Μουσείο Κατάστημα γύρω στο Strathmore 2017

Ένα κατάστημα δώρων Holiday Shopping Extravaganza

Στο Museum Shop Around στο Strathmore, 20 μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί φέρνουν τα καταστήματα μουσείων δώρων στο όμορφα διακοσμημένο Mansion στο Strathmore, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα καταστήματα διακοπών σας όλα κάτω από την ίδια στέγη. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια ετήσια παράδοση για τους αγοραστές που αναζητούν μουσικές διακοσμητικές τέχνες, χειροποίητα κοσμήματα, είδη ένδυσης, γυαλικά, παιχνίδια, βιβλία, CD, φυτά, χαρτικά και πολλά άλλα είδη για τις αγορές τους.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μοναδικά δώρα διακοπών, συμπεριλαμβανομένης της διασκέδασης και funky κοσμήματα, όπως μπιχλιμπίδια κατασκευασμένα από μικτά μέταλλα, θετικές τιμές που σφραγίζονται σε μεταλλικές πλάκες και vintage ευρήματα? κομψή, βιολογικά χειροποίητα κοσμήματα στερλίνας? και ιριδίζοντα βραχιόλια κατασκευασμένα από γυαλί χυτά σε χαλκό. Το Museum Shop Around θα περιλαμβάνει επίσης χειροποίητες ξύλινες χτένες με γένια. kitschy ζαχαροκάλαμο και τσάι κιθάρες infusers? Φυτεύσιμα φυτικά χάρτινα κιτ με vintage ασημένια δείκτες κήπου. Χειροποίητα κεριά από σόγια σε ανατιθέμενα μπουκάλια κρασιού σε αρώματα εμπνευσμένα από vino. περιορισμένη έκδοση Blenko γυαλί χέρι-εμφυσημένα μπουκάλια νερό γιορτάζει τις εποχές? κάλτσες με κλασικά έργα τέχνης και πολλά άλλα.

Ημερομηνίες και ώρες

9-12 Νοεμβρίου 2017
Πέμπτη, 10 π.μ. - 8 μ.μ.
Παρασκευή, 10 π.μ. - 6 μ.μ.
Σάββατο, 10 π.μ. - 6 μ.μ.
Κυριακή, 10 π.μ. - 5 μ.μ.

Τοποθεσία και Χώρος στάθμευσης

Αρχοντικό στο Strathmore
10701 Rockville Pike, Βόρεια Bethesda, Μέριλαντ
(301) 581-5160

Το Stathmore βρίσκεται απέναντι από το σταθμό Grosvenor-Strathmore του μετρό.

Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος. Πρόσθετος χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο γκαράζ Grosvenor-Strathmore και θα χρειαστεί μια κάρτα SmarTrip για πληρωμή για έξοδο από το γκαράζ του μετρό την Πέμπτη και την Παρασκευή. Ο χώρος στάθμευσης το Σάββατο και Κυριακή στο γκαράζ του μετρό είναι δωρεάν.

Αδεια

Η είσοδος είναι $ 9 και μπορεί να αγοραστεί online και στην πόρτα.

Η είσοδος ισχύει για όλες τις ημέρες του Museum Shop Around. Δαπάνες τέχνης και εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Strathmore. Για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.strathmore.org.

Συμμετέχοντα Μουσεία Καταστήματα

Σχετικά με το Strathmore

Το Strathmore είναι μια οργάνωση τέχνης που παρουσιάζει και παράγει οπτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα για ποικίλα ακροατήρια. δημιουργεί δυναμικές εκπαιδευτικές εμπειρίες στην τέχνη. και καλλιεργεί δημιουργικές ιδέες και συνομιλίες που προωθούν το μέλλον των τεχνών.

Δείτε περισσότερα για τα Είδη δώρων μουσείων στην Ουάσιγκτον, DC