Τις αγορές αγροτών και τις αγορές ψύλλων στη Βόρεια Τζέρσεϋ

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των μπάρμπεκιου, των πικ-νικ, των μπλοκ πάρτι, και όλων των γύρω υπαίθρια γλέντι. Ποιος καλύτερος τρόπος προετοιμασίας παρά με τα νωπά τρόφιμα και τα προϊόντα από τους αγρότες του New Jersey ; Πάρτε τα προϊόντα σας σε μια τοπική αγορά αγροτών για ώριμα, φυσικά τρόφιμα που είναι συχνά φθηνότερα από τα αντίστοιχα μπακάλικα. Ψάχνετε για μια νέα στολή για την επόμενη εκδρομή σας ή ένα πάπλωμα για να καθορίσετε το πικνίκ που έχετε προγραμματίσει;

Δοκιμάστε να αναζητήσετε μια αγορά ψύλλων, όπου οι τοπικοί τεχνίτες πωλούν κάθε είδους θησαυρούς. Οι περισσότερες πόλεις διαθέτουν αγορές αγροτών, αγορές ψύλλων και ανταλλάσσουν συναντήσεις προγραμματισμένες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ή και πέρα, αλλά αν ψάχνετε για μια ξεχωριστή εμπειρία με το σταμάτημα μετά το στάβλο που σκάει με καλούδια, ελέγξτε τις παρακάτω θέσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει διπλό έλεγχο ότι αυτές οι αγορές είναι ανοικτές για την εποχή.

Η αγορά αγροτών Montclair

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε μια πιο βολική αγορά των αγροτών από την αγορά των αγροτών Montclair. Βρίσκεται εξ ολοκλήρου μέσα στο πάρκινγκ του σταθμού Walnut Street, αυτό το τοπικό φαβορί είναι εύκολα προσβάσιμο από τους εξόριστους ναυτικούς. Κάποια περίπτερα που θέτουν αυτή την αγορά εκτός είναι η σπιτική τυρί και η στάμνα τουρσί, όπου περίεργοι αγοραστές μπορούν να δοκιμάσουν μια ποικιλία από τουρσιά πριν από την αγορά. Η αγορά των αγροτών Montclair είναι ένα τόσο δημοφιλές γεγονός που έχει δημιουργήσει και τη δική του σελίδα ανεμιστήρων στο Facebook, με συνταγές για την παρασκευή πιάτων με συστατικά που αγοράζονται αποκλειστικά στην αγορά.

(86 Walnut Street, Montclair, Σάββατο, 9 π.μ. έως 2 μ.μ.)

Ramsey Farmers Market

Η αγορά των αγροτών Ramsey εξελίχθηκε από την επιθυμία να τιμήσει την ιστορία της γεωργίας της πόλης. Παρέχει αυτή την υπόσχεση, χαρακτηρίζοντας τρόφιμα από το αγρόκτημα των 150 στρεμμάτων ενός κατοίκου Ramsey. Η έμφαση σε προϊόντα βιώσιμης, βιολογικής καλλιέργειας και δίκαιου εμπορίου αποτελεί μέρος της συνεχούς αποστολής.

Τα κεριά σόγιας, τα σπιτικά ζυμαρικά με ειδικότητα και η έμφαση στις επιλογές για τα βέγκαν και τα χορτοφάγους είναι επίσης σημαντικά. ( Σιδηροδρομικός σταθμός Ramsey Main Street, Ramsey, Κυριακές, 9:00 - 14:00)

Ringwood Farmers Market

Είναι ένα πάρτι κάθε Σαββατοκύριακο στην αγορά Ringwood Farmers 'Market, όπου ένας μουσικός επισκέπτης εκτελεί μια συναυλία ενώ ψωνίζετε τη μεγάλη ποικιλία προσφορών. Η αγορά αυτή είναι μοναδική στο επίκεντρό της για την παροχή υγιεινών, τοπικών τροφίμων σε όλους τους κατοίκους, εξαλείφοντας το επίπεδο εισοδήματος ως εμπόδιο. Υπάρχουν πρωτοβουλίες που επιτρέπουν τη μετατροπή των καρτών EBT σε πιστώσεις για την αγορά τροφίμων εκεί. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα υγιεινών οικογενειών για να παραδώσει φαγητό και δωρεές σε μετρητά σε πεινασμένους κατοίκους Ringwood, West Milford και Wanaque. Εάν ενδιαφέρεστε να καλλιεργήσετε το δικό σας φαγητό καθώς και να αγοράσετε από άλλους, εξετάστε το ενδεχόμενο να φυτέψετε στην Κοινότητα Green, ένα άλλο έργο που συνδέεται με την αγορά αγροτών Ringwood. ( 20 Cannici Drive, Ringwood, Σάββατο, 9 π.μ. έως 1 μ.μ.)

