Πάρκα νερού στην Ιντιάνα και το Κεντάκι

Είτε πρόκειται για τον Ιανουάριο ή τον Ιούλιο , είναι πάντα μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε ένα πάρκο νερού. Το χειμώνα, ένα εσωτερικό πάρκο νερού προσφέρει ένα διάλειμμα από τις ψυχρά-γρήγορες διαφάνειες και τους καταρράκτες βράχου απαλύνει τα χειμωνιάτικα μπλουζά μας μακριά. Στη συνέχεια, το καλοκαίρι, οι οικογένειες συρρέουν σε υπαίθρια υδάτινα πάρκα, όπου μπορούμε να νικήσουμε τη θερμότητα σε πισίνες κύματος και ανθρωπογενείς ρυάκια ενώ εξακολουθούμε να είμαστε έξω, απολαμβάνοντας τον ήλιο του Κεντάκυ.

Εσωτερικά πάρκα νερού

Big Splash Περιπέτεια Εσωτερικού Πάρκου Νερού
Περίπου μία ώρα μακριά από το Louisville, στο γαλλικό Lick, IN, το Big Splash Adventure Indoor Water Park διαθέτει 40.000 τετραγωνικά πόδια αξιοθέατα.

Αυτό το εσωτερικό πάρκο νερού περιλαμβάνει νεροτσουλήθρες, εσωτερικούς σωλήνες, τεχνητό ποτάμι και πολλά άλλα. Υπάρχει ένα γειτονικό ξενοδοχείο για οικογένειες που ενδιαφέρονται να διανυκτερεύσουν.

Εσωτερικό πάρκο νερού Pirate's Bay
Λιγότερο από μισή ώρα από το Λούισβιλ, το Pirate's Indoor Water Park βρίσκεται στο Comfort Inn στο Shepherdsville, KY. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια πισίνα δραστηριοτήτων, πολλαπλές νεροτσουλήθρες, καταρράκτες και πολλά άλλα. Το catch is Pirate's Bay είναι ανοιχτό μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ιδανικό για ένα σαββατοκύριακο οικογενειακής διασκέδασης για οικογένειες του Κεντάκυ που χρειάζονται μια νύχτα μακριά ή ταξιδιώτες που οδηγούν μέσω του κράτους.

Εξωτερικά υδάτινα πάρκα

Ο τυφώνας κόλπος στο βασίλειο του Κεντάκυ
Βρίσκεται στην πόλη της Louisville, το θεματικό πάρκο Kentucky Kingdom έχει ένα συστατικό πάρκο νερού που ονομάζεται Hurricane Bay. Το Kentucky Kingdom τυπικά ανοίγει για τη σεζόν τον Απρίλιο, αλλά ο τυφώνας Bay δεν ανοίγει για επιχειρήσεις μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Το πάρκο διαθέτει μια διαφάνεια σώματος, τεμπέληδες ποτάμι, διαφάνειες σωλήνων, πισίνα με κύματα και πολλά άλλα.

Οι οικογένειες απολαμβάνουν επίσης ξαπλώστρες και σαλόνια.

Atlantis Water Park
Ακριβώς απέναντι από το ποτάμι από το Λούισβιλ, το Ατλαντς Water Park ανοίγει για τη σεζόν στο Σαββατοκύριακο Memorial Day. Αν και μικρότερη από κάποιες άλλες, η Ατλαντίδα είναι μια διασκεδαστική και προσιτή ημέρα στο θαλάσσιο πάρκο. Τα τσουλήθρα, η πισίνα κυμάτων και η περιοχή παιδιών είναι όλα τα αγαπημένα.

Holiday World & Splashin 'Safari
Με βόλτες, ψυχαγωγία και ένα πάρκο νερού, το Holiday World είναι ένα θεματικό πάρκο και ένα πάρκο νερού. Το υδατικό στοιχείο διαθέτει νεροτσουλήθρες, γρήγορες βόλτες, πισίνες κύματος και τεμπέληδες ποτάμι. Αυτό το αξιοθέατο (όλο το θεματικό πάρκο και το πάρκο νερού μαζί) είναι ένα από τα καλύτερα στην περιοχή. Το Holiday World ξεκινά τη σεζόν τον Απρίλιο, ανοίγοντας το Safari του Splashin τον Μάιο.

Το πάρκο Splash του Papa John στο Glacier Run
Μέρος του ζωολογικού κήπου του Λούισβιλ, το Glacier Run είναι μια ναυτική περιοχή με υδρομασάζ που περιλαμβάνει ένα αλιευτικό σκάφος για να ανεβαίνετε, κάδους χωματερής, μίνι νεροτσουλήθρες και πολλά άλλα. Είναι ένα μικρό ασφαλές μέρος για να νικήσετε τη ζέστη. Ανοιχτό εποχιακά, το πάρκο splash περιλαμβάνεται με την είσοδο στο ζωολογικό κήπο Louisville.