Απολαύστε μοναδικές απόψεις για διάσημα μνημεία στην πρωτεύουσα του έθνους

Κατά την επίσκεψή σας στη λεκάνη απορροής στην Ουάσινγκτον, μπορείτε να νοικιάσετε ένα κουπί με κουπιά από τα πρατήρια καραβίδας και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και τις υπέροχες απόψεις του μνημείου Jefferson και των διάσημων ιαπωνικών κερασιών.

Το σκάφος με κωπηλασία είναι μια διασκεδαστική και φιλική προς την οικογένεια δραστηριότητα και ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε, ενώ τα αξιοθέατα στην πρωτεύουσα του έθνους, και η πλωτή κωπηλασία του Tidal Basin είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κατά τη διάρκεια της εποχής του ανθίσει κερασιού.

Μπορείτε να κάνετε κρατήσεις online και να εξασφαλίσετε την ενοικίαση σκαφών κατά τη διάρκεια του National Cherry Blossom Festival , αλλά φροντίστε να το κάνετε τουλάχιστον έξι μήνες νωρίτερα αν θέλετε να κάνετε κράτηση για μια προτιμώμενη ώρα.

Είτε είστε αθλητικός τουρίστας που θέλει να πάρει κάποια άσκηση λαμβάνοντας ταυτόχρονα τα αξιοθέατα είτε έναν ανεμιστήρα του ύπαιου που θέλει να πάρει μια απροσδόκητη ματιά γύρω από την πρωτεύουσα του έθνους, παίρνοντας μια περιήγηση με βάρκα με καραβάκια της λεκάνης απορροής στην Ουάσινγκτον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε το απόγευμα.

Η πλωτή αποβάθρα της λεκάνης της παλίρροιας

Η πλωτή αποβάθρα πλωτής δεξαμενής πλωτής δεξαμενής βρίσκεται στην ανατολική ακτή, δίπλα στο περίπτερο παραχώρησης. Από το National Mall, περπατήστε δυτικά στην λεωφόρο Independence Avenue στην 15η οδό, στρίψτε αριστερά και κατευθυνθείτε νότια κατά μήκος της 15ης οδού προς το μνημείο Jefferson, και η αποβάθρα του σκάφους θα είναι στα δεξιά.

Η εταιρεία ενοικίασης είναι ανοιχτή επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 15 Μαρτίου έως τις 1 Οκτωβρίου 2018, από τις 10 π.μ. έως τις 18:00 και έκλεισε το υπόλοιπο της χρονιάς.

Δύο άτομα κουτάβι μπορούν να νοικιάζονται για $ 18 την ώρα, τα τέσσερα σκάφη κουκέτα μπορούν να μισθωθούν για $ 30 ανά ώρα, και τα δύο επιβατικά σκάφη μπορούν να νοικιάζονται για $ 34 την ώρα.

Η ενοικίαση ενός σκάφους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε τα πλήθη και να δείτε το Μνημείο του Λίνκολν, το Πεντάγωνο, το Μνημείο του Τόμας Τζέφερσον, το Μνημείο του Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος

Μνημείο από μια εντελώς διαφορετική προοπτική.

Άλλες υπηρεσίες βαρκάδα στο DC

Η πλωτή αποβάθρα της λεκάνης απορροής της παλίρροιας διοικείται από την Boating In DC, μια εταιρία σκαφών αναψυχής σε όλη την πρωτεύουσα, η οποία προσφέρει μια ποικιλία από άλλες υπηρεσίες και δραστηριότητες εκτός από τα ενοικιαζόμενα καραβάκια. Το Wharf Boathouse στο DC, για παράδειγμα, προσφέρει κρατήσεις με κουδουνάρι ανθίσει κεράσι, γιόγκα ηλιοβασιλέματος στις αποβάθρες, μαθήματα στην επιβίβαση με πτερύγια και καγιάκ και μια περιήγηση μνημείων λυκόφωτος.

Ορισμένα boathouses στην Ουάσινγκτον έχουν προγράμματα κωπηλασίας και ειδικές εκδηλώσεις ομίλου καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους ενώ άλλοι προσφέρουν μαθήματα ιστιοπλοΐας και άλλες κατηγορίες σε αρχάριους και εμπειρογνώμονες. Αν σχεδιάζετε να επισκεφτείτε το DC συχνά ή να ζήσετε στην περιοχή και θέλετε να απολαύσετε περισσότερες δραστηριότητες με βάση το νερό, σκεφτείτε να εγγραφείτε για ένα πέρασμα εποχής για να εξοικονομήσετε χρήματα σε επαναλαμβανόμενα ταξίδια.

Άλλα boathouses στο DC περιλαμβάνουν τα πάρκα Ballpark, The Wharf, Fletcher και Key Bridge, το Εθνικό Λιμάνι, το Thompson Boat Center, η μαρίνα Washington Sailing Marina και η Tidal Basin. Κάθε boathouse προσφέρει το δικό του σύνολο δραστηριοτήτων, ειδικές εκδηλώσεις και ενοικιάσεις, γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την ιστοσελίδα Boating In DC για πλήρεις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων ωρών λειτουργίας και τιμολόγησης για κάθε χώρο.