Ποια ώρα είναι η Louisville KY In;

Ποια ώρα είναι η Louisville KY In;

Είτε έρχεστε στο Λούισβιλ για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή (ενδεχομένως για να δείτε το Kentucky Derby) ή για να επισκεφθείτε έναν φίλο, θα θελήσετε να μάθετε ποια ζώνη ώρας Louisville, KY είναι.

Τα ρολόγια του Λούισβιλ τρέχουν στην Ανατολική Εποχή του Ώρα. Αυτό σημαίνει ότι η Louisville βρίσκεται στην ίδια ζώνη ώρας με τη Νέα Υόρκη.

Είναι όλο το Κεντάκι στην ανατολή του χρόνου;

Οχι! Αυτό μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένο για τα άτομα που είναι νέα στο κράτος ή ταξιδεύουν.

Το δυτικό τμήμα του Κεντάκι (συμπεριλαμβανομένου του Bowling Green) αναγνωρίζει την ώρα της κεντρικής ζώνης ώρας ενώ το ανατολικό τμήμα του κράτους, συμπεριλαμβανομένων των Louisville και Lexington, αναγνωρίζει την ώρα της Ανατολικής Ζώνης Ώρας. Οι ταξιδιώτες σημειώνουν: η Ιντιάνα, ακριβώς πάνω από τη γέφυρα από το Λούισβιλ, είναι επίσης μια πολιτεία με δύο ενεργές ζώνες ώρας.

Αξιοθέατα σε Νότια Κεντρική Ιντιάνα
Top 5 ημερήσιες εκδρομές από Λούισβιλ για οικογένειες

Συμμετέχει η Louisville σε Χρόνο Θερινής Ώρας;

Ναι, το Λούισβιλ ακολουθεί το Daylight Saving Time, επομένως αλλάζουμε τα ρολόγια μας δύο φορές το χρόνο τον Μάρτιο και τον Οκτώβριο. Τον Μάρτιο, ρυθμίσαμε τα ρολόγια μίας ώρας και τον Οκτώβριο ρυθμίσαμε τα ρολόγια μας μία ώρα. Ένας καλός τρόπος για να θυμάστε αυτό είναι η φράση "άνοιξη προς τα εμπρός."

Διασκεδαστικά γεγονότα για το Louisville, KY
Κορυφαία 8 σπήλαια του Κεντάκυ

Τι είναι ο χρόνος της θερινής ώρας;

Ο χρόνος θερινής ώρας (DST) είναι μια πρακτική αλλαγής της ώρας στα ρολόγια, έτσι ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να υπάρχει άλλη ώρα το φως της ημέρας το απόγευμα και, αντιστρόφως, το χειμώνα υπάρχει άλλη ώρα φωτός (ή σχεδόν φως) στο το πρωί.

Είναι μια πολιτική, έτσι εάν η πρακτική που χρησιμοποιείται διαφέρει από χώρα σε χώρα και στην Αμερική, ακόμη και από το κράτος στο κράτος. Για παράδειγμα, η Αριζόνα και η Χαβάη δεν αλλάζουν τα ρολόγια τους, με εξαίρεση το Ναβάχο Έθνος στην ΑΖ, ακολουθούν την εποχή της θερινής ώρας.

Ο χρόνος θερινής ώρας είναι καλός ή κακός;

Υπάρχουν θετικά και αρνητικά για την ώρα θερινής ώρας.

Θετικές θερινές ώρες (DST):

Το DST εκμεταλλεύεται τις ώρες που έχουν το πιο φυσικό φως, έτσι ώστε οι άνθρωποι να έχουν περισσότερες ευκαιρίες να επωφεληθούν από το φως του ήλιου και να εξοικονομήσουν ενέργεια χρησιμοποιώντας λιγότερο τεχνητό φως. Επιπλέον, είναι δυνατόν οι μετατοπίσεις θερινής ώρας να βοηθήσουν να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα, καθώς οι δρόμοι φωτίζονται πλήρως κατά τη διάρκεια των μεγάλων όγκων κυκλοφορίας.

Αρνητικές του χρόνου θερινής ώρας (DST):

Οι αγρότες έχουν αγωνιστεί εναντίον της αλλαγής επειδή, δεδομένου ότι το DST είναι ανθρωπογενές πράγμα. Δεδομένου ότι είναι μια ιδέα, και όχι μέρος της φύσης, είναι λογικό ότι τα ζώα δεν πρόκειται να αλλάξουν τα εσωτερικά ρολόγια τους. Έτσι, για παράδειγμα, οι αγρότες των ημερολογίων σημείωσαν ότι ο χρόνος μετατόπισης καθιστά πρόκληση το άρμεγμα καθώς οι αγελάδες χρησιμοποιούνται για ένα καθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Αυτή ήταν μια πιο διαδεδομένη καταγγελία στο παρελθόν, τώρα όλο και περισσότερες γαλακτοπαραγωγικές εκμεταλλεύσεις που χρησιμοποιούν σύγχρονα μηχανήματα για τη ρύθμιση του αρμέγματος, οπότε είναι λιγότερο θέμα για πολλούς αγρότες.

Κορυφαία αγροκτήματα κοντά στο Λούισβιλ, ΚΥ

Είναι το DST ενεργειακά αποδοτικό ή όχι;

Το DST συχνά συνδέεται με την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά οι υποστηρικτές υπέρ και κατά, εξακολουθούν να διαφωνούν σχετικά με το πόση ενέργεια καταναλώνει (ή όχι) η πρακτική.

Τα άτομα και οι ομάδες για την υποστήριξη του χρόνου θερινής ώρας επισημαίνουν ότι περισσότερο φως μπορεί να αντισταθμίσει τα ρεύματα, επειδή πολλές ηλεκτρικές βλάβες σχετίζονται με τη χρήση.

Έτσι, εάν υπάρχει φως αργότερα την ημέρα, οι άνθρωποι μπορούν να περνούν λιγότερο χρόνο στο σπίτι που καταναλώνει ενέργεια μέσω τεχνητού φωτός και συσκευών. Επιπλέον, πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και οι δικές μας, ανησυχούν για την πολιτισμική εξάρτηση από τον ηλεκτρισμό και το φυσικό αέριο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το DST αναφέρεται ως ένας τρόπος για την καταπολέμηση αυτής της εξάρτησης.

Υπάρχουν άλλοι που δεν τάσσονται υπέρ της DST για διάφορους λόγους. Ορισμένοι εκφράζουν ανησυχίες για την ασφάλεια, δηλαδή είναι επικίνδυνο να αλλάξει απότομα το χρόνο, δημιουργώντας νέους χρόνους όταν οι άνθρωποι θα πρέπει να φύγουν ή να επιστρέψουν στο σπίτι τους σε μια εποχή που ήταν ελαφριά, αλλά είναι πλέον σκοτεινή. Άλλοι επισημαίνουν μελέτες που υποδηλώνουν ότι οι αλλαγές στο χρόνο μπορεί να προκαλέσουν τροχαία ατυχήματα.

Σημείωση: Το άρθρο της Jessica Elliott επεξεργάστηκε από έναν τρέχοντα εμπειρογνώμονα. Απρίλιος 2016.