Morristown Αγροτική Αγορά

Αυτό που θέτει την αγορά Morristown Farmers apart είναι η τεράστια ποικιλία των πωλητών της. Ενώ το φαγητό είναι πάντα κορυφαίο, οι πωλητές και οι μουσικοί που δεν ανήκουν στο φαγητό αναμειγνύονται στη δεύτερη Κυριακή του μήνα. Την τέταρτη Κυριακή του μήνα, οι τοπικοί επαγγελματίες υγείας προωθούν τις υπηρεσίες τους.

Η αγορά παρουσιάζει επίσης συχνά έκπληξη ειδικές εκδηλώσεις! ( Spring Street και Morris Street, Morristown, Κυριακή, 8:30 π.μ. έως 2 μ.μ.)

Ιστορική πόλη Jersey City Farmers Market

Το Historic Downtown Jersey City Farmers Market βρίσκεται στο Grove Street PATH Plaza και είναι ανοιχτό τις Δευτέρες και τις Πέμπτες από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., με εκπληκτικούς πωλητές 25+. Τα αγαπημένα περιλαμβάνουν το αρτοποιείο Raritan, τα στοιχεία Truffles, το Squeezd και το ψωμί και το κουτάλι. Μην ξεχάσετε να πάρετε ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια.

Dover Αγορές

Το Dave Flea Market είναι μια υπόθεση κάτω από τη γη, όπου ακόμη και οι ενήλικες μπορούν να αισθάνονται σαν παιδιά. Οι ελεύθερες βόλτες με πόνυ δίδονται ως κλόουν βεβαιωθείτε ότι ο καθένας έχει υπέροχο χρόνο. Σε αντίθεση με άλλες, πιο επίσημες αγορές ψύλλων, η Dover ανοίγει τη δυνατότητα συμμετοχής ως πωλητή σε όποιον ενδιαφέρεται.

Η καρναβαλική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης του δρόμου συνδυάζεται με τα ψώνια για να δημιουργήσει μια διαρκή κοινοτική παράδοση. Όπως δηλώνει ο επίσημος ιστότοπος, είναι η παλαιότερη συνεχιζόμενη εκδήλωση της Κυριακής και η αγορά του παγετώνα του έθνους! ( 18 West Blackwell Street, Dover, Κυριακές, 9 π.μ. έως 5 μ.μ.)

Πέντε Acres Flea Market

Πέντε Acres Flea Market στο Belvidere εξυπηρετεί μέχρι αντίκες εν αφθονία στις τιμές κάτω από το βράχο. Αυτή η μικρή πόλη παγιδεύει κάθε γιορτή κάθε εβδομάδα με έπιπλα, βιοτεχνίες, μοναδικά αντίκες και ακόμη και φρέσκα προϊόντα. Αγαπηθήκατε τόσο πολύ την εμπειρία σας το Σάββατο που δεν μπορείτε να περιμένετε να επιστρέψετε; Επιστρέψτε την επόμενη μέρα! Το Five Acres είναι ανοιχτό τόσο τα Σάββατα όσο και τις Κυριακές για την ευκολία των αγορών σας. ( 421 διαδρομή 46, Belvedere, Σάββατο και Κυριακή, 9 π.μ. έως 3 μ.μ.)

Scranberry Coop

Επικεφαλής στο Scranberry Coop στο Andover για μια σειρά από haute couture σε kitschy collectibles. Βήμα πίσω στο χρόνο, όπως μπορείτε να ανακαλύψετε vintage φωτογραφικές μηχανές προς πώληση, καθώς και λαμπτήρες Tiffany και Victorian έπιπλα εποχής. Το Scranberry Coop είναι ένας παράδεισος του 80ου εραστή με Smurfs και Trolls για πώληση γύρω από το κτίριο των 10.000 τετραγωνικών ποδιών. Το σημάδι έξω μοιάζει με χάρτη θησαυρού με τη γραμματοσειρά που θυμίζει πειρατές και το μεγάλο κόκκινο λογότυπό του "Χ σηματοδοτεί το σημείο". Ελάτε να διεκδικήσετε τον θαμμένο θησαυρό σας! ( 42 Main Street, Andover, ανοίξτε την πρώτη Κυριακή του μήνα (καιρός το επιτρέπει), 8 π.μ. έως 4 μ.μ.)

Νέα αγορά Meadowlands

Ανοιχτό όλο το χρόνο, βροχή ή λάμψη, New Market Meadowlands, που βρίσκεται στο αθλητικό συγκρότημα Meadowlands, είναι ένα ιδανικό μέρος για να περάσετε ένα Σάββατο βόλτα μέσα από το lot και perusing προϊόντα από εκατοντάδες πωλητές. Βρείτε εξαιρετικές προσφορές για μεταχειρισμένα βιβλία, αξεσουάρ (γυαλιά ηλίου $ 2 για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες) και ακόμη και νέα προϊόντα όπως τα προϊόντα μπάνιου που πωλούνται με έκπτωση. Μην χάσετε τους καρναβαλικούς πωλητές τροφίμων, στρατηγικά τοποθετημένοι γύρω από την αγορά. (MetLife Stadium, Lot J, East Rutherford, Σάββατο, 8 π.μ. έως 4 μ.μ., η στάθμευση και η είσοδος είναι δωρεάν)